Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Greek_Army »

900
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από onoffon »

Greek_Army έγραψε:900
Για γενικη σειρα λεω! Οχι συνολικα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Greek_Army »

3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Δημοσίευση από 3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ. »

Φιλε δεν πιστευω να ξανα κανουν το παλιο συστημα επειδη με το καινουργιο βγενουν οι δοκιμοι για πιο πολυ καιρο εξω σε τμηματα αθηνας και θεσαλονικης αρχικα, και αυτο θελει το σωμα τωρα λογο των ελειψεων και των κυνδηνων που υπαρχει εξω.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ. έγραψε:Φιλε δεν πιστευω να ξανα κανουν το παλιο συστημα επειδη με το καινουργιο βγενουν οι δοκιμοι για πιο πολυ καιρο εξω σε τμηματα αθηνας και θεσαλονικης αρχικα, και αυτο θελει το σωμα τωρα λογο των ελειψεων και των κυνδηνων που υπαρχει εξω.
Ναι οντως ειναι καλητερα αλλα κατα 99% θα γινει πλεον με το παλιο συστημα... Ολοι το λενε δλδ
devil

Δημοσίευση από devil »

onoffon και εγω εχω ακουσει οτι θα γινει με το παλιο το συστημα γι αυτο λεω αλλα αν δν βγει επισημα ολα ειναι μπουρδες
λουκας-3-

Δημοσίευση από λουκας-3- »

Ε οχι ρε παιδια δηλαδη θα καθησουμε 2 χρονια στην σχολη; Που το ακουσατε?
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

λουκας-3- έγραψε:Ε οχι ρε παιδια δηλαδη θα καθησουμε 2 χρονια στην σχολη; Που το ακουσατε;
Ολοι το λενε ακομι και αστυνομικοι που ξερω.
λουκας-3-

Δημοσίευση από λουκας-3- »

Και πως θα γινει αφου εμεις δεν θα εχουμε δευτεροετεις; αφου λειπουν για πρακτικη
θα εχει η επομενη σειρα δευτεροετεις εμας;
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

Ε λογικα η σχολη δεν θα εχει δευτεροετεις μεσα και θα ειμαστε μονο εμεις... Αχαχ! Καλα αυτα τα βλεπουμε αμα με το καλο περασουμε!
galletti7

Δημοσίευση από galletti7 »

Αλάνια, τα πράγματα είναι απλά. Φέτος όσοι μπουν στη σχολή δεν θα έχουν 2ετής. Θα έχει μόνο 1ο έτος.
Αδερφέ Γιάννη. Αυτό που είπες για τα μηχανογραφικά και το πόσοι δήλωσαν 1η επιλογή, σε ποια εφημερίδα το διάβασες. Αν είναι όντως έτσι η βάση θα είναι κάτω απο 14.000. Αβλεπή. Εγώ ξέρω τουλάχιστον 10 άτομα που έγραψαν κάτω από 11.000 και την βάλαν 1η επιλογή και ότι γίνει. Είμαι σίγουρος ότι τζάμα αγχωνόμαστε.
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Δημοσίευση από 3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ. »

Αν γινει το παλοιο συστημα παιδια, καλο θα ειναι απο την αποψη με δευτεροετεις, γιατι απο τους δευτεροετεις μαθαινεις παρα πολα πραγματα, αλλα αρχικα δεν το βλεπεις αυτο, ομως με το περας του χρονου θα το δεις. εγω ημουν τυχερος που οταν μπηκα το 2008, ημουν η πρωτη σειρα με το νεο συστημακαι ειχα και τους 2ετεις μεσα, ενω οι καινουργοι δοκιμοι που ειναι εξω, εχασαν παρα πολλα πλεονεκτηματα που θα μπορουσαν να παρουν και να δουν απο εμας. και στο θεμα το αν υπαρχει οι διαφορα αναμεσα με 1ετεις και 2ετεις, στη περιοδο της βασικης εκπαιδευσης υπαρχει αυτο κατα 80% αλλα μετα την βασικη κατα 10%, δηλαδη για να καταλαβαιτε ειναι οι κομπλεξικοι, αλλα οταν τους πετυχεις εξω σε κανενα τμημα και τυχει να υπηρετεις και εσυ εκει, ειναι κοτες.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

galletti7 έγραψε:Αλάνια, τα πράγματα είναι απλά. Φέτος όσοι μπουν στη σχολή δεν θα έχουν 2ετής. Θα έχει μόνο 1ο έτος.
Αδερφέ Γιάννη. Αυτό που είπες για τα μηχανογραφικά και το πόσοι δήλωσαν 1η επιλογή, σε ποια εφημερίδα το διάβασες. Αν είναι όντως έτσι η βάση θα είναι κάτω απο 14.000. Αβλεπή. Εγώ ξέρω τουλάχιστον 10 άτομα που έγραψαν κάτω από 11.000 και την βάλαν 1η επιλογή και ότι γίνει. Είμαι σίγουρος ότι τζάμα αγχωνόμαστε.
Αυτο φιλε μου το διαβασα στο "ΕΘΝΟΣ". Ειλικρινα το μονο που με νοιαζει και ευχομαι ειναι να μην ξεπερασει η βαση τα 15113 που εχω. Εχω δωσει 4 φορες πανελληνιες γιατι αγαπαω πολυ την Αστυνομια. Οσο για το αλλο που λετε ας περασουμε πρωτα και ας προβληματιστουμε ολοι μαζι μετα για αυτο!
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

galletti7 έγραψε:Αλάνια, τα πράγματα είναι απλά. Φέτος όσοι μπουν στη σχολή δεν θα έχουν 2ετής. Θα έχει μόνο 1ο έτος.
Εγω ξερω παρα πολλα παιδια που εχουν δηλωσει πρωτη επιλογη και μιλαμε τωρα παρα πολλα παιδια... Και ενας μονο εχει 15500 περιπου οι αλλοι κατω απο 12.000... Τωρα καμια 20αρια μερες μενουν θα μας λυθουν οι αποριες!Εικόνα
galletti7

Δημοσίευση από galletti7 »

Φίλε Γιάννη εγώ εχω 15236. Το 2006 πρωτοέδωσα το 2007 ξανά, το 2008 και 2009 10% και φέτος κανονικά Πανελλήνιες. Έχω και πατέρα συνταξιούχο αστυνομικό. Σκέψου τι αποθυμένα έχω και πόσο πολύ το θέλω. Περισσότερο είναι εγωισμός. Το ξαναλέω. Από 14.300 και πάνω είναι καλά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες