Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Δημοσίευση από 3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ. »

Φιλε πραγματικα στο καντρο της αθηνας φοβαμαι να κυκλοφορισω χωρις στολη, σαν ενας απλος πολιτης, γιατι αν σκεφτεις οτι δυο στους δεκα ειναι ελληνες μονο, και αυτοι τιποτα πρεζονια και τσαντακηδες, πως να κυκλοφορισεις με στολη και να κανεις υπηρεσια, μονο η ασφαλεια αξιζει εκει αλλα με επιφυλαξεις παντα. γενικα η αθηνα δεν αξιζει παιδια για τιποτα. εγω ενα χρονο υπηρετησα σε τμημα της νεας ιωνιας, που σχετικα ειναι καλη περιοχη, αλλα μονο και μονο απο αυτα ειδα εκει φτανει...
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Φιλε εγω προσωπικα ημουν στην σχολη της σητειας και παιρασα παρα πολυ καλα, και απο θεμα ζωης, αυστηροτητας μεσα στη σχολη και γενικα στις εξεταστικες, το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει τοσο καλες εγκαταστασεις. τωρα αναλογως τι προτιμας εσυ, καλη ζωη, καλη σειρα στις εξεταστικες. στην ναουσα εχω κατι φιλους και φιλες μου που ηταν εκει και μου ειπαν οτι ενταξει σχετικα καλη ειναι αλλα αυστηρη σχολη. επισης παιζει ρολο ο τοπος απο οπου καταγεσαι και αν θελεις μετα να πας εκει σε ποσα χρονια θα μπορεις να πας.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από onoffon »

galletti7 έγραψε:Ασε ρε Μαράκι που έχεις και 18.500 ακριβώς και δεν ξέρεις πότε έπρεπε να δηλώσεις μηχανογραφικό. Παιδία μην ακούτε κανέναν εδώ μέσα. Πάρτε παράδειγμα από το Μαράκι.
Να σου πω κατι καθε χρονο κατι τετοια γινοντε απο οτι διαβαζα και αλλα φορουμς... Ο καθενας εμπενε ελεγε πως εβγαζε ΠΑΡΑ πολλα μορια και ελεγε πως η βαση θα παει στο θεο. Καθε χρονο ομως... Εγω οτι διαβαζω στο ιντερνετ γενικοτερα δεν τα περνω και πολυ στα σοβαρα. Οχι τπτ αλλο αλλα δεν γουσταρω να ανχωνομε για χαζομαρες!
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ. έγραψε:Φιλε πραγματικα στο καντρο της αθηνας φοβαμαι να κυκλοφορισω χωρις στολη, σαν ενας απλος πολιτης, γιατι αν σκεφτεις οτι δυο στους δεκα ειναι ελληνες μονο, και αυτοι τιποτα πρεζονια και τσαντακηδες, πως να κυκλοφορισεις με στολη και να κανεις υπηρεσια, μονο η ασφαλεια αξιζει εκει αλλα με επιφυλαξεις παντα. Γενικα η αθηνα δεν αξιζει παιδια για τιποτα. Εγω ενα χρονο υπηρετησα σε τμημα της νεας ιωνιας, που σχετικα ειναι καλη περιοχη, αλλα μονο και μονο απο αυτα ειδα εκει φτανει...
Ναι ρε ασε γινετε της τρελης! Εγω πρωτη φορα αθηνα πηγα για να πω την αληθεια οταν εκανα τις προκαταρτικες εξετασεις για την αστυνομια και εμενα κεντρο. Ε μια βολτα πηγα να παω στην ομονοια και ενταξη μερα μεσημερι γινοταν της τρελης... Εικόνα
ΛΟΥΚΑΣ-3-

Δημοσίευση από ΛΟΥΚΑΣ-3- »

Ρε παιδια εγς πιςςεςς οςι ολες οι ςςολες ειναι ιδιες ςε θεμα πειθαρςειας... δεν ειναι δςναςον η ναοςςα να ειναι η πιο αςςςηρη και η ςηςεια ξερςγς η πιο ςαλαρη... πιςςεςς να ςςμςςνειςε
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

Φιλε αυτα που γραφεις δεν διαβαζοντε.
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Καλα Την ομονοια την εχουν κανει αλλοδαπουπολη φιλε, και που ειμαστε ακομα, σε λιγο θα φτιαξοθν κομα δικο τους και θα μας κυβερνουν αυτοι. Εσυ εχεις περασει σε καποια σχολη?
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Μην γραφεις ακαταλαβηστικα πραγματα ρε φιλε.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ. έγραψε:Καλα Την ομονοια την εχουν κανει αλλοδαπουπολη φιλε, και που ειμαστε ακομα, σε λιγο θα φτιαξοθν κομα δικο τους και θα μας κυβερνουν αυτοι. Εσυ εχεις περασει σε καποια σχολη;
Οχι φετος περιμενω. Ή αστυφυλακων ή οικονομικων επιστημων θελω Εικόνα
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Ειμαι απο επαλ ειμαι στην ειδικη κατηγορια{πολυτεκνων} και εχω βγαλει 1580,5 εχω πιθανοτητες για την σχολη αστυφυλακων; στα επαλ θα ανεβουν οι βασεις;
λουκας-3-

Δημοσίευση από λουκας-3- »

Παιδια συγνωμη για πριν ο υπολογιστης μαλλον εχει κλαταρει...
Εγω πιστευω οτι ολες οι σχολες της αστυνομιας εχουν την ιδια πειθαρχια δεν γινεται στην ναουσα να ειναι αυστηρα και στην σητεια χαλαρα...
πιστευω να συμφωνειτε...
XristosK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από XristosK »

λουκας-3- έγραψε:Παιδια συγνωμη για πριν ο υπολογιστης μαλλον εχει κλαταρει...
Εγω πιστευω οτι ολες οι σχολες της αστυνομιας εχουν την ιδια πειθαρχια δεν γινεται στην ναουσα να ειναι αυστηρα και στην σητεια χαλαρα...
πιστευω να συμφωνειτε...

Λάθος
Καθε σχολή έχει την ιδιαιτερότητας της ανάλογα με την της Διοίκηση που έχει.
Όσο αφορά την πειθαρχία δεν έχουν καμιά σχέση με τις Στρατιωτικές σχολές.

devil

Δημοσίευση από devil »

3Ετη λενε οτι απο φετος θα ισχυει το παλαιο συστημα στην αστυφυλακων οχι οπως περσυ ισχυει; Αα και κατι αλλο αν ειναι το παλιο το συστημα την βασικη την κανουμε μεσα στην σχολη?
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ;Εικόνα

onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

ΜΑΡΙΑ έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ;Εικόνα

Σου απαντησαμε πως πλεον δεν μπορεις να κανεις μηχανογραφικο τελιωσε η διορια.
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Μπερδεψατε τις μαριεσ... ειμαι απο επαλ ειμαι σε ειδικη κατηγορια {πολυτεκνων}και εχω βγαλει 1580,5. εχω ελπιδες για την σχολη αστυφυλακων;Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες