Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από onoffon »

Καλα ο καθενας μπορει να πει την αποψη του αλλα ολα αυτα ειναι εικασιες Εικόνα Εγω ενα τελευταιο θα πω αμα δεν επεφτε η βαση του 10 και βαζανε θεματα σαν τα περσινα και προπερσινα τοτε η βαση θα πηγενε στο θεο... Εγω πχ θα εγραφα στο νερο 16500 μην πω παραπανω.
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Με 17900 και 10% πιστευετε οτι ειμαι μεσα?
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

Στανταρακι.
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Περνει 87 αςομα ομςς... ειναι πολς λιγα
ΜΑΡΑΚΙ

Δημοσίευση από ΜΑΡΑΚΙ »

Καλησπερα παιδια, να κανω μια ερωτηση. με 18.500 τι λετε να βαλω αξιωματικων ελ. ας. η ς. ς. α. ς.
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Δημοσίευση από 3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ. »

Μαρακι τα μηχανογραφικα δελτια τα εχουν καταθεσει εδω και καποιες μερεσ...
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

Μαρακι εχασες την προθεσμια; Αργησες πολυ.
παυλος

Δημοσίευση από παυλος »

Ποσο πιστευετε θα φτασει η αστυφυλακων με το 10%;/
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

γιωργος έγραψε:Περνει 87 αςομα ομςς... Ειναι πολς λιγα
Πιστευεις οτι υπαρχουν 87 ατομα που εχουν γραψει περισσοτερο απο εσενα και να θελουν αστυφυλακων; Πανω απο 15000μορια δεν παει το 10%... Οσοι θελαν να μπουν περισι μπηκαν...
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Καλα αποκλειεται να μπηκαν οσοι ηθελαν περισι στην αστυφυλακων, ειναι ατομα που θελουν και φετος απο περισι. η γνωμη μου ειναι παιδια οτι αν καποιος απο εσας θελει να μπει στην αστυφυλακων και με τα μορια του πιανει καποια σχολη της αεροποριας, καλυτερα να δηλωσει εκει γιατι η αστυνομια δεν ειναι και το καλυτερο επαγγελμα σημερα.
3

Δημοσίευση από 3 »

3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ. έγραψε:Καλα αποκλειεται να μπηκαν οσοι ηθελαν περισι στην αστυφυλακων, ειναι ατομα που θελουν και φετος απο περισι. Η γνωμη μου ειναι παιδια οτι αν καποιος απο εσας θελει να μπει στην αστυφυλακων και με τα μορια του πιανει καποια σχολη της αεροποριας, καλυτερα να δηλωσει εκει γιατι η αστυνομια δεν ειναι και το καλυτερο επαγγελμα σημερα. Και δεν ξερω αν καποιος απο εσας ειναι απο αθηνα, γιατι εγω που ημουν ενα χρονο εκει καταλαβα και ενοιωσα καλα αυτη τη δουλεια εκει.
3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ.

Το 10% το πολυ φιλε μου να φτασει 14.300 μορια.
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από onoffon »

3ΕΤΗΣ ΔΟΚ. ΑΣΤΥΦ. έγραψε:Καλα αποκλειεται να μπηκαν οσοι ηθελαν περισι στην αστυφυλακων, ειναι ατομα που θελουν και φετος απο περισι. Η γνωμη μου ειναι παιδια οτι αν καποιος απο εσας θελει να μπει στην αστυφυλακων και με τα μορια του πιανει καποια σχολη της αεροποριας, καλυτερα να δηλωσει εκει γιατι η αστυνομια δεν ειναι και το καλυτερο επαγγελμα σημερα.
Φιλε για να πουμε και την αληθεια απο τα χειροτερα ειναι πλεον. Αμα σκεφτεις την εγγληματικοτητα τα λιγα λεφτα και γενικοτερα αμα εισαι περιπολια εξω το βραδυ ιδικα στο κεντρο Αθηνα εισαι με το χερι στην σκανδαλη.ΕικόναΕικόναΕικόνα
devil

Δημοσίευση από devil »

3ΗΕΤΗΣ πραγματικα σου αξιζει ενα μπραβο που μας απαντας στις ερωτησεις! Εγω θα θελω να παω ναουσα και με τα μορια που εχω αν δν κλεισει πιστευω να παω αλλα λενε οτι ειναι πολυ αυστηρα, εσυ τη λες?
galletti7

Δημοσίευση από galletti7 »

Ασε ρε Μαράκι που έχεις και 18.500 ακριβώς και δεν ξέρεις πότε έπρεπε να δηλώσεις μηχανογραφικό. Παιδία μην ακούτε κανέναν εδώ μέσα. Πάρτε παράδειγμα από το Μαράκι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες