Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
νιονιος

Δημοσίευση από νιονιος »

ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:
νιονιος έγραψε:
ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:
νιονιος έγραψε:Πως γινετε να εχεις γραψει 17700 μορια απο επαλ α ομαδας αφου το αριστα ειναι 2000 Εικόνα
στο ενιεο ειναι 20000 το αριστα... Αν στο επαλ ειναι το 2000 τοτε εχω 1770 ετσι δεν παει... ;

ναι τωρα το εσεις σωσταΕικόνα... Ααα και εγω δινω για αστυφυλακων απο επαλΕικόνακαλη μας επυτηχεια!
ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ.

1783
DenSouLeo

Δημοσίευση από DenSouLeo »

Ρε παιδια καθεστε και παιζετε μου φενετε! Κανεις δεν μπορει να προβλεψει την βαση! Τι συμενει δεν μπορει να ανεβει 2.000; Δηλαδη γιατι συγκρινετε την περσινη βαση πχ και δεν συγκρινετε του 2007; Δεν μπορει να ανεβει 500 μορια; :P Αυτο που θελω να πω και να σκευτητε. Το αρνητικο ειναι οτι περνουν πολυ μικρη σειρα. Τα θετικα ειναι οτι εχουν κωψει φετος ΠΟΛΛΑ παιδια στα υγειονομικα λογο δεικτη μαζας και τα θεματα μπορει να χαρακτηρηστουν αν οχι τα πιο δυσκολα τα πιο κουλα θεματα που εχουν μπει.
Οποτε εγω πιστευω η βαση δεν θα ανεβενε οσο ηταν να ανεβει θα εχει καποια ανοδο αλλα μεχρι εκει. Δεν μπορω να βλεπω παιδια με 17.000μορια να μιξοκλεγοντε και να ανχωνοντε ειναι βλακια πραγματικα...
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Εχεις δικιο φιλε! Αλλα εγω προσωπικα θελω να ξερω με τα 17280 αν μπορω να περασω ρεθυμνο, σε περιπτωση που δε κλεισει. Ειμαι γενικη Σειρα. Αν μπορεις και ξερεις πες μου.
DenSouLeo

Εισαι σχεδον συγουρα!
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από supermario »

νικος έγραψε:Εχεις δικιο φιλε! Αλλα εγω προσωπικα θελω να ξερω με τα 17280 αν μπορω να περασω ρεθυμνο, σε περιπτωση που δε κλεισει. Ειμαι γενικη Σειρα. Αν μπορεις και ξερεις πες μου.
λοιπον εισαι 1000000% μεσα... Δες και τα προηγουμενα ποστσ... Και δινεις και μπολικα ρεστα... Εικόνα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Σας ευχαριστω ρε παιδια... Να 'στε καλα...

galletti7

Δημοσίευση από galletti7 »

Παιδιά καλησπέρα! Χωρίς να θέλω να επιρεάσω κανέναν επειδή είμαι κι εγώ υποψήφιος, θέλω να σας μεταφέρω κάποια πράγματα που γνωρίζω. Διάβαζα την Ελευθεροτυπία της προηγούμενης Κυριακής και έδινε άνοδο της Σχολής Αστυφυλάκων από 700 μέχρι και 900 μόρια. Δηλαδή θα κυμανθεί γύρω στα 13.700-1400. Ο καθηγητής-ερευνητής που έγγραψε το συγκεκριμένο άρθρο είχε λάβει υπ'όψην του τις περσινές βάσεις, τα ποσοστά των γραπτών, τον αριθμό εισακτέων στη σχολή όπως επίσης και την οικονομική κρίση. Ακόμη ο καθηγητής μου που μου έκανε ΑΟΘ πέρσι κάνει εδώ και πολλά χρόνια μάθημα στη Σχολή του Διδυμοτείχου και αυτός μου είπε το ίδιο πράγμα. Παιδιά ας μην τρελαθούμε, πάνω από 1000 μόρια δεν παίζει να αναίβει. Συμφωνώ οτι τα άτομα είναι πολύ λίγα αλλά τα χάλια γραπτά εξισορροπούν την κατάσταση. Οπότε κάπου εκεί θα κυμανθούν. Την βάση δεν την διαμορφώνουν οι 17ριδες και οι 18ριδες ούτε οι 16αριδες. Αυτοί θα είναι μετημένοι στη σχολή όπως κάθε χρόνο. Την βάση την διαμορφώνουν ΠΑΝΤΑ οι 14ριδες και λίγο οι 15ριδες. Οι μεγαλύτεροι πάνε στα καλά ΑΕΙ.
Καλά αποτελέσματα σε όλους. Ζήτω η ΕΛ. ΑΣ
νιονιος

Δημοσίευση από νιονιος »

Παιδιά καλησπέρα! Χωρίς να θέλω να επιρεάσω κανέναν επειδή είμαι κι εγώ υποψήφιος, θέλω να σας μεταφέρω κάποια πράγματα που γνωρίζω. Διάβαζα την Ελευθεροτυπία της προηγούμενης Κυριακής και έδινε άνοδο της Σχολής Αστυφυλάκων από 700 μέχρι και 900 μόρια. Δηλαδή θα κυμανθεί γύρω στα 13.700-1400. Ο καθηγητής-ερευνητής που έγγραψε το συγκεκριμένο άρθρο είχε λάβει υπ'όψην του τις περσινές βάσεις, τα ποσοστά των γραπτών, τον αριθμό εισακτέων στη σχολή όπως επίσης και την οικονομική κρίση. Ακόμη ο καθηγητής μου που μου έκανε ΑΟΘ πέρσι κάνει εδώ και πολλά χρόνια μάθημα στη Σχολή του Διδυμοτείχου και αυτός μου είπε το ίδιο πράγμα. Παιδιά ας μην τρελαθούμε, πάνω από 1000 μόρια δεν παίζει να αναίβει. Συμφωνώ οτι τα άτομα είναι πολύ λίγα αλλά τα χάλια γραπτά εξισορροπούν την κατάσταση. Οπότε κάπου εκεί θα κυμανθούν. Την βάση δεν την διαμορφώνουν οι 17ριδες και οι 18ριδες ούτε οι 16αριδες. Αυτοί θα είναι μετημένοι στη σχολή όπως κάθε χρόνο. Την βάση την διαμορφώνουν ΠΑΝΤΑ οι 14ριδες και λίγο οι 15ριδες. Οι μεγαλύτεροι πάνε στα καλά ΑΕΙ.
[/QUOTE
μακαρι να ειναι οπως το λέςΕικόνα
galletti7

Αυτά που σου λέω τα έχω διαβάσει και τα έχω ακούσει σίγουρα. Άρα είναι όπως σου τα λέω. Τώρα αν βγουν αληθηνά θα είναι ότι καλύτερο για τον κόσμο που θέλει να πάει στη σχολή. Γιατί κακά τα ψέματα οι σχολή είναι για άτομα του 12-13-14 αλλά της πιάτσας και όχι του 17-18-19 και του βιβλίου. Καταλαβαίνετε τί εννοώ.
galletti7

Νιονιο τι μόρια έχεις; Εγώ 15236.
νιονιος

Δημοσίευση από νιονιος »

galletti7 έγραψε:Νιονιο τι μόρια έχεις; Εγώ 15236.

εγω δινω απο επαλ... Εχω 1783 πως το βλεπεις εχω ελπιδες;
galletti7

Σορρυ αλλα δεν ξέρω τι γίνεται με το ΕΠ. ΑΛ. Καλα αποτελέσματα ενιγουέι.
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από supermario »

Λοιπον παιδια μην ψαχνεστε! Περνατε ολοι επειδη το λεω εγωΕικόνα! Τετελεσται!Εικόνα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
DenSouLeo

galletti7 έγραψε:Νιονιο τι μόρια έχεις; Εγώ 15236.
15258 Εδω! Αντε μακαρι να περασουμε να ειμαστε συναδελφοι!
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από onoffon »

galletti7 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Χωρίς να θέλω να επιρεάσω κανέναν επειδή είμαι κι εγώ υποψήφιος, θέλω να σας μεταφέρω κάποια πράγματα που γνωρίζω. Διάβαζα την Ελευθεροτυπία της προηγούμενης Κυριακής και έδινε άνοδο της Σχολής Αστυφυλάκων από 700 μέχρι και 900 μόρια. Δηλαδή θα κυμανθεί γύρω στα 13.700-1400. Ο καθηγητής-ερευνητής που έγγραψε το συγκεκριμένο άρθρο είχε λάβει υπ'όψην του τις περσινές βάσεις, τα ποσοστά των γραπτών, τον αριθμό εισακτέων στη σχολή όπως επίσης και την οικονομική κρίση. Ακόμη ο καθηγητής μου που μου έκανε ΑΟΘ πέρσι κάνει εδώ και πολλά χρόνια μάθημα στη Σχολή του Διδυμοτείχου και αυτός μου είπε το ίδιο πράγμα. Παιδιά ας μην τρελαθούμε, πάνω από 1000 μόρια δεν παίζει να αναίβει. Συμφωνώ οτι τα άτομα είναι πολύ λίγα αλλά τα χάλια γραπτά εξισορροπούν την κατάσταση. Οπότε κάπου εκεί θα κυμανθούν. Την βάση δεν την διαμορφώνουν οι 17ριδες και οι 18ριδες ούτε οι 16αριδες. Αυτοί θα είναι μετημένοι στη σχολή όπως κάθε χρόνο. Την βάση την διαμορφώνουν ΠΑΝΤΑ οι 14ριδες και λίγο οι 15ριδες. Οι μεγαλύτεροι πάνε στα καλά ΑΕΙ.
Σωστα τα λες! Αλλα πραγματικα ποτε δεν ξερεις! ΠΟΤΕ ομως Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες