Διασταυρώστε τα ξίφη σας με επιχειρήματα υπέρ και κατά οποιουδήποτε θέματος, όπως στρατιωτικών σχολών, τμημάτων των ειδικών δυνάμεων. ειδικοτήτων στο στρατό κλπ
ειρηνη έγραψε:Γιατι ρε παιδια σας αρεσει τοσο ο πολεμος; Και με την αλβανια βρηκατε να τα βαλετε; Ειμαστε μια μικρη χωρα και δεν θα πρεπε να εχουμε επεκτατικες τασεις; Ειρηνη παιδες ειρηνη :)
στον σβέρκο μας έχουνε κάτσει δε το βλέπεις; Σε λίγο καιρό θα έχουνε περισσότερα δικαιώματα στην ελλάδα και από εμάς αν δεν έχουνε ήδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Ιουν 05, 2010 12:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κολλάει στο ότι η Αλβανία με την υποστήριξη και προτροπή της Τουρκίας θα αρχίσει να μιλάει (πιο έντονα) για μειονότητες, υφαλοκρηπίδες και διάφορα άλλα... Που οι φωστήρες μας δεν φρόντισαν να λύσουν-εξαφανίσουν (τα προβλήματα) όταν πρωτοπαρουσιάστηκαν.
ειρηνη έγραψε:Γιατι ρε παιδια σας αρεσει τοσο ο πολεμος; Και με την αλβανια βρηκατε να τα βαλετε; Ειμαστε μια μικρη χωρα και δεν θα πρεπε να εχουμε επεκτατικες τασεις; Ειρηνη παιδες ειρηνη :)
Προς το παρων η τσογλανοποιηση ξενης χωρας επεξεργαζεται απο την Αλβανια προς εμας και οχι το αντιθετο. Και οι Ελληνες κυριως οι νεοι αρχιζουν και ξυπνανε.
Δλδ; Οταν ενοω που κολαει η Τουρκια ενοω οτι υπαρχει διαφορετικο θεμα Ελλαδα vs Tουρκια. Αυτο το θεμα λεγαιτε Ελλαδα vs Τουρκια. Και μην μου κολας εμενα γιατι πολυ μου την μπαινεις
ΘΡΥΛΟΣ έγραψε:Δλδ; Οταν ενοω που κολαει η Τουρκια ενοω οτι υπαρχει διαφορετικο θεμα Ελλαδα vs Tουρκια. Αυτο το θεμα λεγαιτε Ελλαδα vs Τουρκια. Και μην μου κολας εμενα γιατι πολυ μου την μπαινεις
Για να το δημοσίευσα εδώ κάτι θα ξερα.
Μ αρεσει που σου εξήγησε ο άλλος και δεν κατάλαβες που κολλάει
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Εγω ξερω οτι τους δωσαμε ψωμι να φανε και ελληνικη παιδεια. Υπαρχουν ελληνες ακομα που θελουν να δουλεψουν. Ας ψηφιστουν νομοι οχι ς αυτους και σε αλλους ξενους παρανομους. Ας κοιταξει η ελλαδα τα παιδια της. Ειμαστε ανωτεροι. Ειχαμε παρθενωνα κι αυτοι ζουσαν σε σπηλιες. Μανδυες φορουσαμε κι αυτοι προβιες. Αλεξανδρο ειχαμε και λεωνιδα και περικλη και αυτοι ηταν ξυπολυτοι χωρις γραμματικη.