Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
Δεν αυτοαποκαλουνται υπαξιωματικοι, ειναι υπαξιωματικοι... Χωρις τους εποπ δεν θα ησασταν τιποτα, σε αυτους βασιζεται η ολη η δουλεια... Απο ποιον περιμενετε να βγει η δουλεια; Απο τα φανταρακια; Αλλωστε γι'αυτο υπαρχουν οι εποπ να βγαζουν τη δουλεια, εσεις τι κανετε; Καντε λοιπον αυτα που κανουν οι εποπ να δειτε τη γλυκα, αλλα δεν γινεται διοτι ειστε υψηλοβαθμοι κ θα πεσετε πολυ χαμηλα ετσι; Εσεις υποτιματε τους εποπ κ το θεσμο... Αλλωστε ειναι που το εχει αποδειξει κ η ιστορια, οταν νομιζω οτι ειμαι καποιος υποτιμω τον αλλον διοτι ειμαι ανωτερος, δεν ειμαι του επιπεδου του... Για τους αξιωματικους που γινονται πατοζες απο το καθισιο γιατι δεν λετε τιποτα? ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Δευ Σεπ 06, 2010 5:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Πεστα βρε illy... πεστα...
τι να πει βρε sakisal με ολη την εκτιμηση που εχω για την ιλλι και σεβομαι τις αποψεις της. ο καθενας εχει τη θεση του μεσα στο στρατευμα. την ιεραρχια του. το θεμα ειναι η συμπεριφορα. και δεν υφισταται. γιατι απλα δεν υπαρχει. απλα πραγματα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
illy έγραψε:Δεν αυτοαποκαλουνται υπαξιωματικοι, ειναι υπαξιωματικοι... Χωρις τους εποπ δεν θα ησασταν τιποτα, σε αυτους βασιζεται η ολη η δουλεια... Απο ποιον περιμενετε να βγει η δουλεια; Απο τα φανταρακια; Αλλωστε γι'αυτο υπαρχουν οι εποπ να βγαζουν τη δουλεια, εσεις τι κανετε; Καντε λοιπον αυτα που κανουν οι εποπ να δειτε τη γλυκα, αλλα δεν γινεται διοτι ειστε υψηλοβαθμοι κ θα πεσετε πολυ χαμηλα ετσι; Εσεις υποτιματε τους εποπ κ το θεσμο... Αλλωστε ειναι που το εχει αποδειξει κ η ιστορια, οταν νομιζω οτι ειμαι καποιος υποτιμω τον αλλον διοτι ειμαι ανωτερος, δεν ειμαι του επιπεδου του... Για τους αξιωματικους που γινονται πατοζες απο το καθισιο γιατι δεν λετε τιποτα; ...
άλλο Μόνιμος Λοχίας και άλλο ΕΠΟΠ Λοχίας αυτό και από μόνο του κάνει την διαφορά
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Σεπ 10, 2010 4:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ε τι να λεμε; τα αυτονοητα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
Εσεις κολλατε στους ορους κ στις αρμοδιοτητες, εγω οχι... Εγω μιλαω αποκλειστικα κ μονο για το αξιωμα, τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο... Το ιδιο συμβαινει κ απο μενα Κριστυ
...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Παρ Σεπ 10, 2010 2:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Για όσους μονιμοποιήθηκαν στην επταετία είναι μόνιμοι υπαξιωματικοί με τ Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Αυτό το προτέρημα δεν το έχουν κάν οι ΕΠΥ! Σταματήστε επιτέλους αυτό το κόμπλεξ με τους ΕΠΟΠ.
... ...
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Σεπ 11, 2010 6:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Greek_Army έγραψε:illy έγραψε:Δεν αυτοαποκαλουνται υπαξιωματικοι, ειναι υπαξιωματικοι... Χωρις τους εποπ δεν θα ησασταν τιποτα, σε αυτους βασιζεται η ολη η δουλεια... Απο ποιον περιμενετε να βγει η δουλεια; Απο τα φανταρακια; Αλλωστε γι'αυτο υπαρχουν οι εποπ να βγαζουν τη δουλεια, εσεις τι κανετε; Καντε λοιπον αυτα που κανουν οι εποπ να δειτε τη γλυκα, αλλα δεν γινεται διοτι ειστε υψηλοβαθμοι κ θα πεσετε πολυ χαμηλα ετσι; Εσεις υποτιματε τους εποπ κ το θεσμο... Αλλωστε ειναι που το εχει αποδειξει κ η ιστορια, οταν νομιζω οτι ειμαι καποιος υποτιμω τον αλλον διοτι ειμαι ανωτερος, δεν ειμαι του επιπεδου του... Για τους αξιωματικους που γινονται πατοζες απο το καθισιο γιατι δεν λετε τιποτα; ...
άλλο Μόνιμος Λοχίας και άλλο ΕΠΟΠ Λοχίας αυτό και από μόνο του κάνει την διαφορά
...
Εποπ ειναι η κατασταση στην οποια βρισκεται ενας στρατιωτικος (εποπ)διαβαστε και καμια ταυτοτητα τι λεει!!!
Μην ακουω βλ@@@ιες εδω μεσα...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
το θεμα ειναι η συμπεριφορα προς εποπ. και οχι ποιος ειναι τι. συμπεριφορες. τι θα πει η κατασταση που βρισκεται ο στρατιωτικος; ο θεσμος που βρισκεται ενας στρατιωτικος δηλωνει ο εποπ η εμθ η επυ η οπυ. θεσμοι ειναι ολοι αυτοι. που καποιοι καποτε θεσμοθετησαν για να εξυπηρετηθουν απο ψηφαλακια. και απο τοτε μπαινουν οτι ναναι στον ε. σ. και ο καθενας στη κοσμαρα του.(μια μεγαλη μεριδα.)
Greek_Army έγραψε:
διαβαστε και καμια ταυτοτητα τι λεει!!!
ταυτοτητες λενε εποπΔνεας(τθ) ταδε. αυτο δεν σου λεει κατι;lol
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
και η ταυτοτητα του ΕΜΘ γραφει ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΧΙΑΣ(ΤΘ) ταδε... και των εθελοντων-εθελοντριων γραφουν ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ή ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ Ανθυπασπιστης(ΤΘ) Ταδε... αυτο δεν σε λεει τιποτα;lolLegion έγραψε:Greek_Army έγραψε:
διαβαστε και καμια ταυτοτητα τι λεει!!!
ταυτοτητες λενε εποπΔνεας(τθ) ταδε. αυτο δεν σου λεει κατι;lol
η ταυτοτητα γραφει ταυτοτητα υπαξιωματικου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Εννοειται οτι γραφει ταυτοτητα υπαξιωματικου αστους αλλους να κουρευονται...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Δεν καταλαβαινω τον λογο τησ διαφωνιασ αφου η στρατιωτικη ιεραρχια ειναι μια ! δεκανεασ λοχιασ επιλοχιασ κ αρχιλοχιασ ειναι -υπαξιωματικη- ανεξαρτητα του θεσμου που προερχοντε (μονιμοι, εμθ, εποπ) -ανθυπασπιστεσ- κ -αξιωματικοι- ανεξαρτητα αν ειναι εξ'υπαξιωματικων η' παραγωγικοι. πατε τωρα μερικοι να φτιαξετε δικη σασ ιεραρχια ;
Παιδια κατι ειπε καποιος για χαμηλο επιπεδο στους εποπ. Και εγω εποπ ειμαι και με ενοχλει αυτη η κριτικη γιατι δεν ισχυει κατι τετοιο οταν ειστε εξω απο το χωρο λετε διαφορα ολοι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης