Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

laios έγραψε:Ειμαι στρατικοποιημενος και με πληρη επιγνωση της θεσης μου στο στρατευμα.

Αφου λοιπον εισαι στρατικοποιημενος και με πληρη επιγνωση της θεσης σου στο στρατευμα συμβιβασου με το γεγονος οτι εισαι το τελευταιο γραναζι του συστηματος. Οι εποπ ειτε ειναι αποφοιτοι νηπιαγωγειου ειτε εχουν διδακτορικο χρηζουν της ιδιας αντιμετωπισης. Ο στρατος δεν κανει ρατσιστικες διακρισεις του τυπου: Α (!) αυτος ο εποπ εχει αει, ας του μιλαμε καλυτερα του παιδιου και α (!) αυτος ειναι απο γυμνασιο αρα τον χωνουμε περισσοτερο.

Ας αποβαλουν επιτελους οι εποπ το κομπλεξισμο κατωτεροτητας τους απεναντι στους αξιωματικους και ας κανουν επιτελους και καμια δουλεια σωστα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rafale »

laios έγραψε: Πως εχω καποιο προνομιο; Πιστεψε με ποτε δεν ζητησα τιποτα απο κανεναν. Και η μεταθεση μου δεν ειναι βυσματικη, ουτε με μεσον μπηκα...

τοτε συγχαρητηρια γιατι εισαι απο τους ελαχιστους που διαθετουν γνωριμιες στο στρατο και δεν τις χρησιμοποιουν. Αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο αλλα η συμπεριφορα προς επ. Οπ. Το εργατης σιγουρα δεν ειναι προσβλητικο απλα αποδιδω τους τιτλους αναλογα με το επαγγελμα που κανει ο καθενας. Και τελος γνωριζω Πως λεγονται οσοι υπηρετουν στις ε. Δ. Αλλα ας ερθουμε στο θεμα μας ξανα.

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Κυρ Αύγ 22, 2010 7:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Hyper »

Ενταξει παντως και η κατακεραυνωση των επ. Οπ δεν ειναι κ οτι καλυτερο, μιας κ μπορεις να συναντησεις κ σωστα ατομα. Εκτος αυτου λιγων το ονειρο νομιζω ηταν αυτο.

laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από laios »

Δεν θα ξαναγραψω για το θεμα. Φιλε su-35 που ξερεις εσυ αν εχω εγω κομπλεξ. Μαλλον κομπλεξ εχουν ολοι οι αλλοι που βλεπουν μια μεριδα εργαζομενων να τους αντιμετωπιζουν ασχημα και χαιρονται. Που ξερεις εσυ αν τη δουλεια μουστο σωμα δεν τη κανω σωστα; Και τελος το να γραφω ελευθερα την γνωμη μου και να λεω αυτο που πιστευω δεν σημαινει πως δεν ξερω που ακριβως δουλευω. Εχουμε δημοκρατια, κανω την δουλεια μου παρα πολυ καλα και λεω αυτα που πιστευω. Τελος ευχαριστω για την υπομονη και την ανταποκριση στις αποψεις μου.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Su-35 έγραψε:

Ας αποβαλουν επιτελους οι εποπ το κομπλεξισμο κατωτεροτητας τους απεναντι στους αξιωματικους και ας κανουν επιτελους και καμια δουλεια σωστα.
Γενικη τοποθετηση για τους εποπ και οχι προσωπικη. Ειναι ευδιακριτο.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rafale »

Hyper έγραψε: Ενταξει παντως και η κατακεραυνωση των επ. Οπ δεν ειναι κ οτι καλυτερο, μιας κ μπορεις να συναντησεις κ σωστα ατομα. Εκτος αυτου λιγων το ονειρο νομιζω ηταν αυτο.

δυστυχως και οι καλοί χανονται Μεσα στους μη. Και η εικονα που μενει για τους επ. Οπ ειναι η κακιστη

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Rafale έγραψε:
Hyper έγραψε: Ενταξει παντως και η κατακεραυνωση των επ. Οπ δεν ειναι κ οτι καλυτερο, μιας κ μπορεις να συναντησεις κ σωστα ατομα. Εκτος αυτου λιγων το ονειρο νομιζω ηταν αυτο.

δυστυχως και οι καλοί χανονται Μεσα στους μη. Και η εικονα που μενει για τους επ. Οπ ειναι η κακιστη

η εικονα που μενει ειναι αυτο που βγαζει το συντριπτικο ποσοστο, αν και κριμα για καποιους που αξιζουν εκει...
corey

Δημοσίευση από corey »

Τον αξκο που ειναι 1,60 και 110 κιλα ποιος θα τον στειλει σπιτακι του; Τους βλεπω στις παρελασεις και γελαω!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από illy »

corey έγραψε: Τον αξκο που ειναι 1,60 και 110 κιλα ποιος θα τον στειλει σπιτακι του; Τους βλεπω στις παρελασεις και γελαω!
χαχαχαχα, εχεις απολυτο δικιο φιλε μου! το ιδιο συμβαινει κ στην ελας... κ παντα κ εγω λεω αυτο, αυτοι που ειναι υπερβαροι οποτε ι3 γιατι δεν τους διωχνουν?
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Φιλε Λαιε κανε τη δουλεια σου οσο πιο καλα κ σωστα γινεται, εχε καλες βαθμολογιες κ γενικα εναν πολυ καλο ατομικο φακελο κ να σε νοιαζει τι γνωμη εχουν για σενα οι εκαστοτε ανωτεροι σου που θα συνεργαζονται μαζι σου κ θα σε αξιολογουν
Dum spiro spero
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Καλο το καλαμπουρακι και η πλακιτσα αλλα ειναι λιγο τραγικο να βλεπεις τετοια

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μα δεν κανω καλαμπουρι... Εγω τα εννοω! Ειχα δει εναν συναδερφο του γαμπρου μου-αστυνομικος ειναι- Κ του ελεγα απορω πως ειναι στο σωμα ακομη... Τι τους εχουν να αφηνονται τοσο πολυ; Εχουν δλδ τις ιδιες δυνατοτητες εχοντας τοσο πολλα κιλα επανω τους; Κ προς Θεου δεν εχω τπτ με τους υπερβαρους αλλα για τα σωματα ασφαλειας κ για τις ενοπλες δυναμεις οταν ειναι ετσι δεν μπορουν να προσφερουν... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Τρί Σεπ 07, 2010 5:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

corey έγραψε:Τον αξκο που ειναι 1,60 και 110 κιλα ποιος θα τον στειλει σπιτακι του; Τους βλεπω στις παρελασεις και γελαω!

Αυτό μου θυμίζει ένα περιστατικό στο στρατό.

Ήμασταν στη φρουρά και (ελέω ταξιαρχίας υποστήριξης με μηδέν μαχιμότητα) οι φαντάροι ήταν όπως να 'ναι στην κυριολεξία. Επικεφαλής της φρουράς ήταν ένας θεόχοντρος ανθυπασπιστής, που σε κάποια φάση πάει και την λέει σε έναν φαντάρο, του στυλ "πως είσαι έτσι ρε, σουλουπώσου".

Οπότε παίρνει την απάντηση, "όπα ρε μάχιμε αξιωματικέ" και γέλια από το σύνολο της φρουράς.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

yandr έγραψε:
corey έγραψε:Τον αξκο που ειναι 1,60 και 110 κιλα ποιος θα τον στειλει σπιτακι του; Τους βλεπω στις παρελασεις και γελαω!

Αυτό μου θυμίζει ένα περιστατικό στο στρατό.

Ήμασταν στη φρουρά και (ελέω ταξιαρχίας υποστήριξης με μηδέν μαχιμότητα) οι φαντάροι ήταν όπως να 'ναι στην κυριολεξία. Επικεφαλής της φρουράς ήταν ένας θεόχοντρος ανθυπασπιστής, που σε κάποια φάση πάει και την λέει σε έναν φαντάρο, του στυλ "πως είσαι έτσι ρε, σουλουπώσου".

Οπότε παίρνει την απάντηση, "όπα ρε μάχιμε αξιωματικέ" και γέλια από το σύνολο της φρουράς.

Αυτο θα πει τον εβαλε στην θεση τουΕικόναΕικόνα
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

illy έγραψε:Μα δεν κανω καλαμπουρι... Εγω τα εννοω! Ειχα δει εναν συναδερφο του γαμπρου μου-αστυνομικος ειναι- Κ του ελεγα απορω ως ειναι στο σωμα ακομη... Τι τους εχουν να αφηνονται τοσο πολυ; Εχουν δλδ τις ιδιες δυνατοτητες εχοντας τοσο πολλα κιλα επανω τους; Κ προς Θεου δεν εχω τπτ με τους υπερβαρους αλλα για τα σωματα ασφαλειας κ για τις ενοπλες δυναμεις οταν ειναι ετσι δεν μπορουν να προσφερουν...
Illy δυστυχως ετσι ειναι μερικοι ανθρωποι μολις φτασουν σε ενα υψηλο σημειο αφηνοντε κυριολεκτικα... Και απλως αναπολουν μνημες του παρελθοντος
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης