Ιεραρχική θέση των ΕΠΟΠ στο στράτευμα

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από evi85 »

Su-35 έγραψε:
evi85 έγραψε:
ελα τωρα ξεκολληστε... Ελεος!

Μπα, εσύ ξεκόλλα και σταμάτα να βλέπεις πολλές ταινίες Άκου εκεί αμερικανικά πρότυπα.lol.
Αλλά τι να περιμένεις απο μια γυναίκα υποψήφια εποπ; Ότι βλέπει σε ταινίες ξέρει.lol

ασε με να ξερω παραπανω... Ειδικα για θεματα αμερικανικου στρατου... Και επισης ασε το υφακι σε μενα. Αλλα τι να περιμενω απο εναν σεξιστη αντρα, τουλαχιστον εγω τελειωσα ΑΕΙ και σε λιγο τελειωνω το μεταπτυχιακο μου (συνεπως δεν βλεπω το στρατο μονο σαν λυση οικονομικη)
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

evi85 έγραψε:
Su-35 έγραψε:
evi85 έγραψε:
ελα τωρα ξεκολληστε... Ελεος!

Μπα, εσύ ξεκόλλα και σταμάτα να βλέπεις πολλές ταινίες Άκου εκεί αμερικανικά πρότυπα.lol.
Αλλά τι να περιμένεις απο μια γυναίκα υποψήφια εποπ; Ότι βλέπει σε ταινίες ξέρει.lol

ασε με να ξερω παραπανω... Ειδικα για θεματα αμερικανικου στρατου... Και επισης ασε το υφακι σε μενα. Αλλα τι να περιμενω απο εναν σεξιστη αντρα, τουλαχιστον εγω τελειωσα ΑΕΙ και σε λιγο τελειωνω το μεταπτυχιακο μου (συνεπως δεν βλεπω το στρατο μονο σαν λυση οικονομικη)

Bρε κοπελιά από που βγήκε το "σεξιστή άντρα"; Καλά αν ξέρεις εσύ οτιδήποτε για θέματα αμερικανικού στρατού τότε εγώ είμαι ο Ραν Ταν Πλαν. Πέρνα και μια βόλτα από τα εξοπλιστικά θέματα αμερικανικής προέλευσης για να μας δώσεις και τα φώτα σου μιας και είσαι αυθεντία. Ε ρε που έμπλεξα χαχαχαχχα! ...
nandy24
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nandy24 »

Παιδία είναι δυνατόν; Γιατί τέτοια επίθεση στους ΕΠΟΠ και σε όσους τους υποστιρίζουν; Στο σύνολο τον ΕΠΟΠ υπάρχουν άτομα με απολυτήριο γυμνασίου αλλά και αυτοί που έχουν τελειώσει ΑΕΙ και ΤΕΙ όπως και αυτοί που δουλεύουν σκληρά και άλλοι που λουφάρουν. Όλα αυτά τα παιδία που αφωσιόνται σε αυτό που κάνουν, δουλευούν σκληρά και προσφέρουν γιατί δηλαδή να μην τους σέβονται στην ιεραρχία... Επειδή δηλαδή δεν τελειώσαν στρατιωτική παραγωγική σχολή; Ημαρτον!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπενθυμίζω ότι το θέμα μας είναι η 'Ιεραρχική θέση των ΕΠΟΠ στο στράτευμα'.
Καταλαβαίνω / κατανοώ ότι πολλές φορές ο διάλογος μπορεί να γίνεται λίγο πιο έντονος υπερασπιζόμενος ο καθένας την άποψή του αλλά θα σας παρακαλέσω αυτό να γίνεται σε όσο το δυνατόν κοσμιότερα πλαίσια για την αποφυγή παρεξηγήσεων / προσωπικών επιθέσεων.

Σας ευχαριστώ.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

nandy24 έγραψε:Γιατί δηλαδή να μην τους σέβονται στην ιεραρχία... Επειδή δηλαδή δεν τελειώσαν στρατιωτική παραγωγική σχολή; Ημαρτον.

Ναι.
Βασικά δεν είναι θέμα σεβασμού. Είναι θέμα ιεραρχίας. Οι εποπ είναι πάντα εποπ και είναι πάντα κατώτεροι από τους ομοιόβαθμους εκ των παραγωγικών σχολών υπαξιωματικών.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

nandy24 αν μπεις με αυτή την λογική στον στρατό θα τα παρατήσεις πολύ γρήγορα, προσγειώσου στην ΓΗ
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Rafale »

evi85 έγραψε:Κοιτα να δεις μιλαω γτ ξερω, ο δικος μου μονιμοποιειται τωρα οκ; Ειμαι διαβιβαστης και τωρα ειναι ΕΔ. Λοιπον ειναι τοσο μα τοσο καλος στην ειδικοτητα του που ναι ακομα και ο διοικητης τον συμβουλευεται και οταν τον πετυχενουμε εξω ειναι ειναι τοσο φιλικος μαζι μας. Και ξερω και αλλα παραγειγματα αρα επιμενω, υπαρχει σεβασμος!
Tο καλο βεβαια ειναι να το βιωνεις εσυ η ιδια και οχι ο δικος σου ουτε ο αδελφος σου. Μονο ετσι θα μπορεσεις να καταλαβεις. Οσο για το δκτη που συμβουλευεται το αγορι σου ισως σε λιγο καιρο χωρις αυτο να ειναι απολυτο να αλλαξει ο δκτης 90 μοιρες. Ετσι ειναι οι δκτες. Τη μια μερα σε συμβουλευονται και Μετα απο ωρες σε επικρινουν αυστηρα. Και το αγορι σου πρεπει να συνηθισει μια κρυο μια ζεστη. Αλλιως θα του κακοφανει.

... ...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

nandy24 έγραψε: Παιδία είναι δυνατόν; Γιατί τέτοια επίθεση στους ΕΠΟΠ και σε όσους τους υποστιρίζουν; Στο σύνολο τον ΕΠΟΠ υπάρχουν άτομα με απολυτήριο γυμνασίου αλλά και αυτοί που έχουν τελειώσει ΑΕΙ και ΤΕΙ όπως και αυτοί που δουλεύουν σκληρά και άλλοι που λουφάρουν. Όλα αυτά τα παιδία που αφωσιόνται σε αυτό που κάνουν, δουλευούν σκληρά και προσφέρουν γιατί δηλαδή να μην τους σέβονται στην ιεραρχία... Επειδή δηλαδή δεν τελειώσαν στρατιωτική παραγωγική σχολή; Ημαρτον!

Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν ατομα με πτυχια η ατομα που κανουν καλα τη δουλεια τους. Αλλα λεμε ειναι ΛΙΓΑ. Οσο για τα πτυχια δεν παιζουν κανενα ρολο στο στρατο σε πληροφορω.

...
nandy24

Δημοσίευση από nandy24 »

Greek_Army έγραψε:nandy24 αν μπεις με αυτή την λογική στον στρατό θα τα παρατήσεις πολύ γρήγορα, προσγειώσου στην ΓΗ
κοίτα εχώ ζήσει το στράτο για να λέμε την αλήθεια του εξωτερικού... Ναι μεν οι καταστάσεις ήταν πιο βάρβαρες όσο αφορά της συνθήκες μέσα αλλά ο σεβάσμος υπήρχε από τον φαντάρο έως και τον ταξίαρχο ο ίδιος από την στιγμή που όλοι προσφέρανε για τον ίδιο σκοπό. Πως είναι στη Ελλάδα τα πράγματα δυστηχώς δεν ξέρω... Εγώ απλώς την απόψη μου είπα στο τι θα ήταν πιο δίκαιο.
nandy24

Δημοσίευση από nandy24 »

Su-35 έγραψε:
nandy24 έγραψε: Γιατί δηλαδή να μην τους σέβονται στην ιεραρχία... Επειδή δηλαδή δεν τελειώσαν στρατιωτική παραγωγική σχολή; Ημαρτον.

Ναι.
Βασικά δεν είναι θέμα σεβασμού. Είναι θέμα ιεραρχίας. Οι εποπ είναι πάντα εποπ και είναι πάντα κατώτεροι από τους ομοιόβαθμους εκ των παραγωγικών σχολών υπαξιωματικών.
δεν αντιλέγω... Άκουσα τις προάλλες πως οι ΕΠΟΠ πλέων θα ανεβένουν στη ιεραρχία βάση της παραγωγικοτιτάς τους και όχι βάση των ετών υπηρεσίας... Κάτι τέτοιο ισχυεί;

nandy24

Δημοσίευση από nandy24 »

nandy24 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:nandy24 αν μπεις με αυτή την λογική στον στρατό θα τα παρατήσεις πολύ γρήγορα, προσγειώσου στην ΓΗ
κοίτα εχώ ζήσει το στράτο για να λέμε την αλήθεια του εξωτερικού... Ναι μεν οι καταστάσεις ήταν πιο βάρβαρες όσο αφορά της συνθήκες μέσα αλλά ο σεβάσμος υπήρχε από τον φαντάρο έως και τον ταξίαρχο ο ίδιος από την στιγμή που όλοι προσφέρανε για τον ίδιο σκοπό. Πως είναι στη Ελλάδα τα πράγματα δυστηχώς δεν ξέρω... Εγώ απλώς την απόψη μου είπα στο τι θα ήταν πιο δίκαιο.

άσε πλέων έχω εκπαιδευτεί από την δουλεία που είμαι τώρα... Με το αφεντικό που έχω... Χα χα χα άμα ήταν να τα παρατήσω θα είχα φύγει πριν από 2,5 χρόνια... Τα καψώνια δεν περιγράφονταιι

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

nandy24 έγραψε:
nandy24 έγραψε:

άσε πλέων έχω εκπαιδευτεί από την δουλεία που είμαι τώρα... Με το αφεντικό που έχω... Χα χα χα άμα ήταν να τα παρατήσω θα είχα φύγει πριν από 2,5 χρόνια... Τα καψώνια δεν περιγράφονταιι

συμφωνω ο ιδιωτικος τομεας ειναι αστα να πανε. Να σου κανουν το βιο αβιωτο και να μη σε πληρωνουν. Παντως ολες οι δουλειες εχουν τα καλα και τα κακα και τη δικη τους ιεραρχια...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Λετε οτι δεν υπαρχει σεβασμος προς τους εποπ (ενω προς τους ΔΕΑ τι να σας πω) τεσπα θελω να σας κανω μια ερωτηση, αν καποιον δεν τον σεβεσαι τοτε τον παντρευεσαι ή τον κανεις κουμπαρο, φιλο κτλ; Ο θειος μου λοχαγος παντρευει ζευγαρι εποπ, ποσοι αξιωματικοι παντρευονται εποπινες; Αφηστε το σεβασμο λοιπον κατα μερος... Μαλλον δεν εχετε γνωμη απο ολα τα στρατοπεδα της ελλαδος. Καντε μια ερευνα αν σας απασχολει τοσο το θεμα των εποπ και θα δειτε. Και μαλλον σας απασχολει πολυ για σε παρα πολλα θεματα βρισκω σαν τιτλο το ονομα εποπ...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

evi85 έγραψε:Λετε οτι δεν υπαρχει σεβασμος προς τους εποπ (ενω προς τους ΔΕΑ τι να σας πω) τεσπα θελω να σας κανω μια ερωτηση, αν καποιον δεν τον σεβεσαι τοτε τον παντρευεσαι ή τον κανεις κουμπαρο, φιλο κτλ; Ο θειος μου λοχαγος παντρευει ζευγαρι εποπ, ποσοι αξιωματικοι παντρευονται εποπινες; Αφηστε το σεβασμο λοιπον κατα μερος... Μαλλον δεν εχετε γνωμη απο ολα τα στρατοπεδα της ελλαδος. Καντε μια ερευνα αν σας απασχολει τοσο το θεμα των εποπ και θα δειτε. Και μαλλον σας απασχολει πολυ για σε παρα πολλα θεματα βρισκω σαν τιτλο το ονομα εποπ...
ουτε και στους δεα υπαρχει σεβασμος. Εξαρταται απο τον καθενα τι εικονα θα περασει στη μοναδα του. Οσο αφορα την ερωτηση σου και βεβαια τον σεβεσαι και τον κανεις και κουμπαρο και φιλο κλπ. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις σαν του θειου σου να παντρευει εποπ. Οχι βεβαια οτι ειναι κακο αυτο. Προς θεου. Τοσο συσφυξη σχεσεων δεν εχω ακουσει. Να σου κανω μια ερωτηση; Ο θειος σου ειναι απο ευελπιδων; Υπηρετει με μεγαλουπολη; Θα σου εξηγησω μετα την απαντηση σου γιατι ρωτω. Ε και λογικο ειναι να μην εχουμε γνωμη για ολα τα στρατοπεδα της ελλαδας. Πως θα μπορουσε αλλωστε.

...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Rafale έγραψε:
evi85 έγραψε:Λετε οτι δεν υπαρχει σεβασμος προς τους εποπ (ενω προς τους ΔΕΑ τι να σας πω) τεσπα θελω να σας κανω μια ερωτηση, αν καποιον δεν τον σεβεσαι τοτε τον παντρευεσαι ή τον κανεις κουμπαρο, φιλο κτλ; Ο θειος μου λοχαγος παντρευει ζευγαρι εποπ, ποσοι αξιωματικοι παντρευονται εποπινες; Αφηστε το σεβασμο λοιπον κατα μερος... Μαλλον δεν εχετε γνωμη απο ολα τα στρατοπεδα της ελλαδος. Καντε μια ερευνα αν σας απασχολει τοσο το θεμα των εποπ και θα δειτε. Και μαλλον σας απασχολει πολυ για σε παρα πολλα θεματα βρισκω σαν τιτλο το ονομα εποπ...
ουτε και στους δεα υπαρχει σεβασμος. Εξαρταται απο τον καθενα τι εικονα θα περασει στη μοναδα του. Οσο αφορα την ερωτηση σου και βεβαια τον σεβεσαι και τον κανεις και κουμπαρο και φιλο κλπ. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις σαν του θειου σου να παντρευει εποπ. Οχι βεβαια οτι ειναι κακο αυτο. Προς θεου. Τοσο συσφυξη σχεσεων δεν εχω ακουσει. Να σου κανω μια ερωτηση; Ο θειος σου ειναι απο ευελπιδων; Υπηρετει με μεγαλουπολη; Θα σου εξηγησω μετα την απαντηση σου γιατι ρωτω. Ε και λογικο ειναι να μην εχουμε γνωμη για ολα τα στρατοπεδα της ελλαδας. Πως θα μπορουσε αλλωστε.

...

ειδες που ερχεσαι στα λογια μου; Λεγοντας οτι εξαρταται τι εικονα θα περασει ο καθενας στο στρατοπεδο (και αυτο ισχυει για ολους) εγω θυμωνω που για καποια μεριδα εποπ που ηταν οτι να ναι τους παιρνει δυστυχως ολους η μπαλα και ειναι μεγαλη αδικια... Οσο για το θεμα σχεσεων εγω απενατιας το ακουω συχνα... Τοσο στη ροδο, ξανθη βολο αθηνα κα. Ο θειος μου ευελπις ναι και ειναι στην αλεξανδρουπολη. Παντως τους παντρεψε γιατι ηθελε και ειναι πολυ φιλοι και οχι γιατι το ζευγαρι δεν μπορουσε να βρει αλλον. Στη φιλια δε χωρανε βαθμοι και πτυχια... Το ιδιο και στο σεβασμο. Και ανθρωπος που σεβεται τον αλλον τοτε θα τον σεβαστουν κι ολας... Με καταλαβαινεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης