Ιεραρχική θέση των ΕΠΟΠ στο στράτευμα

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Εποπ Λχιας

Δημοσίευση από Εποπ Λχιας »

"Κομπλεξισμο εχουν παντα οι κατωτεροι με τους ανωτερους. Τους ενοχλει διοτι ειναι κατωτεροι. Οι ανωτεροι δεν διακατεχονται απο τετοιου ειδους ποταπα συναισθηματα. Εσυ παλι μιλας σαν ξιπασμενος εποπ που εχει προβλημα με τους ανωτερους του και τα σηματακια στους γιακαδες τους. Επισης οι ανωτεροι δεν εχουν αναγκη να κρυφτουν απο πουθενα. Οι κατωτεροι ομως εχουν. Ειδικα οταν τα βαζουν με ανωτερους. "
Ακου "φιλε"που τα ξερεις ολα μαλλον εισαι κανενας αξιωματικος που με το που βλεπεις κπιον ανωτερος σου βαρας προσοχη και το μονο που σε ενδιαφερει ειναι το πος θα ικανοποιησεις τις Μικρες ποταπες κομπλεξικες αναγκες δικιες σου η ανωτερων σου, πιος κρυβεται ρε μουφες οταν ερχονται Στρατηγοι; Εεεεεεεεεεεε οι εποπ Λχιες Η ο εποπ Δνεας; Δεν ντρεπεσται λεω εγω, που εχεται ενα βαθμο και νομιζεται οτι εισται καπιοι, ουστ απο εδω κοπροσκυλα, αλλα καλα θα παθεται τωρα που θα περνεται του βαθμους γραφοντας εξετασεις οπος στρωσατε ετσι θα κοιμιθητε τωρα, γαιδουρια που συμπεριφερεστε (οχι ολοι ετσι γιατι παντα υπαρχουνε αιξερεσεις) στους κατωτερους σας λες και ειναι σκουλικια και ας ειναι και απο σχολη ΣΣΕ η ΣΜΥ. ΚΟΜΠΕΛΞΙΚΟΙ που στο σχολειο σας ειχαν για καλπαζοεισπρακτορες βγαζεται τωρα το αχτι σας με δανικη εξουσια λαμογια εσεις φταιτε για ολλα γιατι εαν ησασταν εστο και λιγο σωστη οι εποπ και ΕΜΘ θα το βλεπανε και θα το εκτιμουσανε και θα κανανε τα παντα για εσας, οπως κανουνε σε οπιους ειναι σωστους. Ζητω συγνωμη εαν σας κουρασα αυτα σκεφτομαι για τα παραπανω (χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουνε μεγαλα λαμογια εποπ η εμθ για να λεμε και του στραβου το δικιο) γεια χαρα σε ολους, και υπομονη στους Εποπ μπορα ειναι θα περασει!
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Άσε ρε καημένο εποπάκι λοχία. Άντε βρες καμιά αξιοπρεπή δουλειά. Κομπλεξικέ...

ΥΓ. Θα απαντώ πάντα στο ίδιο ύφος όταν βλέπω υβριστικά μηνύματα από κάφρους εποπ.
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από evi85 »

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχετε τετοια απεχθεια για τους εποπ... Εγω πιστευω πως αν εισαι σωστος-τυπικος στη δουλεια σου ολοι θα σε σεβονται... Και δεν νομιζω να αμφιβαλλει κανεις. Οπως υπαρχουν "κακοι" εποπ ετσι υπαρχουν και "κακοι" αξιωματικοι και υπαξιωματικοι (το κακοι εντος εισαγωγικων οκ;)
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Απέχθεια έχουν συνήθως οι εποπ με τους ανώτερους.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από asimike »

evi85 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχετε τετοια απεχθεια για τους εποπ... Εγω πιστευω πως αν εισαι σωστος-τυπικος στη δουλεια σου ολοι θα σε σεβονται... Και δεν νομιζω να αμφιβαλλει κανεις. Οπως υπαρχουν "κακοι" εποπ ετσι υπαρχουν και "κακοι" αξιωματικοι και υπαξιωματικοι (το κακοι εντος εισαγωγικων οκ;)
την απεχθεια μονη τουσ την δημιουργησαν, οποτε... Πχ ημουν στη Ροδο φανταρος και ειχαμε μεσα 200 ΕΠΟΠ περιπου, ε τυχαιο που δεν τους πηγαινε κανεις; Απο τον διοικητη μεχρι τον τελευταιο εφεδρο; Αν ο κοσμος ειναι μακακας δν φταινε αυτοι που τους κραζουν!
ΕΛΛΑΣ
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Rafale »

evi85 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχετε τετοια απεχθεια για τους εποπ... Εγω πιστευω πως αν εισαι σωστος-τυπικος στη δουλεια σου ολοι θα σε σεβονται... Και δεν νομιζω να αμφιβαλλει κανεις. Οπως υπαρχουν "κακοι" εποπ ετσι υπαρχουν και "κακοι" αξιωματικοι και υπαξιωματικοι (το κακοι εντος εισαγωγικων οκ;)
οσο σωστος και τυπικος και αν εισαι ποτε στο στρατο δεν θα τυχεις σεβασμο απο κανεναν. Μην το περιμενεις αυτο γιατι πλανασαι πλανην οικτρα. Παντα στο δρομο σου και στην καρριερα σου θα βρισκεται ενας κομπλεξικος πιο κομπλεξικος απο σενα.

...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Και κατι ακομη... Σαν ελλαδα ακουλουθουμε αμερικανικα προτυπα και εκει ο επαγγελματικος στρατος ανθιζει για τα καλα... Ελαχιστοι ειναι αυτοι που ειναι απο παραγωγικες σχολες. Δειτε ταινιες τι ηλικιες ειναι λοχιες κτλ... Εκει υπαρχει σεβασμος προς ολα τα στελεχη γιατι ειναι επαγγελματικος στρατος και κατι τετοιο πρεπει να συμβει και δω, αν θελουμε να λεμε πως εχουμε και μεις τετοιον επαγγελματικο στρατο... Και αφηστε τους εποπ να κανουν τη δουλεια τους, γιατι πολλοι την κανουν παρα πολυ καλα και ξελασπωνουν απο επιθεωρησεις αρκετους που βασιζονται μονο στο βαθμο τους που τον παιρνουν απο καποια σχολη και δεν ενδιαφερονται για τις γνωσεις που πρεπει να εχεις για την ειδικοτητα σου...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Su-35 έγραψε:Απέχθεια έχουν συνήθως οι εποπ με τους ανώτερους.

ελα τωρα ξεκολληστε... Ελεος!
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

asimike έγραψε:
την απεχθεια μονη τουσ την δημιουργησαν, οποτε... Πχ ημουν στη Ροδο φανταρος και ειχαμε μεσα 200 ΕΠΟΠ περιπου, ε τυχαιο που δεν τους πηγαινε κανεις; Απο τον διοικητη μεχρι τον τελευταιο εφεδρο; Αν ο κοσμος ειναι μακακας δν φταινε αυτοι που τους κραζουν!

απλα σου λεω ειναι τυχαιο ναι...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

evi85 έγραψε:Και αφηστε τους εποπ να κανουν τη δουλεια τους, γιατι πολλοι την κανουν παρα πολυ καλα και ξελασπωνουν απο επιθεωρησεις αρκετους που βασιζονται μονο στο βαθμο τους που τον παιρνουν απο καποια σχολη και δεν ενδιαφερονται για τις γνωσεις που πρεπει να εχεις για την ειδικοτητα σου...
την κανουν καλα τη δουλεια τους; Αυτο λεμε. Δεν συμφωνω. Λιγοι ειναι αυτοι που την κανουν καλα τη δουλεια τους αλλα και αυτοι καποτε ξυπνανε και λενε εγω τι ειμαι; Το κοροιδο της παρεας; Και περνανε στο "αλλο" στρατοπεδο. Δυστυχως.

...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

evi85 έγραψε:
Su-35 έγραψε:Απέχθεια έχουν συνήθως οι εποπ με τους ανώτερους.

ελα τωρα ξεκολληστε... Ελεος!
σου ευχομαι να περασεις πρωτα με το καλο να τα δεις και μετα ελα ξανα να μας πεις.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Rafale έγραψε:
οσο σωστος και τυπικος και αν εισαι ποτε στο στρατο δεν θα τυχεις σεβασμο απο κανεναν. Μην το περιμενεις αυτο γιατι πλανασαι πλανην οικτρα. Παντα στο δρομο σου και στην καρριερα σου θα βρισκεται ενας κομπλεξικος πιο κομπλεξικος απο σενα.

...

κοιτα να δεις μιλαω γτ ξερω, ο δικος μου μονιμοποιειται τωρα οκ; Ειμαι διαβιβαστης και τωρα ειναι ΕΔ. Λοιπον ειναι τοσο μα τοσο καλος στην ειδικοτητα του που ναι ακομα και ο διοικητης τον συμβουλευεται και οταν τον πετυχενουμε εξω ειναι ειναι τοσο φιλικος μαζι μας. Και ξερω και αλλα παραγειγματα αρα επιμενω, υπαρχει σεβασμος!
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Rafale έγραψε:

...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Rafale έγραψε:Και αφηστε τους εποπ να κανουν τη δουλεια τους, γιατι πολλοι την κανουν παρα πολυ καλα και ξελασπωνουν απο επιθεωρησεις αρκετους που βασιζονται μονο στο βαθμο τους που τον παιρνουν απο καποια σχολη και δεν ενδιαφερονται για τις γνωσεις που πρεπει να εχεις για την ειδικοτητα σου... την κανουν καλα τη δουλεια τους; Αυτο λεμε. Δεν συμφωνω. Λιγοι ειναι αυτοι που την κανουν καλα τη δουλεια τους αλλα και αυτοι καποτε ξυπνανε και λενε εγω τι ειμαι; Το κοροιδο της παρεας; Και περνανε στο "αλλο" στρατοπεδο. Δυστυχως.

γνωμη σου και σεβαστη. Εξαλλου δεν μπορεις να συμφωνεις με ολους. Απλα βλεπω και ξερω καποια πραγματα. Επισης ο πεθερος μου ειναι διοικητης και ¨ανταμοιβει"οσους εργαζονται δεν παει να ναι εποπ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης