Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Δημήτρη η συνέντευξη πλέον δεν υπάρχει, καταργήθηκε στην προηγούμενη προκήρυξη! Και το ecdl δεν μοριοδοτείται.

"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Άβαταρ μέλους
ΓΚΕΛΥ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ

Δημοσίευση από ΓΚΕΛΥ »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Και τι εννοει κατοχη πτυχιου προγραμματιστη η/υ; Εμενα που η ειδκοτιτα μου εχει σχεση μετραει τιποτα;
ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ !
"ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ"
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

παιδια να σας ρωτησω μορια απο τα εξαμινα στο τει μπορω να παρω;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

Παυλος έγραψε:παιδια να σας ρωτησω μορια απο τα εξαμινα στο τει μπορω να παρω;

Σπουδαστές ΑΕΙ - ΤΕΙ περατώσαντες τουλάχιστον το πρώτο (1ο) έτος:350
μονάδες.
nandy24
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nandy24 »

Καλησπέρα!

Μπορεί κάποιος να μου πει η 2ετής προυπηρεσιά πόσα μόρια πιάνει;

Ευχαριστώ πολύ!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nandy24 έγραψε:Καλησπέρα!

Μπορεί κάποιος να μου πει η 2ετής προυπηρεσιά πόσα μόρια πιάνει;

Ευχαριστώ πολύ!

Προϋπηρεσία άνω των δώδεκα (12) μηνών :250 μονάδες.
nandy24

Δημοσίευση από nandy24 »

Ευχαριστώ πολύ!
Πυγμαχος

Δημοσίευση από Πυγμαχος »

Παιδια καλησπερα, εχω τελειωσει ΤΕΕ β κυκλου χωρις να εχω προυπηρεσια και ενα ΙΕΚ οχι δημοσιου χωρις πιστοποιηση ημαστε 3 αδελφια εγω ο μικροτερος που ειμαι 26, αγγλικα δεν εχω χαρτι 14 μηνες υπηρετησα οπλο πεζικο. Το μορια εχω; Περιπου ρε παιδι μου... Μπορω να διεκδικησω κατι η... Δεν?
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από kallitexnis »

Το βαθμό απολυτηρίου σου x10 (πχ.15 Γ. Μ. Ο.x 10 = 150) + 100 μόρια Λόγω τριτεκνίας + μόρια υπηρέτησης (14 μήνες ως έφεδρος οπλίτης ή δόκιμος; Έχει διαφορά)
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από electrolisa »

Παιδια θα ηθελα να ρωτισω καποια πραγματα σχετικα με τα μορια μου. Διαβασα την περσινη προκηρυξη (2009) για να προλαβω συμβουλες του τυπου -διαβασε την προκηρυξη.
Κοιτουσα την ειδικοτητα Μεταφορέας
Ασθενών - Τραυματιοφορέας, η οποια ζητα απολυτηριο γυμνασιου.ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Εφοσον εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου, δεν μετραει σαν "extra", σωστα;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Ζ. Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις με οποιαδήποτε ειδικότητα,
εφόσον οι υποψήφιοι πρόκειται να καταταγούν στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου κλά-
δου των Ενόπλων Δυνάμεων (Βαθμολογία 100 μονάδες Χ συντελεστή 1 = 100 μονάδες). Αυτες οι 100 μοναδες μετρανε για την ειδικοτητα του τραυμ/ρεα; ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Ια. Όσοι υπηρέτησαν ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις:
Σύνολο μηνών θητείας γενικά (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο ή επόμενο
ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότερες των δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοι-
χα) Χ συντελεστή 5.WTF; Εικόνα. Ξανα παλι. Μετραει αυτο για την συγκεκριμενη ειδικοτητα... ; και αν ναι, πώς υπολογιζω αυτες τις μοναδες;

υ. Γ. Αυτη η ειδικοτητα μαζι με αλλες 3, εχουν διαφορετικα αγωνισματα, γι' αυτο την συγχεω με τις ειδ δυναμεις. Αν καποιος γνωριζει ας απαντησει. Σορρυ αν εσπασα μπαλες ή αν τα εκανα γερμανικα κρανη στους διαχειριστες.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από electrolisa »

Παιδια θα ηθελα να ρωτισω καποια πραγματα σχετικα με τα μορια μου. Διαβασα την περσινη προκηρυξη (2009) για να προλαβω συμβουλες του τυπου -διαβασε την προκηρυξη.
Κοιτουσα την ειδικοτητα Μεταφορέας
Ασθενών - Τραυματιοφορέας, η οποια ζητα απολυτηριο γυμνασιου.ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Εφοσον εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου, δεν μετραει σαν "extra", σωστα;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Ζ. Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις με οποιαδήποτε ειδικότητα,
εφόσον οι υποψήφιοι πρόκειται να καταταγούν στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου κλά-
δου των Ενόπλων Δυνάμεων (Βαθμολογία 100 μονάδες Χ συντελεστή 1 = 100 μονάδες). Αυτες οι 100 μοναδες μετρανε για την ειδικοτητα του τραυμ/ρεα;ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Ια. Όσοι υπηρέτησαν ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις:
Σύνολο μηνών θητείας γενικά (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο ή επόμενο
ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότερες των δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοι-
χα) Χ συντελεστή 5.WTF;Εικόνα. Ξανα παλι. Μετραει αυτο για την συγκεκριμενη ειδικοτητα... ; Και αν ναι, πώς υπολογιζω αυτες τις μοναδες;

υ. Γ. Αυτη η ειδικοτητα μαζι με αλλες 3, εχουν διαφορετικα αγωνισματα, γι' αυτο την συγχεω με τις ειδ δυναμεις. Αν καποιος γνωριζει ας απαντησει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Απάντηση 1. Μετράει μόνο το απολυτήριο γυμνασίου
απάντηση 2. Αν είχες στον στρατό ειδικότητα τραυματιοφορέα και κάνεις τα χαρτιά σου για αυτή την ειδικότητα θα πάρεις τα μόρια που αντιστιχούνε
απάντηση 3. Το τελευταίο είναι για όλους γενικά! Αν έχεις υπηρετήσεις 12 μήνες το πολλαπλασιάζεις επί 5
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από dimitris mak »

Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω, γιατι την ειδικοτιτα ειδικων αποστολων. Εχω απολυτηριο γυμνασιου και απολυτηριο πρωτης λυκειου απο εννιαιο λυκειο μεχρι στιγμης. Οποιο θελω απο τα δυο μπορω να δηλωσω; Αν δηλωσω μονο ενα απο αυτα τα 2 χαρτια θα ειχα πιθανοτητες σε αυτη την ειδικοτιτα; Ευχαριστω!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από kallitexnis »

Βάλε το απολυτήριο γυμνασίου και να συμπεριλάβεις και τη βεβαίωση ολοκλήρωσης της τάξης του λυκείου...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες