Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Εγώ παιδιά έχω 250 μόρια απ το ιεκ επειδή μόλις τώρα τελειωσα το πρώτο έτος του ιεκ (αν βγει φέτος) και αλλα 50 από το πιστοποιητικό εντοπιότητας παραμεθοριου, σύνολο 300 έχω καμια ελπίδα λέτε;Εικόνα Πάντως αν βγει του χρόνου μάιο με ιούνιο θα έχω 300 απ το ιεκ και 25 απ το πτυχίο προγραμματιστη και τα 50 της παραμεθοριου σύνολο 375, αν δεν υπολογίσουμε και το γεγονός της θητείας αν μπω φαντάρος όταν βγει!

NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Ενα παιδι ειχε μονο 210 μορια απολυτηριο λυκειου και περασε τ. Θ αυλωνα. Αρα με 370 μορια εισαι καλαΕικόνα

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Άλλο όμως τότε άλλο τώρα, ο ανταγωνισμός στην επομενη προκήρυξη θα είναι υψηλός αφού και λιγότερες θέσεις θα προκηρυχθούν βάση των οικονομικών μας, αλλα και ο πήχης στα μόρια θα είναι ανεβασμένος! ο ΟΜΕGA καλά τα λέει, ο χρόνος είναι πολύτιμος μαζέψτε όσο πιο πολλά μόρια μπορείτε!

eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Μην απελπίζεσαι Κώστα!
Τίποτα δεν είναι σίγουρο και ποτέ δεν ξέρεις που θα παιχτεί το παιχνίδι... Μπορεί να μην είναι στα μόρια αλλά στα αθλήματα!
Ότι είναι να γίνει ας γίνει για το καλό του καθενός όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα!

"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
R1

Δημοσίευση από R1 »

Παιδιά ξέρει κανείς να πει σίγουρα τι παίζει με το απολυτήριο ενιαίου λυκείου; Στην προκήρυξη λέει βαθμός απολυτηρίου x 10,5 αλλά εδώ διαβάζω οτι το 10,5 ισχύει μόνο στην αεροπορία και πως είναι 210 ανεξαρτήτως βαθμού... Και εμένα ένας φίλος μου μπήκε πέρσυ μόνο με απολυτήριο και μάλιστα πολύ χαμηλό δηλαδή είχε κάπου στα 115 μόρια με το 10,5 και 210 χωρίς... Εγώ μαζεύω με 10,5 248 μόρια και χωρίς 290, ξέρω λίγα αλλά ελπίζουμε... Καλή επιτυχία σε όλους σας εύχομαι...
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καλημέρα!
Έψαξα και στις προηγούμενες σελίδες γιανά μην κάνω τις ίδιες ερωτήσεις αλλά δεν βρήκα τπτ. Θέλω να ρωτήσω και αν γνωρίζει καποιος σίγουρα ας απαντήσει.
Το toeic βρε παιδιά μοριοδοτήται για τους εποπ; Στην προκήρυξη συγκεκριμένα γράφει:Γνώση κάθε ξένης γλώσσας σε επίπεδο LOWER ή αντίστοιχο: 80 μονάδες.
δεν αναφέρει όμως συγκεκριμένα πτυχία. Ξέρω πως το toeic αναγνωρίζεται από τον ασεπ, λογικά δεν θα πρέπει να αναγνωρίζεται και για τους εποπ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eleftheri@ την Πέμ Ιούλ 22, 2010 6:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι κανονικά μοριοδοτείται και το toeic!

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως : Μοριοδοτείται ΜΟΝΟ σε επίπεδο lower ή proficiency και όχι σε επίπεδο advanced.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greko_27 »

D.Y.K έγραψε:Ναι κανονικά μοριοδοτείται και το toeic!

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως : Μοριοδοτείται ΜΟΝΟ σε επίπεδο lower ή proficiency και όχι σε επίπεδο advanced.

Το επιπεδο proficiency για το toeic δεν αναγνωριζεται ουτε απο τον ΑΣΕΠ ουτε απο τα σωματα ασφαλειας, το στρατο και γενικα το δημοσιο τομεα, αλλα αναγνωριζεται το lower και το advanced... Εισαι σιγουρος για αυτο που λες;
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Δευ Ιούλ 26, 2010 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι δεν είμαι σίγουρος και έχεις και απόλυτο δίκιο.

Μέχρι επίπεδο advanced αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ για το toeic, απλά στις προκυρήξεις που αφορούν τους ΕΠΟΠ δεν μοριοδοτείται κανένα πανεπίστημιο σε επίπεδο advanced παρά μόνο lower ή proficiency.

Δεν υπάρχει δηλαδή ενδιάμεση κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greko_27 »

D.Y.K έγραψε:Όχι δεν είμαι σίγουρος και έχεις και απόλυτο δίκιο.

Μέχρι επίπεδο advanced αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ για το toeic, απλά στις προκυρήξεις που αφορούν τους ΕΠΟΠ δεν μοριοδοτείται κανένα πανεπίστημιο σε επίπεδο advanced παρά μόνο lower ή proficiency.

Δεν υπάρχει δηλαδή ενδιάμεση κατάσταση.

Ουαου... Δηλαδη ή lower ή proficiency... Καλα ποιος βγαζει και νομοθετει αυτες τις προκυρηξεις; ΕικόναΕικόναΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οι γνωστοί - άγνωστοι αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ γιατί και θα την ακούσουνε και θα ξεφύγουμε απο το θέμα. Εικόνα
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καλά ας έπερνα το lower και δεν είχα την απαίτηση για prof... !
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΕυχαριστώώώώώώώώΕικόνα
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από dimitris mak »

Παιρνεις και 200 μορια απο την συνεντευξη... Οποτε οποιος βαλει μεσον θα παρει +200 μορια απο την συνεντευξη... Εγω εχω απολυτηριο γυμνασιου με 14, απολυτηριο πρωτης λυκειου με 12 απο ενυαιο λυκειο, τωρα ειμαι σε επαλ στον β κυκλο και μου εμεινε αλλη μια χρονια στην ειδικοτιτα του ηλεκτρονικου Ηλεκτρονικών
Συστημάτων Επικοινωνιών. Λογικα πηρα το λοουερ γιατι το εδωσα πριν 1,5 μηνα, σε λιγο καιρο δεινω χαρτια για υπολογιστες κλπ... Τι αλλο μπορω να κανω για α μαζεψω μορια?
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από dimitris mak »

Και τι εννοει κατοχη πτυχιου προγραμματιστη η/υ; Εμενα που η ειδκοτιτα μου εχει σχεση μετραει τιποτα?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες