Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2010)
Γεια σας... Ειμαι 18 και 2 μηνες χρονων και θα θελα να μου πειτε υπαρχει προκυρηξη ειτε για αεροπορια ειτε για στρατο ξηρας με στρατιωτικη θητεια... Ακομα αν υπαρχει προκυρηξη χωρις στρατιωτικη θητεια... ! Ευχαριστω πολυ... Ααα, και αν δεν εχει βγει, περιπου ποτε θα βγει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Ναι ο θεός ξέρει πότε θα βγει στείλτου μήνυμα

http://www.army.gr/default.php?pname=ArticleSearchList&cat_id=55&la=1
Η πρώτη δημοσίευση λέει για κατάρηση θητείας Ναυτικό και Αεροπορία. Λογικά θα καλυφθούν με ΕΠΟΠ.
(Nassos: Μην γράφεις με κεφαλαία)
...
Η πρώτη δημοσίευση λέει για κατάρηση θητείας Ναυτικό και Αεροπορία. Λογικά θα καλυφθούν με ΕΠΟΠ.
(Nassos: Μην γράφεις με κεφαλαία)
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 10, 2010 6:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
παιδια γινεται να με παρουν εποπ αεροποριας χωρις να εχω κανει στρατιωτικη θητεια?
-
- Στρατηγός
panagiwths έγραψε:παιδια γινεται να με παρουν εποπ αεροποριας χωρις να εχω κανει στρατιωτικη θητεια?
ναι
Ρε παιδια μηπωσ ξερει καποιοσ ποτε θα βγει η προκυρηξη τησ αεροπορια΄ς;
-
- Στρατηγός
καλλια έγραψε:Ρε παιδια μηπωσ ξερει καποιοσ ποτε θα βγει η προκυρηξη τησ αεροπορια΄ς;
κανένας δε το γνωρίζει αυτό το πράγμα
καλλια έγραψε:Ρε παιδια μηπωσ ξερει καποιοσ ποτε θα βγει η προκυρηξη τησ αεροπορια΄ς;
Λογικά με την κατάργηση (έν μέρει) της θητείας σε Αεροπορία και Ναυτικό θα καλύψουν τις θέσεις με επαγγελματίες.
Δυστυχώς δεν αναμένεται πάντως στο άμεσο μέλλον.
Η στρατιωτική θητεία θα παραμείνει στους εννέα μήνες. Η στρατιωτική θητεία θα καταργηθεί στην Αεροπορία και στο Ναυτικό» ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου περί ιεραρχίας και προαγωγών από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=81254
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=81254
paon έγραψε:. Η στρατιωτική θητεία θα καταργηθεί στην Αεροπορία και στο Ναυτικό»
Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα έχουμε επάνδρωση πλέον με μόνιμα στελέχη.
ναι αλλα θα υπαρχει αναλογια; Η θα παρουν 500 εποπ στο ενα σωμα και 500 στο αλλο και θα πουν οκ; Ισα ισα για τα ματια του κοσμου;D.Y.K έγραψε:paon έγραψε:. Η στρατιωτική θητεία θα καταργηθεί στην Αεροπορία και στο Ναυτικό»
Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα έχουμε επάνδρωση πλέον με μόνιμα στελέχη.
ΕΛΛΑΣ
Κανείς δεν γνωρίζει.
... Μην αγχώνεστε άδικα. Η αεροπορία ζητάει άτομα μία στο τόσο... Οπότε καταλαβαίνετε. Μην περιμένετε άδικα... Μπορεί να τραβήξει καιρό. Θυμάμαι ο, τι για την τελευταία το συζητούσαμε από τα τέλη του 08, φθάσαμε στο τέλος 2009 για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες, πήραν άτομα στα μέσα του 2010 και θα τοποθετηθούν στις μονάδες μετά από εκπαιδευσεις κ. Λ. Π κοντά στο 2011. Οπότε μία προκήρυξη δεν είναι κάτι εύκολο. Ούτε γρήγορο. Ακόμα και αν αρχίσει συζήτηση μέσα στο 2011 που λόγω των οικονομικών το θεωρώ 101% απίθανο μέχρι να αποφασιστεί και να γίνει πράξη μπορεί να ΄παει 2012-13 και εσείς να δείτε προκοπή το 2014 και βάλε. Οσοι είστε 27+ δεν θέλω να σας πικράνω αλλά μάλλον πως δύσκολα θα είστε μέσα στα ηλικιακά κριτήρια...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Θα βγει για εποπ αεροποριας ετοιμαστειτε το εμαθα απο φιλο μου εποπ εκει. μαλλον στον οκτωβριο
δεν θα ξαναπαρουν ποτε πια εποπ, δεν το εμαθες;George Salonica έγραψε:Θα βγει για εποπ αεροποριας ετοιμαστειτε το εμαθα απο φιλο μου εποπ εκει. Μαλλον στον οκτωβριο
αν και δεν ειναι η σελιδα αυτη που γραφουμε για εποπ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης