Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Τοσο υπολογιζα κι εγω. Μπορει να ειναι και πτολεμαιδα η σχολη. Γιατι στις αλλες σχολες θαναι οι νεοι αστυφ. Που περασαν φετος
κανεις λαθος φιλε μου γιατι πολυ απλα 500 ΕΦ+900 αστυφ/ες=μια κανονικη σειρα αστυφ/ων που επαιρνε τα αλλα ετη... ΑπλοΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Τοσο υπολογιζα κι εγω. Μπορει να ειναι και πτολεμαιδα η σχολη. Γιατι στις αλλες σχολες θαναι οι νεοι αστυφ. Που περασαν φετος
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
bonito έγραψε:Ρε παιδια μηχανογραφικα γινονται σιγουρα; Εγω για παραδειγμα εγραψα τον βαθμο απολυτηριου (στην α' κατηγορια) ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ελεγε η αιτηση απο πισω. Δλδ Ειχα 14.7 Και εγραψα 14 στα πρωτα 2 κουτακια,07 στα επομενα και μετα /10. Δηλαδη οπως ελεγε και στο απολυτηριο 14 και επτα δεκατα. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ! Και σβηνει τα κουτακια με σβηστικο ο υπαστυνομος και γραφει στις γραμμες με στυλο ενα ξερο 14,7. Και οταν τον ρωτησα γιατι εγινε αυτο το σκηνικο και το γυρισαν πισω μου λεει " φιλε βασιλη δουλεια δεν ειχε ο διαολος ****** τα παιδια του... " Ποσο λογικο ειναι αυτο; Ελεος;
Για ανεξήγητο λόγο και σε μένα έγινε αυτό. Ενώ συμπλήρωσα την αίτηση ωραία κ καλά, είπε η αστυνομικός να μη συμπληρώσω αυτά εκεί. Και έκανα καινούργια. Την εμπιστεύτηκα πάντως γιατί ήταν πολύ εξυπηρετική, δν παίζει λοιπόν θέμα πουστιάς ή λάθους σε αυτό, μην αγχώνεσαι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
ναι ομως δεν εγινε ποτε να ειναι στην ιδια σχολη αστυφ και φρουροι, επισης τισ γυναικες θα ειναι σε αλλη σχολη. Δεν ξερω σιγουρα, την γνωμη μου λεω...asimike έγραψε:κανεις λαθος φιλε μου γιατι πολυ απλα 500 ΕΦ+900 αστυφ/ες=μια κανονικη σειρα αστυφ/ων που επαιρνε τα αλλα ετη... ΑπλοΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Τοσο υπολογιζα κι εγω. Μπορει να ειναι και πτολεμαιδα η σχολη. Γιατι στις αλλες σχολες θαναι οι νεοι αστυφ. Που περασαν φετος
Οκ φιλε δν εχω ορεξη να εξηγω στον καθενα, δεκτη η γνωμη σ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ναι ομως δεν εγινε ποτε να ειναι στην ιδια σχολη αστυφ και φρουροι, επισης τισ γυναικες θα ειναι σε αλλη σχολη. Δεν ξερω σιγουρα, την γνωμη μου λεω...asimike έγραψε:κανεις λαθος φιλε μου γιατι πολυ απλα 500 ΕΦ+900 αστυφ/ες=μια κανονικη σειρα αστυφ/ων που επαιρνε τα αλλα ετη... ΑπλοΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Τοσο υπολογιζα κι εγω. Μπορει να ειναι και πτολεμαιδα η σχολη. Γιατι στις αλλες σχολες θαναι οι νεοι αστυφ. Που περασαν φετος
ΕΛΛΑΣ
δεν υπαρχει λογος συζητησης... Ας περασεις και οπου θελουν ας σε στειλουν... Δεν νομιζω να εχεις προβλημα! Εμενα δεν με ενδιαφερει!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ναι ομως δεν εγινε ποτε να ειναι στην ιδια σχολη αστυφ και φρουροι, επισης τισ γυναικες θα ειναι σε αλλη σχολη. Δεν ξερω σιγουρα, την γνωμη μου λεω...asimike έγραψε:κανεις λαθος φιλε μου γιατι πολυ απλα 500 ΕΦ+900 αστυφ/ες=μια κανονικη σειρα αστυφ/ων που επαιρνε τα αλλα ετη... ΑπλοΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Τοσο υπολογιζα κι εγω. Μπορει να ειναι και πτολεμαιδα η σχολη. Γιατι στις αλλες σχολες θαναι οι νεοι αστυφ. Που περασαν φετος
-
- Αντισυνταγματάρχης
και η δικια σου επισης φιλος. Το σιγουρο ειναι οτι στη ιδια σχολη δεν πανε αστυφ και φρουροι.asimike έγραψε:Οκ φιλε δν εχω ορεξη να εξηγω στον καθενα, δεκτη η γνωμη σ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ναι ομως δεν εγινε ποτε να ειναι στην ιδια σχολη αστυφ και φρουροι, επισης τισ γυναικες θα ειναι σε αλλη σχολη. Δεν ξερω σιγουρα, την γνωμη μου λεω...asimike έγραψε:κανεις λαθος φιλε μου γιατι πολυ απλα 500 ΕΦ+900 αστυφ/ες=μια κανονικη σειρα αστυφ/ων που επαιρνε τα αλλα ετη... ΑπλοΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Τοσο υπολογιζα κι εγω. Μπορει να ειναι και πτολεμαιδα η σχολη. Γιατι στις αλλες σχολες θαναι οι νεοι αστυφ. Που περασαν φετος
Μακαρι να περασουμε κ ας μας πανε οπου θελουν αυτο θα πρεπει να ειναι το τελαιταιο που θα επρεπε να μας απασχολη! Να βγουν τα αποτελεσματα κ αν περασουμε τοτε συζηταμε σε ποια σχολη!
-
- Αντισυνταγματάρχης
κι εμενα το ιδιο σταθη...sta8hsss έγραψε:δεν υπαρχει λογος συζητησης... Ας περασεις και οπου θελουν ας σε στειλουν... Δεν νομιζω να εχεις προβλημα! Εμενα δεν με ενδιαφερει!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ναι ομως δεν εγινε ποτε να ειναι στην ιδια σχολη αστυφ και φρουροι, επισης τισ γυναικες θα ειναι σε αλλη σχολη. Δεν ξερω σιγουρα, την γνωμη μου λεω...asimike έγραψε:κανεις λαθος φιλε μου γιατι πολυ απλα 500 ΕΦ+900 αστυφ/ες=μια κανονικη σειρα αστυφ/ων που επαιρνε τα αλλα ετη... ΑπλοΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Τοσο υπολογιζα κι εγω. Μπορει να ειναι και πτολεμαιδα η σχολη. Γιατι στις αλλες σχολες θαναι οι νεοι αστυφ. Που περασαν φετος
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
Βρε που σας λεω... Οπου να ναι... Διδυμοτειχο!:) γιατι δλδ να ειναι εκτος συναγωνισμου;:) (δεν ειμαι απο διδυμοτειχο απο σαλονικη ειμαι.) ...
ενταξει οκ το καταλαβεμε! Χαλαρωσεbonito έγραψε:Βρε που σας λεω... Οπου να ναι... Διδυμοτειχο!:) γιατι δλδ να ειναι εκτος συναγωνισμου;:) (δεν ειμαι απο διδυμοτειχο απο σαλονικη ειμαι.) ...

ΕΛΛΑΣ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
Εγινε βρε ασημακη... Μη Τρελενεσαι!
και δεν με λενε ασημακη...bonito έγραψε:Εγινε βρε ασημακη... Μη Τρελενεσαι!

...
ΕΛΛΑΣ
Να κανω μια ερωτηση αν εχω διπλωμα για αμαξι κ φορτηγο μετρανε κ τα δυο η ποιανεται σαν ενα μονο του φορτηγου στα μορια?
μονο του φορτηγου μετρα και παιρνεις απο 200 μορια. Και λεοφωρειου να εχεις ακομα, παλι δεν μετρα παραπανω.japanrulez έγραψε:Να κανω μια ερωτηση αν εχω διπλωμα για αμαξι κ φορτηγο μετρανε κ τα δυο η ποιανεται σαν ενα μονο του φορτηγου στα μορια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης