Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Αν τους ***** τιποτα εκει μεσα θα δεις τι θα γραφουν μετα. ...
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

morandi_24 έγραψε:Καλα θα κανεις... Ολοι οσοι ηταν επ. Οπ πρεπει να κανουμε κατι... Μεγαλη αδικια! Και 100 μορια. Ντροπη τους!
nic007 έγραψε:
morandi_24 έγραψε: εγω αγαπητε νικ007 ημουνα εποπ τρια χρονια και εχω δικαιολογητικα και ολα τα συνναφη. Τα προσκομισα και μου βγαλανε την αιτηση ακυρη επειδη μου ειπε ο υπαστυνομος του τμηματος οτι ζητανε δικαιολογητικα των επυ. Με λιγα λογια η προυπηρεσια μου δεν μετραει πουθενα απ'οτι βλεπω.
nic007 έγραψε: Τελικα οι εποπ τριετιας δικαουνται τα μορια που δικαιουνται οι επυ; Οι μονο οι εποπ 7 ετιας και οι επυ 5 ετιας; Τι επυ ρε παιδια; Ο θεσμος των εποπ αρχισε το 2001. Πες οτι καποιος μπηκε επυ 18 ετων διχως θητεια... Και πες οτι μπηκε το 2001, με την τελευταια σειρα των επυ. Εφυγε το 2005 με 2006 και θα ειναι 23 ετων. Τωρα εχουμε 2010. Τωρα θα ειναι 27 η 28; Η δεν θα προλαβαινει να κανει τα χαρτια του μαλλον. Για αυτους τους επυ ακομα μιλανε;
και του χρονου επυ θα γραφει κοιταξε να δεις... ! Α θα κανω καμια ενσταση πανω σε αυτο με μεγαλο διαλογο
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
μα δεν δικαιουσαι ουτε τα 100 μορια φιλε μου. Εκτος αν ησουν εποπ 7ετιας...
morandi_24
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από morandi_24 »

Δεν πειραζει φιλε μου... Καιρος γαρ εγγυς. Θελουν ατομα απο ειδικες δυναμεις που υπηρετησαν σχεδον 6 μηνες και επειδη κανανε μια πτωση και περασαν ενα στιβο μαχης ειναι μαχιμοι κι οτι ειναι ετοιμοι για ολα.500 μορια. Πανε καλα; Εποπ 7ετιας ημουνα αλλα 4 χρονια ημουνα στο στρατο. Εχω μια εμπειρια... Ντροπη τους!
nic007 έγραψε:
morandi_24 έγραψε:Καλα θα κανεις... Ολοι οσοι ηταν επ. Οπ πρεπει να κανουμε κατι... Μεγαλη αδικια! Και 100 μορια. Ντροπη τους!
nic007 έγραψε:
morandi_24 έγραψε: εγω αγαπητε νικ007 ημουνα εποπ τρια χρονια και εχω δικαιολογητικα και ολα τα συνναφη. Τα προσκομισα και μου βγαλανε την αιτηση ακυρη επειδη μου ειπε ο υπαστυνομος του τμηματος οτι ζητανε δικαιολογητικα των επυ. Με λιγα λογια η προυπηρεσια μου δεν μετραει πουθενα απ'οτι βλεπω.
nic007 έγραψε: Τελικα οι εποπ τριετιας δικαουνται τα μορια που δικαιουνται οι επυ; Οι μονο οι εποπ 7 ετιας και οι επυ 5 ετιας; Τι επυ ρε παιδια; Ο θεσμος των εποπ αρχισε το 2001. Πες οτι καποιος μπηκε επυ 18 ετων διχως θητεια... Και πες οτι μπηκε το 2001, με την τελευταια σειρα των επυ. Εφυγε το 2005 με 2006 και θα ειναι 23 ετων. Τωρα εχουμε 2010. Τωρα θα ειναι 27 η 28; Η δεν θα προλαβαινει να κανει τα χαρτια του μαλλον. Για αυτους τους επυ ακομα μιλανε;
και του χρονου επυ θα γραφει κοιταξε να δεις... ! Α θα κανω καμια ενσταση πανω σε αυτο με μεγαλο διαλογο
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
μα δεν δικαιουσαι ουτε τα 100 μορια φιλε μου. Εκτος αν ησουν εποπ 7ετιας... <!-- bmi_SafeAddOnload (bmi_load, "bmi_orig_img",1) ;//-->
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

electrolisa έγραψε:Ειχα διπλωμα μοτοποδηλατου, αλλα στα 2 χρονια το ανανεωσα σε απεριοριστο. Αν πηγε καποιος το διπλωμα απο το 50ρι του σαν δικαιολογητικο και το δεχτηκαν, ας μας το πει δηλαδη να ζητησω και συγγνωμη για την επιμονη μου.
ναι φιλε παιρνει απο 100 μοναδες το 50αρι
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από sta8hsss »

electrolisa έγραψε:Ειχα διπλωμα μοτοποδηλατου, αλλα στα 2 χρονια το ανανεωσα σε απεριοριστο. Αν πηγε καποιος το διπλωμα απο το 50ρι του σαν δικαιολογητικο και το δεχτηκαν, ας μας το πει δηλαδη να ζητησω και συγγνωμη για την επιμονη μου.
το 50αρι η αλλιως μοτοποδηλατο που το βγαζεις στην τροχαια και δεν εχει σχεση με υπουργειο πιανει 100 μορια... Και το 125 η απεριοριστα απο υπουργειο και πιανουν και τα δυο 300 μορια!
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikoslok »

Παντος παιδια πρεπει να καταλαβουμε ολοι κατι περασουμε δεν περασουμε δεν ειναι μονο τα μορια ειναι και αλλα 3α σταδια Γινονται πολλες @@@@@ γιαυτο πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι Ειδικα στα αθληματα Και ψιχοτεχνικα γιατι μπορει μεν να ειναι ευκολα αλλα Αμα θελει αν σε παγιδευση ο αλλος μπορει να το κανει... Οποτε πολυ προσοχη! Δεν ειναι τυχαιο που κοβονται τοσα ατομα καθε χρονο δεν μπορει να ειναι γιωταδες ολοι αυτοι η να ειναι γυναικες ολες...
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από bonito »

Ρε παιδια μηχανογραφικα γινονται σιγουρα; Εγω για παραδειγμα εγραψα τον βαθμο απολυτηριου (στην α' κατηγορια) ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ελεγε η αιτηση απο πισω. Δλδ Ειχα 14.7 Και εγραψα 14 στα πρωτα 2 κουτακια,07 στα επομενα και μετα /10. Δηλαδη οπως ελεγε και στο απολυτηριο 14 και επτα δεκατα. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ! Και σβηνει τα κουτακια με σβηστικο ο υπαστυνομος και γραφει στις γραμμες με στυλο ενα ξερο 14,7. Και οταν τον ρωτησα γιατι εγινε αυτο το σκηνικο και το γυρισαν πισω μου λεει " φιλε βασιλη δουλεια δεν ειχε ο διαολος ****** τα παιδια του... " Ποσο λογικο ειναι αυτο; Ελεος;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

bonito αυτα τα περνανε την επομενη ημερα στο police online!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από bonito »

δημητρης25 έγραψε:bonito αυτα τα περνανε την επομενη ημερα στο police online!

τι εννοεις μητσο; Οτι οπως και να το γραψω αυτο το βαζει σε βαση δεδομενων;

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

bonito εσυ εκανες τα χαρτια σου σωστα; Την ιδια ημερα την επομενη ο αστυνομος εκει την περασε μεσα στο συστημα μεσο pc.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Βαλαντης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Βαλαντης »

Μαγγες ολες η διαδικασιες γινοντε με κομπιουτερ, δεν νομιζω να τους παρει χρονο για να βγαλουν τα αποτελεσματα.
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από bonito »

Εγω δημητρη τα εκανα, αυτος γιατι μου εκανε τετοιο σκηνικο δεν καταλαβα... Και μου ειπε οτι τα εστειλε στην ΓΑΔΘ και του τα εστειλαν πισω... Εγω σιγουρα σωστα τα ειχα... Λες να μου κανει κανα σκηνικο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

bonito έγραψε:Εγω δημητρη τα εκανα, αυτος γιατι μου εκανε τετοιο σκηνικο δεν καταλαβα... Και μου ειπε οτι τα εστειλε στην ΓΑΔΘ και του τα εστειλαν πισω... Εγω σιγουρα σωστα τα ειχα... Λες να μου κανει κανα σκηνικο;

όχι μωρέ χαλάρωσε
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από bonito »

Εγινε! :) Θενκς ε λοτ!
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Γιωργος1988 »

Φιλαρακι οτι και να σου κανουν και το ονομα σου να μην δεις στον πινακα μπορεις να κανεις ενσταση στον ασεπ εντος 10 ημερων και θα σε καταχωρισουν μετα μην ανχωνεσαι!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης