Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από LEW »

Ρε μαγκες λογικο ειναι ο ελεγχος των δικαιολογιτικων να εχει αρχισει και απο την πρωτη μερα υποβολης των αιτησεων.. που ειναι το παραλογο δηλαδη; τελευταιες μερες θα περιμεναν να γινει ο ελεγχος; αυτο ομως απεχει πολυ απο το να πεις ειναι τοσες οι αιτησεις ειναι τοσα τα μορια!!! να ρωτησω και κατι αλλο... ο πινακας με τα μορια που υπαρχει στο αλλο θεμα του φορουμ ειναι ενδεικτικος λετε για το που θα κυμανθει η βαση?greek army (η οποιοσδηποτε αλλος γνωστης) μπορει να βγαλει καποιο συμπερασμα εφοσον αληθευουν τα μορια που λεει ο καθενας μας; ευχαριστω
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Νικ μαμησετα! Υπομονη ρε μαγκες. Τωρα ειναι που πρεπει να κλεισουμε τα αυτια μας!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
electrolisa

Δημοσίευση από electrolisa »

Γεια σας παιδια, σημερα εμαθα απο 2 διαφορετικους γνωστους μου οτι οι αιτησεις ειναι κατα τις 6.000. Και οι 2 μου ειπαν οτι το γνωριζουν απο το δικτυο της ελ. Ας. Δν ξερω απλα παραθετω την πληροφορια με καθε επιφιλαξη απλως και οι 2 μου ειπαν το ιδιο πραγμα...We'll see.
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Λοιπόν διάβασα και τις περισσότερες σελίδες του θρεντ αλλα θέλω να ρωτισω τι παιζει με αυτους που δεν εχουν αριθμο πρωτοκολλου; Αν παω αυριο θα μου δωσουν ή μαλλιά?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

electrolisa έγραψε:Γεια σας παιδια, σημερα εμαθα απο 2 διαφορετικους γνωστους μου οτι οι αιτησεις ειναι κατα τις 6.000. Και οι 2 μου ειπαν οτι το γνωριζουν απο το δικτυο της ελ. Ας. Δν ξερω απλα παραθετω την πληροφορια με καθε επιφιλαξη απλως και οι 2 μου ειπαν το ιδιο πραγμα...We'll see.

δεν γίνεται να γνωρίζει κανείς τίποτα και μην πιστεύετε κανέναν.
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Φιλε μου αντιγραφο της αιτησης δεν σου δωσανε?
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μην ανησυχεις, ειμαστε πολλοι αυτοι που δεν πηραμε αριθμο πρωτοκολλου. Εμενα προσωπικα μου ειπε οτι δεν μπορει να μου τον δωσει γιατι τα στελνουν αυθημερον τα στοιχεια μεσω του "police online". Σε αλλα Α. Τ. Βεβαια δινουν αρ. Πρωτ. παρ' ολα αυτα δεν πιστευω οτι Θα υπαρξει προβλημα. Κανε μια προσπαθεια να παρεις τον αριθμο, αν και δεν νομιζω οτι θα σου χρησιμευσει σε τιποτε. Μονο εαν "χαθουν" καπου τα χαρτια σου, πραγμα που το θεωρω απιθανο. Επισης, η απαντηση μου προς τον/την φιλο/φιλη απαντα σε καποιες αλλες ερωτησεις. ΝΑΙ κυριοι τα χαρτια μας ειναι στο υπουργειο και ελεγχονται, απο την ημερα που τα καταθεσαμε.

NIKOΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIKOΣ Α/Β ε.α. »

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο. Εάν σας έχουν δώσει κάποιο αριθμό Πρωτ/λου δεν είναι άλλος από τον αριθ. Του υποφακέλλου με τα δικαιολογητικά σας. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι ο αριθ. Πρωτ. Υποβολής των δικαιολογητικών σας προς το Αρχηγείο μας [ Δ/νση Προσωπικού] διότι υποβάλλονται συγκεντρωτικά με το σύστημα που προανέφερε ο Γιώργος την επομένη το βράδυ της κατάθεσής των.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από asimike »

Μαγκες μην ανχονεσται ειτε το εχεις ειτε οχι (τον αριθμο αυτον) δν αλλαζει κατι ουτε θα βοηθησει καπου
ΕΛΛΑΣ
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο. Εάν σας έχουν δώσει κάποιο αριθμό Πρωτ/λου δεν είναι άλλος από τον αριθ. Του υποφακέλλου με τα δικαιολογητικά σας. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι ο αριθ. Πρωτ. Υποβολής των δικαιολογητικών σας προς το Αρχηγείο μας [ Δ/νση Προσωπικού] διότι υποβάλλονται συγκεντρωτικά με το σύστημα που προανέφερε ο Γιώργος την επομένη το βράδυ της κατάθεσής των.
Ευχαριστω πολυ κυριε Νικο. Μου λυσατε και μια δικια μου απορια.

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από PETRAN »

Χαιρεται. Παιδια εμενα δεν μου δωσαν ουτε αριθμο πρωτοκολλου ουτε αντιγραφο αιτησης! Λετε να εχει γινει μαλακια; ! ολοι πηρατε αντιγραφο; ! ρωτησα εναν φιλο μου που ειναι στο ατ μενιδιου κ μου ειπε πως εκει εγιναν περιπου 1000αιτησεις! Παπατζες λεει; Πολλες μου ακουγονται! Ολοι οι αθιγγανοι καναν χαρτια για ειδικους φρουρους; ! Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

PETRAN έγραψε:Χαιρεται. Παιδια εμενα δεν μου δωσαν ουτε αριθμο πρωτοκολλου ουτε αντιγραφο αιτησης! Λετε να εχει γινει μαλακια; Ολοι πηρατε αντιγραφο; Ρωτησα εναν φιλο μου που ειναι στο ατ μενιδιου κ μου ειπε πως εκει εγιναν περιπου 1000αιτησεις! Παπατζες λεει; Πολλες μου ακουγονται! Ολοι οι αθιγγανοι καναν χαρτια για ειδικους φρουρους; Εικόνα

το ξέρεις ότι υπάρχει πακιστανός ειδικός φρουρός;
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Δεν ημαστε καλα. Πακιστανος; Χαχαχα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

TEO έγραψε:Δεν ημαστε καλα. Πακιστανος; Χαχαχα

και όμως υπάρχει έκανε 9μηνη θητεία στον στρατόΕικόνα
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από supermario »

Πω πω με αυτουσ τουσ 500 ειδικουσ φρουρουσ χαμοσ γινεται... Χιλιαδεσ νεοι και νεες πανε να κανουν τα χαρτια τουσ... Συνεχεια για την προκηρυξη αυτη ακουω. Εχει τεραστια ζητηση...
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες