Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
δεν ειναι οτι αργησαν απλα επρεπε να το ανακοινωσει και στην ΔΕΘ και καλα οτι κατι εκανε... προσληψεις κλπ κλπ
ΕΛΛΑΣ
αχαχαχαχα... Ναι... Μπραβο του! Ευχαριστουμε...asimike έγραψε:δεν ειναι οτι αργησαν απλα επρεπε να το ανακοινωσει και στην ΔΕΘ και καλα οτι κατι εκανε... Προσληψεις κλπ κλπ

παιδια τελος οι αιτησεις αυριο. τελευταια ημερα! καμια 15000 οι αιτησεις λετε ε; κανω τον σταυρο μου 10φορες την ημερα! δεν εχω αλλη υπομονηηη! αντε να δουμε..
Εχω ακουσει και εγω οτι αν κανουν πιο πολλα ατομα αιτησεις ισως παρουν και περισοτερους
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
john έγραψε:Εχω ακουσει και εγω οτι αν κανουν πιο πολλα ατομα αιτησεις ισως παρουν και περισοτερους
δεν γίνεται αυτό φίλε μου
Γινεται. Οπως και στο λιμενικο που πηραν λιγοτερους απο τι ελεγαν. Αλλα το εχω ακουσει απο καλη πηγη. Αλλα δεν ειναι σιγουρο. Θα δειξει.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
john έγραψε:Γινεται. Οπως και στο λιμενικο που πηραν λιγοτερους απο τι ελεγαν. Αλλα το εχω ακουσει απο καλη πηγη. Αλλα δεν ειναι σιγουρο. Θα δειξει.
τέσπα δε το συνεχίζω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
john έγραψε:Γινεται. Οπως και στο λιμενικο που πηραν λιγοτερους απο τι ελεγαν. Αλλα το εχω ακουσει απο καλη πηγη. Αλλα δεν ειναι σιγουρο. Θα δειξει.
Φιλε κατι τετοιο δεν μπορει να γινει με τιποτα. Εχει υπογραφει προεδρικο διαταγμα, και επομενως ο προϋπολογισμος που εχει γινει αντιστοιχει για 500 ατομα μονο.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
καλημερες... Μην τρεφετε ελπιδες μερικοι οτι θα παρει πιο πολλα ατομα... Μην παρει και λιγοτερα!δημητρης25 έγραψε:Καλημερα

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Οτι ειναι να γινει θα γινει παιδες. Οτι λεμε εμεις τωρα ειναι λογια του αερα! Μακαρι να ειμαστε ολοι μεσα. Μπορουμε?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
καλημερα τρελο αγορι! Που εισαι και ειχα ανησυχησει; Παρε τηλ και πες νεα Αρη μην τα κρατας για παρτυ σου!aris έγραψε:ο καθε μα λα κας δεν μπορει να κρατιθει κ να μην την πεταξει παιδεια καλημερα τελευταια μερα σημερα κ ιδιοι ελενχουν τα δικαιολογιτικα απο την προηγουμενη εβδομαδα

ΕΛΛΑΣ
Φιλαρακο δεν χρειαζεται να βριζεις και ουτε ειπα οτι πμορει να γινει κατι τειο στα σιγουρα. Καταλαβες; Και μακαρι να γινοταν κατι τετοιο για να εμπαιναν πιο πολλα παιδια. Και αλλα φορα μην ξαναβρισεις... Αντε μπραβο...
Σε εσενα αρι παει το μινιμα.
Καλημερα παιδια.
το οτι ο καθενας λεειψεματα και οτι του κατεβει και οτι θελει δεν αργησε πολυ να φανει και να το μαθουμε.
σημερα ενας στο facebook eidikoi frouroi λεει οτι πηρε τηλεφωνο στο σεφεα και οτι του ειπαν οτι εχουν γινει 16.000 αιτησεις.
και το σχολιο του κ. Ντουμα απο κατω ηταν:
ειμαι απο το πρωι στο γραφειο... !
κανενα δεν ενημερωσαμε για κατι τετοιο... !
επισης αυτος γραφει οτι οι αιτησεις θα ειναι μεχρι σημερα στις 12 το βραδυ... !
ανασταση θα κανουν;
ελεος... !
το οτι ο καθενας λεειψεματα και οτι του κατεβει και οτι θελει δεν αργησε πολυ να φανει και να το μαθουμε.
σημερα ενας στο facebook eidikoi frouroi λεει οτι πηρε τηλεφωνο στο σεφεα και οτι του ειπαν οτι εχουν γινει 16.000 αιτησεις.
και το σχολιο του κ. Ντουμα απο κατω ηταν:
ειμαι απο το πρωι στο γραφειο... !
κανενα δεν ενημερωσαμε για κατι τετοιο... !
επισης αυτος γραφει οτι οι αιτησεις θα ειναι μεχρι σημερα στις 12 το βραδυ... !
ανασταση θα κανουν;
ελεος... !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες