Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
LENAKI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από LENAKI »

Ιλλυ και τζοβανα18 δεν βρηκα τις καινουριες ειδικοτητες με τις αντοιστηχες γραμματικες γνωσεις, μονο την παλια προκυρηξη βρηκα... Κοριτσια οντως ειμαι χαλια, σημερα παρουσιαστηκαν 2 φιλοι μου, οι οποιοι ειχαν βυσμα και δεν ειχαν την αναγκη απο οικονομικη αποψη να μπουν... με τρωει η αδικια... Δεν ζηλευω... Χαρηκα γι αυτους αλλα ας δωσει και για εμας ο θεος, εχω κουραστει να προσπαθω
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Velerefontis »

Μην απογοητευεσαι θα εχεις και αλλες ευκαιριες. Βεβαια θα μου πεις τι σου λεω τωρα, αλλα πρεπει να προσπαθησεις παλι
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από illy »

Δεν το πιστευω! ! ολες οι ειδικοτητες που μου αρεσουν ειναι μονο για αντρες! ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Ξενερωσα τωρα...
LENAKI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από LENAKI »

Βελερεφοντη; που να βρω τις γραμματικες γνωσεις που απαιτει η καθε ειδικοτητα; να σε ρωτησω και κατι ακυρο και να μου πεις αν μετραει;

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ρωτα οτι θες. Τις γραμματικες γνωσεις θεσεις θα τις αναφερει η προκυρηξη οταν δημοσιευθει
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ακπ (αρχιφυλακας κεντρικη πυλης) ομαε (επικεφαλης ομαδας αμεσης επεμβασης) ακφφ (αρχιφυλακας κεντρικου φυλακιου φρουρας)
LENAKI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από LENAKI »

Εγω που σπουδαζω σε μια σχολη... Ο θεος να την κανει σχολη, παρακολουθω υποχρεωτικα μαθηματα μετεωρολογιας και ρανταρ, αν παρω βεβαιωση απο τους καθηγητες μου, και τις στειλω κ αυτες υπαρχει περιπτωση να μετρησει εξτρα για εμενα, αν θελω να βαλω ειδικοτητα ρανταρ η μετεωρολογου; συγνωμη που σε επριξα
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

LENAKI έγραψε: Εγω που σπουδαζω σε μια σχολη... Ο θεος να την κανει σχολη, παρακολουθω υποχρεωτικα μαθηματα μετεωρολογιας και ρανταρ, αν παρω βεβαιωση απο τους καθηγητες μου, και τις στειλω κ αυτες υπαρχει περιπτωση να μετρησει εξτρα για εμενα, αν θελω να βαλω ειδικοτητα ρανταρ η μετεωρολογου; Συγνωμη που σε επριξα
δε με πρηζεις, για αυτο ειμαι εδω για να βοηθαω. η σχολη σου ειναι ιδιωτικη ή δημοσια; σου παρεχει καποιοιο πτυχιο; αν η σχολη σου εχει κυκλο μαθηματων τοτε θα παρεις μια βεβαιωση που θα αναφερει μεχρι ποιο κυκλο εχεις παρακολουθησει, θα την επικυρωσεις σε καποιο κεπ ή την αστυνομια και θα την καταθεσεις κανονικα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από illy »

Πολυ καλη ειδικοτητα! Αου το ευχομαι να μετρησει κοριτσι μου... Καλη επιτυχια στα επομενα βηματα σου
LENAKI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από LENAKI »

Ιλλυ να σαι καλα κουκλιτσα μου... Και για εσενα ευχομαι οτι καλυτερο. Βελερεφοντη η σχολη μου ειναι δημοσια ειμαι στην ακαδημια εμπορικου ναυτικου στο δευτερο ετος και ολα τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα... Λες λοιπον να μετρησει για μετεωρολογος, γιατι απο οτι ειδα, για ρανταρ λες οτι ειναι μονο αντρων... Θα μετρησει; η τζαμπα οι ελπιδες μου;
LENAKI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από LENAKI »

Ξεχασα να σου πω πως το πτυχιο μου, αν το παρω καποια στιγμη, δεν ειναι ισοτημο με ΤΕΙ η αει... ολοι ακομη περιμενουν την ανωτατοποιηση... Και ειναι κριμα γιατι ειναι 4 χρονια και δεν μετραει το ιδιο για ΤΕΙ η αει... Ειναι κατι αναμεσα σε ιεκ και τει... Δεν μας το αναγνωριζουν... Εκτως απο το λιμενικο και την πυροσβεστικη που βγαζουν κ 10 θεσεις για εμας τους καημενουλιδεσ
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

LENAKI έγραψε: Ιλλυ να σαι καλα κουκλιτσα μου... Και για εσενα ευχομαι οτι καλυτερο. Βελερεφοντη η σχολη μου ειναι δημοσια ειμαι στην ακαδημια εμπορικου ναυτικου στο δευτερο ετος και ολα τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα... Λες λοιπον να μετρησει για μετεωρολογος, γιατι απο οτι ειδα, για ρανταρ λες οτι ειναι μονο αντρων... Θα μετρησει; Η τζαμπα οι ελπιδες μου;
δε χανεις κατι με το να καταθεσεις τη βεβαιωση. Προσεξε ομως να ειναι επικυρωμενη. Εγω να σε ρωτησω κατι αλλο; πως θα μπορεσεις να παρεβρεθεις στις εξετασεις, τη συνεντευξη και τις αθλητικες δοκιμασιες; οι παρουσιες δεν ειναι υποχρεωτικες στη σχολη σου; επισης εαν επιλεγεις που στο ευχομαι, αν η καταταξη γινει τον αυγουστο οπως πιθανολογειται, εσυ δεν θα εισαι σε εκπαιδευτικο ταξιδι;
LENAKI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από LENAKI »

Εχεις ενημερωθει καλα για την αεν βλεπω... Ρισκαρω φετος να παραμεινω στο ιδιο ετος και να παρεβρεθω εκει... Ολοι αυτο μου λενε, δεν χανεις ΤΠτ... Ναι μην ανησυχεις φυσικα και θα ειναι επικυρωμενα... Οτι και να στειλω
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

LENAKI έγραψε: Εχεις ενημερωθει καλα για την αεν βλεπω... Ρισκαρω φετος να παραμεινω στο ιδιο ετος και να παρεβρεθω εκει... Ολοι αυτο μου λενε, δεν χανεις ΤΠτ... Ναι μην ανησυχεις φυσικα και θα ειναι επικυρωμενα... Οτι και να στειλω
με πατερα καπετανιο λογικο δεν ειναι; [; ) αδεια δεν παιζει να παρεις;
LENAKI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από LENAKI »

Δεν το πιστευω εχεις πατερα καπετανιο... δεν παιζει να παρεις αδεια, απλα να κανεις απουσιες, το οριο ειναι 65 και αν τυχει και ειμαι ταξιδι, που δεν θα παω, πρεπει να φυγω με αδεια και να μην αναγραφεται στο ναυτικο μου φυλλαδιο η υπηρεσια... Που παλι χαμενη θα ειμαι γιατι για να μπω στο τριτο ετος θελει συγκεκριμενη θαλασσια υπηρεσια και πανω...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες