Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑΙ!
Τις ερωτήσεις "πόσες αιτήσεις έχουν γίνει", "έχω 2000 μόρια, μπαίνω;", "που πιστεύετε θα φτάσει η βάση" και λοιπά θα τις βάζετε στο νέο θέμα
Βάσεις - μόρια για Ειδικός Φρουρός (2010)
Τις ερωτήσεις "πρέπει να βγάλω φωτοαντίγραφα", "πόσα μόρια έχουν οι ΕΠΟΠ" κλπ τις βάζετε εδώ.
...
Τις ερωτήσεις "πρέπει να βγάλω φωτοαντίγραφα", "πόσα μόρια έχουν οι ΕΠΟΠ" κλπ τις βάζετε εδώ.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Παρ Σεπ 10, 2010 6:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ποιος μα λα κας σβινει τα μην κ καθομαι τοση ωρα κ γραφω τζαπα λοιπον αντε κ γα μη θι ται κ δεν ξανα ασχολουμαι 

ναι φιλε 100 μοναδες περνεις για να παρεις 300 μορια δηλαδη αριστη γνωση ξενης γλωσσας πρεπει να εχεις proficencyνικος έγραψε:καλημερα παιδια... μια ερωτηση.. το λοουερ ποιανει 100 μοναδες; γιατι δεν καταλαβα τι εννοουσε... γιατι ελεγε εως 300 μοναδες με αριστη γνωση κατι τετοια... αν ξερει καποιος να μου πει τι ακριβος παιζη.. ευχαριστο
ΕΛΛΑΣ
δεν τα σβηνουν ρε συ μην σπαζεσαι... Στα μορια να γραφεις τις πληροφοριες σου!aris έγραψε:ποιος μα λα κας σβινει τα μην κ καθομαι τοση ωρα κ γραφω τζαπα λοιπον αντε κ γα μη θι ται κ δεν ξανα ασχολουμαι![]()

ναι... Αντε και τελειωνει... Αντε να δουμε!asimike έγραψε:Παρασκευη 10/9 αντε να δουμε κοντοζυγωνει η ωρα...![]()
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
δηλαδη ποτε στο ζητανε μετα?TasosOPC έγραψε:Αν έχεις υπηρετήσει ΔΕΑ ή Ε. Δ. Μόνο χρειάζεται το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης, σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα.REPAINER έγραψε:pland έγραψε: ΤΟ πτυχιο μου λειπει θα το εχω αυριο το βραδυ ρε π... Γι αυτο θα παω δευτερα παντως δεν νομιζω να κολησω καπου αφου πρεεπι να εχω κοντα μου
1. Φωτο 2. Πτυχιο β τεε 3ταυτοτητα 4 διπλωμα αυτ και διπλωμα μοτος αυτα ε;
πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης ξεχασες
ρε φιλε δεν γραφεις κ τιποτα της αξιο κ σωστο!

αν εχεις τελειωσει Ε. Δ ή ησουν δοκιμος στο στρατο καταθετεις ενα τυπου Ά που το παιρνεις απο την στρατολογια μαζι με τα χαρτια σου στην αιτηση... Αλλιως το ζηταει το σωμα αυτεπαγγελτα. Και αυτο για να αποδειχτει η κατασταση σου στο στρατο... Ι1 ενοπλο!ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:δηλαδη ποτε στο ζητανε μετα;TasosOPC έγραψε:Αν έχεις υπηρετήσει ΔΕΑ ή Ε. Δ. Μόνο χρειάζεται το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης, σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα.REPAINER έγραψε:pland έγραψε: ΤΟ πτυχιο μου λειπει θα το εχω αυριο το βραδυ ρε π... Γι αυτο θα παω δευτερα παντως δεν νομιζω να κολησω καπου αφου πρεεπι να εχω κοντα μου
πως να μην στα σβηνουν τα μηνυματα! εγω στην θεση σου θα αγοραζα στο μοναστηρακι καμια μπλουζα, κανενα αρβυλο, καμια καλτσα για την σχολη για να ειμαι ετοιμος. σε 1μηνα κ λιγο περισσοτερο φευγεις γα βορεια αρη
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
ναι αλλα αυτεπαγγελτα ποτε οταν ερθει η ωρα να κανεις εξετασεις?sta8hsss έγραψε:αν εχεις τελειωσει Ε. Δ ή ησουν δοκιμος στο στρατο καταθετεις ενα τυπου Ά που το παιρνεις απο την στρατολογια μαζι με τα χαρτια σου στην αιτηση... Αλλιως το ζηταει το σωμα αυτεπαγγελτα. Και αυτο για να αποδειχτει η κατασταση σου στο στρατο... Ι1 ενοπλο!ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:δηλαδη ποτε στο ζητανε μετα;TasosOPC έγραψε:Αν έχεις υπηρετήσει ΔΕΑ ή Ε. Δ. Μόνο χρειάζεται το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης, σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα.REPAINER έγραψε:pland έγραψε: ΤΟ πτυχιο μου λειπει θα το εχω αυριο το βραδυ ρε π... Γι αυτο θα παω δευτερα παντως δεν νομιζω να κολησω καπου αφου πρεεπι να εχω κοντα μου
εχεις να κρυψεις κατι; Γιατι πολλες ερωτησεις... Και χωρις νοημα... Εφ'οσον δεν εχεις Ε. Δ ολα τα αλλα θα τα κανει η αστυνομια!ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:ναι αλλα αυτεπαγγελτα ποτε οταν ερθει η ωρα να κανεις εξετασεις;sta8hsss έγραψε:αν εχεις τελειωσει Ε. Δ ή ησουν δοκιμος στο στρατο καταθετεις ενα τυπου Ά που το παιρνεις απο την στρατολογια μαζι με τα χαρτια σου στην αιτηση... Αλλιως το ζηταει το σωμα αυτεπαγγελτα. Και αυτο για να αποδειχτει η κατασταση σου στο στρατο... Ι1 ενοπλο!ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:δηλαδη ποτε στο ζητανε μετα;TasosOPC έγραψε:Αν έχεις υπηρετήσει ΔΕΑ ή Ε. Δ. Μόνο χρειάζεται το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης, σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα.REPAINER έγραψε:pland έγραψε: ΤΟ πτυχιο μου λειπει θα το εχω αυριο το βραδυ ρε π... Γι αυτο θα παω δευτερα παντως δεν νομιζω να κολησω καπου αφου πρεεπι να εχω κοντα μου
φιλε εχουμε καιρο ακομα
αν ειναι να τα αγορασω να παω απο τωρα φυλακη κατευθειαν ειναι ακριβα ρε

Για μία ακόμη (και τελευταία) φορά ...
Τις ερωτήσεις "πόσες αιτήσεις έχουν γίνει", "έχω 2000 μόρια, μπαίνω;", "που πιστεύετε θα φτάσει η βάση" και λοιπά θα τις βάζετε στο νέο θέμα
τι ωρες καταθετουν τα χαρια?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης