Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Ως μορια για κσενη γλωσσα αν διαβασεις λεει για αριστη γνωση τις γλωσσας 300 μορια μπορεις να τα παρεις αν εχεις πτυχιο φιλολογιας απο ΑΕΙ στην Γλωσσα που θες η πτυχιο ΑΕΙ πανεπυστημιου σε αυτη τιν χωρα η αν εχεις τελειωσει 6 χρονια λυκειο Αλλοδαπης σε αυτη την χωρα η χαρτη απο πρεσβεια σελ.26,31 φιλε νικος δεν τα ειχες διαβασει καλα μου φενετε Δεν περνεις μορια για πανεπιστημιο αλλα για γνωση κσενης γλωσσας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
βαλαντης έγραψε:Καλημερα και απο εμενα... Θα πανε ολοι για αθληματα;
όπως έχουμε ξαναπεί μόνο επιτυχόντες συνεχίζουνε την διαδικασία αν κοπεί κάποιο παιδί καλούνε επιλαχόντα μην λέμε τα ίδια πράγματα 10 φορές
-
- Στρατηγός
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Και ειναι λυπηρο γιατι στερουν την θεση απο καποιον που θελει να το κανει γιατι το αγαπαει και γιατι ακολουθουν ενα επαγκελμα που το επιλεγουν επειδι θα εχουν επαγκελματικη αποκατασταση...
αν το αγαπάει το επάγγελμα να μαζέψει τα μόρια και να μπει τίποτα δεν είναι αδικό και ειδικά στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών όλα είναι αξιοκρατίκα όποιος αξίζει μπαίνει
-
- Στρατηγός
tazz έγραψε:Οχι δεν εχω καποιο τατουαζ αλλα υπαρχει ενα προβλημα που με ανησυχει η αληθεια! Ειχα κανει πριν 6 χρονια μια επεμβαση στο σωληνακι του νεφρουκαι η οποια φαινεται ακομα λιγο, βεβαια πριν 3 χρονια οι γιατροι για τις ειδικες δυναμεις που ειχα παει με περασαν αλλα τωρα δεν ξερω τι παιζει! Βλεπω οτι η προκηρυξη μεσα λεει οτι οποιαδηποτε τομη που εγινε στα νεφρα ειναι κανει! Ας ελπισουμε οτι η δεν θα το δουν η δεν θα δωσουν πολυ σημασια... Γιατι η αληθεια τωρα συνηδειτοποιησα οτι οντος μπορει να εχω τα περισσοτερα μορια εδω μεσα οποτε ειναι σιγουρη η θεση μου... Μονο αν πολυψαξουν το θεμα με την επεμβαση μπορει να εχω προβλημα! Απο τη Ροδο παντος παιδια δεν εχει πολλα ατομα που εκαναν...
αν το πρόβλημα που έχεις αναφέρεται στην προκήρυξη δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά θα σε κόψουνε
Παιδες εχω πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α που λεει οτι υπηρετησα στη στρατονομια! Θα χρειαστει;
εχει ημερομηνια τον απριλιο του 2009! Θα εχω προβλημα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
ΔΙΑΣ έγραψε:Παιδες εχω πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α που λεει οτι υπηρετησα στη στρατονομια! Θα χρειαστει;
Δεν θα χρειαστει φιλε, γιατι δεν μοριοδοτουνται αυτοι που υπηρετησαν στην στρατονομια. Μοριοδοτουνται μονο οσοι υπερετησαν στις ειδικες δυναμεις η οσοι ηταν εφεδροι αξιωματικοι.
-
- Στρατηγός
NIKOS έγραψε:Ποτε στο ζητανε το πιστοποητικο στρατολογιας τυπου α;
Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄, από το οποίο να
προκύπτει ότι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι Αξιωματικοί ή σε
Ειδικές Δυνάμεις ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες
Δυνάμεις και να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη
διάρκεια της θητείας τους.
Υ. Γ να δω πόσες φορές ακόμα θα κάνω κάτι copy-paste από την προκήρυξη
Οταν λεει οτι θα παρουν 30% επιλαχ. Απο την α κατηγορια ποσους εννοει σε αριθμο περιπου;
-
- Στρατηγός
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Οταν λεει οτι θα παρουν 30% επιλαχ. Απο την α κατηγορια ποσους εννοει σε αριθμο περιπου;
σε αριθμό ίσο με τον αριθμό των
προσλαμβανομένων (επιτυχόντες), προσαυξημένο κατά ποσοστό τριάντα τοις
εκατό (30%) επιλαχόντες.
Άρα θα πάρει 120 επιλαχόντες
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Σεπ 06, 2010 5:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Καλημερα κυριοι, πηγα το διπλωμα γ κατηγοριας πριν λιγο στο ατ τις περιοχεις μου!10 αιτησεις εχουν γινει μεχρι αυτη την ωρα.7 για β κ 3 για α κατηγορια!o αξιωματικος μου ειπε οτι κ σε αλλα τμηματα δεν υπαρχει μεγαλη ανταποκριση! Ποτε δεν ξερεις ομως.
Καλημερα παιδια... Καλη εβδομαδα σε Ολους μας. Ισχυει οτι ο αρ. Προτοκ. Μας δινεται την επομενη μερα που φευγει η αιτηση.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Εμενα μου το εδωσαν εκεινη την ωρα!
Οταν λες μεχρι αυτη την ωρα; ! εννοεις μαλλον μεχρι κ σημερα αυτη την ωρα! μην μας τρελενεις αδελφε. αιτησεις θα γινουν. απλα οχι 15000+που λεγαν. στις επαρχειες παντως εμαθα οτι γινονται αρκετες.
Εμενα παλι μου ειπαν πανε αυτα που ξερατε! με εκανε κ ξεφτηλα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες