Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Ακυρο φιλε αλλου πηγαινε το μνμ.sorry...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
sokratis έγραψε:Ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα. Ομως πολυ περιεργο μ φαινεται γιατι να μην περνω τα μορια απ τη στιγμη που εχω περασει εξετασεις κ εχω βεβαιωση;
φίλε μου τώρα είδα το μηνυμά σου! Θα πας στο υπουργείο συγκοινωνιών και θα πάρεις μια βεβαίωση δεν τα χάνεις τα μόρια!
sokratis έγραψε:Greek_Army έγραψε:sokratis έγραψε:Ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα. Ομως πολυ περιεργο μ φαινεται γιατι να μην περνω τα μορια απ τη στιγμη που εχω περασει εξετασεις κ εχω βεβαιωση;
φίλε μου τώρα είδα το μηνυμά σου! Θα πας στο υπουργείο συγκοινωνιών και θα πάρεις μια βεβαίωση δεν τα χάνεις τα μόρια!
Τα εχω μπλεξει λιγο με τα μνμ. Η προκυρηξη λεει για βεβαιωσεις (αν δεν εχεις διπλωμα) μεχρι 13/9 Κ μετα αλλες 5 μερες για να προσκομισεις το διπλωμα. Ετσι δεν ειναι; Δηλαδη αν δεν προσκομισω διπλωμα χανονται τα μορια; Εξηγησε το μου γιατι εχω μπερδευτει. Πολλα εχω ακουσει ως τωρα.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Εμενα στο τμημα παντως μου ειπαν οτι αμα δεν παω το πρωτοτυπο μεχρι τις 18 δεν περνω τα μορια!
-
- Στρατηγός
sokratis έγραψε:sokratis έγραψε:Greek_Army έγραψε:sokratis έγραψε:Ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα. Ομως πολυ περιεργο μ φαινεται γιατι να μην περνω τα μορια απ τη στιγμη που εχω περασει εξετασεις κ εχω βεβαιωση;
Τα εχω μπλεξει λιγο με τα μνμ. Η προκυρηξη λεει για βεβαιωσεις (αν δεν εχεις διπλωμα) μεχρι 13/9 Κ μετα αλλες 5 μερες για να προσκομισεις το διπλωμα. Ετσι δεν ειναι; Δηλαδη αν δεν προσκομισω διπλωμα χανονται τα μορια; Εξηγησε το μου γιατι εχω μπερδευτει. Πολλα εχω ακουσει ως τωρα.
σου απάντησα σε προσωπικό μήνυμα τσέκαρε
Greek_Army έγραψε:sokratis έγραψε:sokratis έγραψε:Greek_Army έγραψε:sokratis έγραψε:Ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα. Ομως πολυ περιεργο μ φαινεται γιατι να μην περνω τα μορια απ τη στιγμη που εχω περασει εξετασεις κ εχω βεβαιωση;
σου απάντησα σε προσωπικό μήνυμα τσέκαρε
ok se euxaristo greek army...
-
- Στρατηγός
Οκ συνεχίζουμε!

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Συνεχιζουμε!5 κ σημερα αδελφια! Ξερουμε ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα περιπου?
-
- Στρατηγός
δημητρης25 έγραψε:Συνεχιζουμε!5 κ σημερα αδελφια! Ξερουμε ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα περιπου;
η προηγούμενη είχε βγει 28-4-2009, υποβολές αιτήσεων ήτανε μέχρι 18-5-2009 και τα αποτελέσματα βγήκανε στην σελίδα της αστυνομίας 10-6-2009 οπότε υπολόγισε
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Σεπ 03, 2010 10:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παιδια με τους ΕΠΙ τι γινεται; Ενας που ηταν ΕΠΟΠ και εφυγε στη 5ετια το παιρνει το 1 μοριο που λεει ΕΠΙ;
ΕΠΙ δεν υπαρχουν πλεον δεν μπορουν ετσι και αλλιως ηλικιακα να κανουν τα χαρτια τους... Ειναι αρκετα πραγματα στη προκυριξη που πρεπει να αλλαξουν... Σε λιγο θα βγαλουν βασιλικια διαταγματα μεσα στην προκυριξη...
ΕΠΙ δεν υπαρχουν πλεον δεν μπορουν ετσι και αλλιως ηλικιακα να κανουν τα χαρτια τους... Ειναι αρκετα πραγματα στη προκυριξη που πρεπει να αλλαξουν... Σε λιγο θα βγαλουν βασιλικια διαταγματα μεσα στην προκυριξη...
-
- Στρατηγός
nikosz έγραψε:Ακουω μορια απο εδω μορια απο εκει, τον τελευταιο χρονο βγηκαν τοσοι με τοσα μορια; Στις αλλες προκηρυξεις που ησασταν;
δεν είχανε πάει φαντάροι η δεν είχανε την δυνατότητα να τα μαζέψουνε βάλε και την ανεργία.
Απο τα παιδια που εκανας τις αιτησεις τους, πηραν αριθμο πρωτοκολλου η καποια αλλο αποδεικτικο οτι εκαναν τα χαρτια τους;
-
- Στρατηγός
G-PAP έγραψε:Ρε παιδια με τους ΕΠΙ τι γινεται; Ενας που ηταν ΕΠΟΠ και εφυγε στη 5ετια το παιρνει το 1 μοριο που λεει ΕΠΙ;
1) στα πόσα χρόνια μονιμοποιούνται οι ΕΠΟΠ; Δεν νομίζω να είναι στα 5 άρα γιατί να παίρνει κάποιος τα 100 μόρια;
2) να αλλάξουνε τα πράγματα στην προκήρυξη για να μπεις εσύ; Ωραίος

Μαζι σου και εγω γιατι οι επυ να τα περνουνε και οχι εμεισ?
δηλάδη κι αυτη που ληγει... Στις 13/9 περιπου στις 10/10 θα ξερουμε ε;Greek_Army έγραψε:δημητρης25 έγραψε:Συνεχιζουμε!5 κ σημερα αδελφια! Ξερουμε ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα περιπου;
η προηγούμενη είχε βγει 28-4-2009, υποβολές αιτήσεων ήτανε μέχρι 18-5-2009 και τα αποτελέσματα βγήκανε στην σελίδα της αστυνομίας 10-6-2009 οπότε υπολόγισε
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες