Evi το πτυχιο του ΑΕΙ και το ecdl δεν ειναι στα προσοντα των υποψηφιων. Διαβασε την προκυρηξη. http://www.sefeaa.gr/downloads/2010/ef2010.pdfevi85 έγραψε:Να σας ρωτησω κατι; Θελει να κανει τα χαρτια η ξαδερφη μου... Με πτυχιο ΑΕΙ αγγλικά lower και ecdl τι μορια εχει; Και αν εχει πιθανοτητες
ευχαριστω!
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Παιδια αν ξερει καποιος ας με διαφωτισει σας παρακαλω... Μπορει να κανεις τα χαρτια για ειδικος φρουρος με εξουσιοδοτηση;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Ευη δυσκολο εως απιθανο.
τι δυσκολο... Το λεει 3εκα8αρα μεσα η προκυρη3η... Ουτε εξουσιοδοτηση ουτε ταχυδρομικος...δημητρης25 έγραψε:Ευη δυσκολο εως απιθανο.
Αλλη μια μερα περασε μαγκες
Greek_Army σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου,
στην ερώτηση 1. Που εκανα μου απάντησες "Σαν νέος δόκιμος δεν μπορείς να πας ρόδο, κατά 99% θα πας αθήνα", μήπως γνωρίζεις σε πιο έτος θα μπορέσω να γυρίσω Ρόδο; Τον 1ο χρόνο είμαι δόκιμος και στον 2ο χρόνο ζητάω μετάθεση για το μέρος μου;
στην ερώτηση 1. Που εκανα μου απάντησες "Σαν νέος δόκιμος δεν μπορείς να πας ρόδο, κατά 99% θα πας αθήνα", μήπως γνωρίζεις σε πιο έτος θα μπορέσω να γυρίσω Ρόδο; Τον 1ο χρόνο είμαι δόκιμος και στον 2ο χρόνο ζητάω μετάθεση για το μέρος μου;
-
- Ταξίαρχος
7 εργασιμες κ σημερα!
kalaxan έγραψε:Δε χρειάζεται να το δεις στους 400...
Και 450στος να είσαι στον πρώτο πίνακα Είσαι μέσα...
Ολοι σας κάνετε το ίδιο λάθος και δεν υπολογίζετε την υψομέτρηση και τα αθλήματα. Σκεφτείτε οτι φέτος επειδή παίρνει μόνο 500 άτομα λογικά θα είναι πιο αυστηρά από προηγούμενες χρονιές.)
...
ας ελπισουμε να ειναι αυστηρα και να μη βαριοντε και περασουν οτι ναναι...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Nikos_Rodos έγραψε:Greek_Army σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου,
δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά θα φας καμία 5ετια το λιγότερο στην αθήνα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Φιλε Νικο ακριβως ετσι οπως τα λεει ο Γκρικ ειναι... Ο γαμπρος μου εκανε 10 χρονια να φυγει απο την Αθηνα... Ειναι καθαρα θεμα μοριων, ολο εφευγαν αυτοι που ηταν παντρεμενοι...
Dum spiro spero
Nikos_Rodos έγραψε:Greek_Army σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου,
μετα την 3 ετια και βλεπουμε για επιστροφη στη ροδο...
Παιδες σε αστυνομικο τμημα μπορω να παω το απογευμα να καταθεσω τα χαρτια;
Καλημερα. θελω να ρωτησω αν τελικα χρειαζεται πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης η πιστοποιητικο γεννησης για κα καταθεσεις τα χαρτια σου. ευχαριστω.
-
- Ταξίαρχος
Δια παρε εαν τηλ. Στο Α. Τ της περιοχης σου.zebra αμα εισαι πολυτεκνος χρειαζεται πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης. Το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης οπως κ το πιστοποιητικο γεννησης αναγραφει το αρ. Μητρωου σου κ αυτο μπορει να σου το ζητησουν. Γιαννη συμφωνω μαζι σου!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Καλησπέρα,
και καλή επιτυχία σε όλους! Χθές πήγα να κάνω τα χαρτιά μου και οι αιτήσεις σε επαρχιακό ΑΤ και είχε ήδη στις 11 η ώρα 13 χθεσινές αιτήσεις, αποψη μου πως οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 15 χιλιάδες, τέλος να σας μεταφέρω κατι αποκλειστικο :p τα κέντρα εκπαίδευσης θα είναι 2 και αυτά θα είναι στο Τσοτύλι Κοζάνης και στην Κομοτινή. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος, μετα την 4μηνη εκπαίδευση περνουμε τον βασικό μισθό ή θεωρούμαστε και πάλι μετα την τοποθέτηση μας σε τμήμα δόκιμοι; Υπάρχει κάποιος χρόνος πρακτικής;
και καλή επιτυχία σε όλους! Χθές πήγα να κάνω τα χαρτιά μου και οι αιτήσεις σε επαρχιακό ΑΤ και είχε ήδη στις 11 η ώρα 13 χθεσινές αιτήσεις, αποψη μου πως οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 15 χιλιάδες, τέλος να σας μεταφέρω κατι αποκλειστικο :p τα κέντρα εκπαίδευσης θα είναι 2 και αυτά θα είναι στο Τσοτύλι Κοζάνης και στην Κομοτινή. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος, μετα την 4μηνη εκπαίδευση περνουμε τον βασικό μισθό ή θεωρούμαστε και πάλι μετα την τοποθέτηση μας σε τμήμα δόκιμοι; Υπάρχει κάποιος χρόνος πρακτικής;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 1 επισκέπτης