Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
jima

Δημοσίευση από jima »

Παιδιά αυτό που λέτε για τα διπλώματα (έως τάδε οπωσδήποτε το πρωτότυπο δίπλωμα), ισχύει Και για τα πτυχία ξένων γλωσσών; Γιατί σου δίνουν μεν άμεσα βεβαίωση, αλλά το "κανονικό" πτυχίο, θές μήνες για στο δώσουν.
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

ΡΕ παιδια οποιος ξερει να μου πει... Τα παιδια του επαλ βγαινουν με υψηλα απολυτηρια; Πρεπει να εχουν δωσει πανελληνιες για να πανε στην α κατηγορια ;/
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Γιωργο δεν νομιζω, μονο το απολυτηριο μετραει για τα επαλ. Η βεβαιωση μετρα μονο για τα διπλωματα Jima αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Αδαμαντια βγαζεις 1680 μορια αμα τα μετραω σωστα.
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

δημητρης25 έγραψε:Γιωργο δεν νομιζω, μονο το απολυτηριο μετραει για τα επαλ. Η βεβαιωση μετρα μονο για τα διπλωματα Jima αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Αδαμαντια βγαζεις 1680 μορια αμα τα μετραω σωστα.

Σε ευχαριστω Δημητρη... Να σε ρωτησω και κατι αλλο. Μηπως γνωριζεις αν εχουνυψηλους βαθμους; Γενικα τι παιζει με τα απολυτηρια τους; Καποιο παιδι που ειναι επαλ αν γνωριζει;
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

ΤΑΣΟΣ έγραψε:Ρε τασο εδω σου λεει οτι 1900 πηραν μερος στις πανελληνιες απο τους 16000 ΜΟΝΟ ΟΙ 1900 ΜΑΝΕ Α ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΠΣΕΙ

Ηυπερ ΤΑΧΙΑΡΧΕ ΜΟΥ Βλεπω οτι βοηθας πολλα παιδια εκμερουσου και εισε ακομπλεζαριστος μπορεις να μου απαντησεις και μενα Εχω 16.25 λυκειο, μηχανη 300 απεριοριστου, αυτο-φορτηγο 200 αλλα 7,5 τονους λεει ομως γ κατηγ. Δεν διευκρινιζει η προκυρ, αγγλικα 300 μορια αγγλικη φιλολογια=2425 Α κατηγωρια τη παιζει φιλε εχω ελπιδες με τα περσινα ειμουν #90-86 με 2325 μορια πριν την αλλαγη τις μηχανης Και εχω και ειδ. Δυν. Αλλα πηρα αναβολη 1 μενα πρην αποληθ για οικ. Λογους και μετα με στειλαν πεζικο μαλον οχι πρεπει και να εχεις τελειωσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Φιλε Τασο ειναι σιγουρο αυτο που λες; Οτι μονο οσοι δωσαν Πανελληνιες θα πανε στην α κατηγορια;SOS
sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

jima έγραψε:Παιδιά αυτό που λέτε για τα διπλώματα (έως τάδε οπωσδήποτε το πρωτότυπο δίπλωμα), ισχύει Και για τα πτυχία ξένων γλωσσών; Γιατί σου δίνουν μεν άμεσα βεβαίωση, αλλά το "κανονικό" πτυχίο, θές μήνες για στο δώσουν.
πρεπει να εχεις οπωσδηποτε το πρωτοτυπο... Γιατι σε αυτο γινεται η μεταφραση και πρεπει να προσκομησεις στην αιτηση σου ενα μεταφρασμενο και ενα αμεταφραστο!
sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

δημητρης25 έγραψε:Γιωργο δεν νομιζω, μονο το απολυτηριο μετραει για τα επαλ. Η βεβαιωση μετρα μονο για τα διπλωματα Jima αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Αδαμαντια βγαζεις 1680 μορια αμα τα μετραω σωστα.
δε τα μετρας σωστα...13,8 απολυτηριο +100 lower + 100 αυτοκινητο= 1580!
alexunder

Δημοσίευση από alexunder »

Ρε παιδια για εξηγηστε μου λιγο... Εχω lower το michigan και το επικυρωσα σε δικηγορο οταν θα παω να καταθεσω τα χαρτια θα βασταω την φοτοτυπια του lower που επικυρωσα η και τιποτα αλλο; Δεν καταλαβα που λετε οτι πρεπει να μεταφραστει. Που θα το μεταφρασω?
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Σταθη μετρησα 200 μορια το lower εχεις δικιο.
ΔΙΑΣ

Δημοσίευση από ΔΙΑΣ »

ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ 15,48 ΑΓΓΛΙΚΑ LOWER 100

ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 100

ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ 300

ΣΥΝΟΛΟ 2048

ξερω οτι δεν εχω μορια αλλα και να ειχα θα κοβομουν λογου υπερβολικου βαρους αλλα θελω να τα κανω για να δω σε τι θεση θα βγω! Για να αδυνατισω μεχρι του χρονου και να μαζεψω κι αλλα μορια! Απλα δε ξερω ποτε θα κοπω προτου βγουν τα μορια θα μεζυγισουν η μετα; Σας ευχαριστω!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

alexunder έγραψε:Ρε παιδια για εξηγηστε μου λιγο... Εχω lower το michigan και το επικυρωσα σε δικηγορο οταν θα παω να καταθεσω τα χαρτια θα βασταω την φοτοτυπια του lower που επικυρωσα η και τιποτα αλλο; Δεν καταλαβα που λετε οτι πρεπει να μεταφραστει. Που θα το μεταφρασω;

το lower πρέπει να στο μεταφράση ο δικηγόρος
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Παλικαρια εχουν περασει τετοια ατομα αλλα φετος δεν νομιζω με το δμσ...

tsv
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από tsv »

Φιλε γιωργο το ειπαμε πολλες φορες αυτο. Οποιος εχει ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΠΑΛ πηγαινει κατευθειαν στην Α κατηγορια δεν χρειαζεται να εχεις δωσει πανελληνιες.

marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Το απολυτηριο επαλ επειδη δεν ξερω κανεις 3 χρονια σχολειο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647