Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

sokratis έγραψε:Καλησπερα! Επειδη τις τελευταιες μερες μπαινω στο forum μπορει να μ λυσει καποιος καποιες αποριες; Εχω βγαλει διπλωμα μηχανης πριν 1 μηνα κ το διπλωμα δεν εχει ερθει. Αυριο θα παω να παρω βεβαιωση. Η υπευθυνη δηλωση που πρεπει να κανω (που δεν εχω διπλωμα) που θα την κανω (ΑΤ ή αλλου) κ τι θα λεει ακριβως; Υπαρχει τροπος να μην χαθουν τα μορια γιατι το κοβω δυσκολο να εχω στα χερια μου το διπλωμα;

μιλα με την σχολη οδηγων Που εβγαλες το διπλωμα και θα σου πουν! Εαν μεχρι τι 17/9 δεν εχεις το διπλωμα στα χερια σου... Δε τα παιρνεις τα μορια!
kyriazhs

Δημοσίευση από kyriazhs »

Οι 500 που θα μπουν ειναι ολοι για την δι. Ας;
sta8hsss

ΤΑΣΣΟΣ έγραψε:Πρωτον πιστοπ. Τυπου Α το ειχα και εγω και μου ειπαν μονο ατομα απο ειδ. Δυν το θελουν και δεν το πειρε και το διαβασα μετα και ηταν σωστο δευτερον πιστο. Οικ. Κατ. Θελουν μονο για τους πολυτεχνους Και εμενα τα ιδια μαγκες δεν εχουν γινει πολλες αιτησεις στο α. Τ καλαμαριας χαλαρα πραματα.

ο χαδελφος μου που ειναι αστυνομος α στην αθηνα μου λεει τα ιδια οτι δεν περιμενουν πολλες αιτησεις γιατι ειχαν παρει 4750 το 07,08 και το 09 και εχουν πολλους που μπικαν με μορια και πολλους αρα που κοπηκαν και μαθηματικα ειναι αδηνατον να μαζεπσουν μορια

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΝ ΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΙΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΠΑΝΩ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κατα πασα πιθανοτητα ερχονται ολα αθηνα... Για πιστοποιηση και ελεγχο γενικοτερα!
sakkoulaki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sakkoulaki »

Καλησπερα παιδια σε ολους και καλη επιτυχια! Μια ερωτηση να κανω, το πτυχιο αγγλικων το θελουν μεταφρασμενο απο το μεταφραστικο στο κεντρο ή απλα μεταφρασμενο και επικυρωμενο απο δικηγορο;
sta8hsss

sakkoulaki έγραψε:Καλησπερα παιδια σε ολους και καλη επιτυχια! Μια ερωτηση να κανω, το πτυχιο αγγλικων το θελουν μεταφρασμενο απο το μεταφραστικο στο κεντρο ή απλα μεταφρασμενο και επικυρωμενο απο δικηγορο;
οτι σε βολευει το ιδιο ειναι... Ενα αμεταφραστο επικυρομενο και ενα μεταφρασμενο αντιτυπο!
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καλησπερα παιδια. Μια απορια εχω, αν γνωριζει καποιος θα με βοηθησει σημαντικα. Ανηκω σε πολυτεκνη οικογενεια, αν κλεισω τα 23 χανω τα μορια της πολυτεκνειας; Ευχαριστω!
φανης

Δημοσίευση από φανης »

Αν εισαι πολυτεκνος οχι δεν τα χανεις. αν εισαι τριτεκνος ναι αν τα αδελφια σου περασαν τα 23!
petros

Δημοσίευση από petros »

Σακκουλακι, θες μια επικοιρωμενη φωτοτυπια απο το προτοτυπο και μια επικοιρωμενη μεταφραση και τα 2 απο δικηγορο.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ας πει καποιος τι υσχιει για τα παιδια απο επλα! Ευχαριστω!
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Pagan Altar »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Ας πει καποιος τι υσχιει για τα παιδια απο επλα! Ευχαριστω!

Δημητρη, αν εχεις απολυτηριο ΕΠΑΛ μπορεις να κανεις τα χαρτια σου στην Α κατηγορια.

Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

hackertom έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Το μεγαλύτερο πιάνει άρα θα πάρεις τα μόρια από το 125 (300 μόρια δηλαδή)
...

δηλ αν έχω δίπλομα αυτοκινητου και δίπλομα βορτιγού πιάνει μόνο το φορτηγό;

To βορτιγό πόσα μόρια πέρνει; Είναι μετά την Ε' κατηγορία; Αν είναι να πάω να βγάλω και αυτο... ΧαχΧαχΧΑΧαΧαΧααχ Αρε όλοι οι απελέκητοι εδώ είμεθα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

200 παίρνει το φορτηγό και δεν είναι μετά την Ε' κατηγορία
τρυφωνας

Δημοσίευση από τρυφωνας »

Ευχαριστω πολυ... Καλο μηνα και καλη επιτυχια.
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Pagan Altar έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Ας πει καποιος τι υσχιει για τα παιδια απο επλα! Ευχαριστω!

Δημητρη, αν εχεις απολυτηριο< ΕΠΑΛ μπορεις να κανεις τα χαρτια σου στην Α κατηγορια.

Δηλαδη φιλε δεν ειναι υποχρεωτικο να εχουν δωσει πανελληνιες τα παιδια αυτα; Ξερεις με τι βαθμους βγαινουν; Σε ευχαριστω
sakkoulaki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sakkoulaki »

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση παιδες... ! Αντε και καλη επιτυχια σε ολους... Αφου δεν θελει μεταφραση απο το κρατικο μεταφραστικο ολα οκ!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες