Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
antonis έγραψε:δημητρης25 έγραψε:Αντωνη χρειαζεται αυτο! Μην ακους τη λεει ο καθε αξιωματικος. Εμενα δεν ηξερε οτι χρειαζεται υπευθυνη δηλωση για την βεβαιωση που ειχα για το επαγγελματικο διπλωμα! Το επαιζε κινεζος κ που το ξερεις εσυ κτλ, κτλ. Βλεπω οτι κανουν παιχνιδακια σε ολα τα τμηματα.
και γιατι στην προκυρηξη δεν λεει οτι θελει πιστοποιητικο γεννησεως αφου εκει τον γραφει τον αριθμο αυτο; Δλδ οσοι κανατε τα χαρτια σας ειχατε πιστοποητικο γεννησεως ή ξερατε απ'εξω τον αριθμο;
το γραφει πανω στο απολυτηριο λυκειου ρε παιδια...
Όχι φίλε πολύ λίγες...
Ηθελα να καταθεσω τα χαρτια μου για τη συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα λογω ενος δικαστικου θεματος που προεκυψε, ηθελα να σιγουρευτω οτι εχω το δικαιωμα. Στο ΑΤ κανεις δεν ηξερε να μου απαντησει και στο τηλ που αναγραφεται επανω στην προκηρυξη δεν απαντουσε κανεις απο το πρωι. Οταν καταφερα να μιλησω με καποιον, ζητησα τον υπευθυνο ο οποιος ηταν απασχολημενος. Αφου του εξηγησα το προβλημα που υπαρχει με παρεπεμψε στο ΑΤ και οταν του ειπα οτι εκει κανενας δεν ξερει να μου πει, μου ειπε πως ουτε ο ιδιος γνωριζει. Προσπαθησα αλλες 10 φορες να επικοινωνησω με καποιον αρμοδιο αλλα τα τηλεφωνα δεν τα σηκωνουν. Εχω 2800 μορια για κατηγορια Β' και προβλεπω οτι θα πανε χαμενα γιατι καποιοι δεν ξερουν τι τους γινεται... Ελλαδα αθανατη.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Θα σε γελασω g-pap. Εγω ειχα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης μαζι κ το ειχε εκει παλι καλα! Μου το ζητησε τον αριθμο παντως.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Τι επαθες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Bill έγραψε:Ηθελα να καταθεσω τα χαρτια μου για τη συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα λογω ενος δικαστικου θεματος που προεκυψε, ηθελα να σιγουρευτω οτι εχω το δικαιωμα. Στο ΑΤ κανεις δεν ηξερε να μου απαντησει και στο τηλ που αναγραφεται επανω στην προκηρυξη δεν απαντουσε κανεις απο το πρωι. Οταν καταφερα να μιλησω με καποιον, ζητησα τον υπευθυνο ο οποιος ηταν απασχολημενος. Αφου του εξηγησα το προβλημα που υπαρχει με παρεπεμψε στο ΑΤ και οταν του ειπα οτι εκει κανενας δεν ξερει να μου πει, μου ειπε πως ουτε ο ιδιος γνωριζει. Προσπαθησα αλλες 10 φορες να επικοινωνησω με καποιον αρμοδιο αλλα τα τηλεφωνα δεν τα σηκωνουν. Εχω 2800 μορια για κατηγορια Β' και προβλεπω οτι θα πανε χαμενα γιατι καποιοι δεν ξερουν τι τους γινεται... Ελλαδα αθανατη.
στην προκήρυξη αναφέρει καθαρά ποιος δεν μπορεί να κάνει τα χαρτιά του, αν δεν ανήκεις σε μια από αυτές τις κατηγορίες μπορεί να κάνεις τα χαρτιά σου
δημητρης25 έγραψε:Θα σε γελασω g-pap. Εγω ειχα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης μαζι κ το ειχε εκει παλι καλα! Μου το ζητησε τον αριθμο παντως.
εμένα μου το συμπληρωσε ο υπευθηνος στο τμημα και το πηρε απο το απολυτηριο λυκειο μου! Λεει που ανηκεις σε ποιο μητρωα και τον αριθμο
Πιστεψε με αν ηταν ξεκαθαρη η περιπτωση, ηξερα τι να κανω. Το θεμα ειναι αρκετα περιπλοκο γι αυτο ψαχνω απαντησεις απο αρμοδιους αλλα δυστυχως δεν τις βρισκω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Bill έγραψε:Πιστεψε με αν ηταν ξεκαθαρη η περιπτωση, ηξερα τι να κανω. Το θεμα ειναι αρκετα περιπλοκο γι αυτο ψαχνω απαντησεις απο αρμοδιους αλλα δυστυχως δεν τις βρισκω!
γιατί δεν ρωτάς έναν δικηγόρο;
Ρωτησα, αλλα το συγκεκριμενο ειναι θεμα ερμηνειας. Κι εκεινος οπως και το ΑΤ με παρεπεμψαν στον υπευθυνο στην Αθηνα.Mεγαλο μπλεξιμο!
Πρωτον πιστοπ. Τυπου Α το ειχα και εγω και μου ειπαν μονο ατομα απο ειδ. Δυν το θελουν και δεν το πειρε και το διαβασα μετα και ηταν σωστο δευτερον πιστο. Οικ. Κατ. Θελουν μονο για τους πολυτεχνους Και εμενα τα ιδια μαγκες δεν εχουν γινει πολλες αιτησεις στο α. Τ καλαμαριας χαλαρα πραματα.
ο χαδελφος μου που ειναι αστυνομος α στην αθηνα μου λεει τα ιδια οτι δεν περιμενουν πολλες αιτησεις γιατι ειχαν παρει 4750 το 07,08 και το 09 και εχουν πολλους που μπικαν με μορια και πολλους αρα που κοπηκαν και μαθηματικα ειναι αδηνατον να μαζεπσουν μορια
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΝ ΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΙΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΠΑΝΩ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ο χαδελφος μου που ειναι αστυνομος α στην αθηνα μου λεει τα ιδια οτι δεν περιμενουν πολλες αιτησεις γιατι ειχαν παρει 4750 το 07,08 και το 09 και εχουν πολλους που μπικαν με μορια και πολλους αρα που κοπηκαν και μαθηματικα ειναι αδηνατον να μαζεπσουν μορια
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΝ ΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΙΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΠΑΝΩ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
εχω απολυτηριο λυκειου 15,3, ειδικες δυναμεις, διπλωμα μηχανης, αυτοκινητου Β κατηγορια και proficiency.2730 δηλαδη. Δυστυχως για τρεις μολις μηνες δεν προλαβα και τα μορια απο την τριτεκνια. Αλλη βλακεια κι αυτη. Δηλαδη ας μου πει καποιος ρε παιδια, με ποιο σκεπτικο μπορει καποιος ο οποιος ειναι ΠΑΝΩ απο 28 να κανει τα χαρτια του (εχει γεννηθει Ιανουαριο του 82 ας πουμε) και τα μορια τα δικα μου δεν θα μετρησουν γιατι ειμαι 23 και 3 μηνες, ενω ενα αλλο παιδι μπορει να ειναι γεννημενος την ιδια χρονια με εμενα, αλλα τον οκτωβρη.marios mp έγραψε:Γιωργο εσυ ποσα μορια εχεις;
Εμενα παντως μου φαινεται αδικια. Ασχετα με τα μορια που εχω, που θεωρω οτι ειναι καλα.
Μια ερωτηση πολυ σημαντικη... Σας παρακαλω απαντηστε μονο οσοι γνωριζετε. Τα παιδια του ΕΠΑΛ εχουν δικαιωμα να συμμετασχουν στην α κατηγορια αν εχουν απολυτηριο; Αν εχουν πτυχειο; Πρεπει να εχουν δωσει πανελληνιες για να μπουν στην α κατηγορια; Αν δινουν πανελληνιες τοτε ο βαθμος ισορροπειτε. Αν οχι θα εχουν τρομερα υψηλους βαθμους. Σας παρακαλω απαντηστε μου
Καλησπερα! Επειδη τις τελευταιες μερες μπαινω στο forum μπορει να μ λυσει καποιος καποιες αποριες; Εχω βγαλει διπλωμα μηχανης πριν 1 μηνα κ το διπλωμα δεν εχει ερθει. Αυριο θα παω να παρω βεβαιωση. Η υπευθυνη δηλωση που πρεπει να κανω (που δεν εχω διπλωμα) που θα την κανω (ΑΤ ή αλλου) κ τι θα λεει ακριβως; Υπαρχει τροπος να μην χαθουν τα μορια γιατι το κοβω δυσκολο να εχω στα χερια μου το διπλωμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες