Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Μιλαγα με τον αξιωματικο επειδη ηταν φιλαρακι μου και μου ειπε οτι επι νεας δημοκρατιας εδιναν σε ολους αριθ πρωτ και εστελναν σημα ολα τα βισματα στο υπουργειο και κατι τετοιες ***** οχι για τα μορια για πιο υστερα
Τον αρ. Πρωτοκολου ειναι υποχρεωμενος να σου τον δοση εφοσον του το ζητας; Και αν δεν σου το δινει τι κανεις μετα;
Λοιπον, στο Α. Τ. Κατερινης δεν δινουν αρ. Πρωτοκολλου. Οταν ρωτησα μου ειπε η υπευθυνη αξιωματικος οτι τα στελνουν απ ευθειας μεσω του police-online η καπως ετσι, αυθημερον. Δεν πιστευω να κανουν καποια &*%&* (&Και να "χασουν" αιτησεις, θα γινει μεγαλος ντορος. Σκεφτειτε να μαζευτουν 100-200 ατομα και να πουν "εμεις καναμε χαρτια και δεν μας δωσαν αριθμο, και δεν μας μετρησαν τα μορια σωστα". Θα γινει της που^&^&**& Διοτι η τωρινη κυβερνηση σκιζεται και λεει οτι θα καταπολεμησει τη διαφθορα. Αποψη μου φυσικα. Οσο για ενα προηγουμενο ποστ που εκανα, στο οποιο λεω οτι τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν στο 1ο δεκαπενθημερο του οκτωβρη, παιδες οτι μου ειπαν λεω. Αλλα αμα τα βαλετε κατω, η περασμενη προκηρυξη τελειωνε στις 23/5 και τα αποτελεσματα βγηκαν 10/6.18 μερες. Στην τωρινη, αν ειναι ο χρονος ιδιος αναμενουμε στις 6-7 οκτωβρη.
αντε να δουμε. Με αγχωσατε γιατι καποιοι πηρατε αρ. Πρωτ. Και εγω δεν εχω... Γκρρρρρ!
αντε να δουμε. Με αγχωσατε γιατι καποιοι πηρατε αρ. Πρωτ. Και εγω δεν εχω... Γκρρρρρ!
marios mp έγραψε:Μιλαγα με τον αξιωματικο επειδη ηταν φιλαρακι μου και μου ειπε οτι επι νεας δημοκρατιας εδιναν σε ολους αριθ πρωτ και εστελναν σημα ολα τα βισματα στο υπουργειο και κατι τετοιες #@^&@! Οχι για τα μορια για πιο υστερα
μαριε εκανες τα χαρτια σου ετσι; Στα συμπληρωματικα στοιχεια τον αριθμο μητρωου αρρενων τον ειχες; Εβγαλες και πιστοποιητικο γεννησεως;
Ναι φιλε μου το πηρα απο τον δημο μου και μετα μου τα συμπληρωσε ο αξιωματικος εκτος αν καποιος θυμαται απ εξω τον αριθμο και που εχει τα χαρτια του
Αλλα και να μην στο συμπληρωσε αυτο δεν πιστευω να υπαρξει καποιο προβλημα αυτοι στην διαδικασια αυτοι ελενχουν την εγκυροτητα των δικαιολογιτικων και βγαζουν τα μορια
marios mp έγραψε:Ναι φιλε μου το πηρα απο τον δημο μου και μετα μου τα συμπληρωσε ο αξιωματικος εκτος αν καποιος θυμαται απ εξω τον αριθμο και που εχει τα χαρτια του
δλδ υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η αιτηση μου γι'αυτο. Στην προκυρηξη δεν εγραφε οτι χρειαζεται πιστοποιητικο γεννησεως. Μεχρι ποτε εχω δικαιωμα να το συμπληρωσω;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Μαριε αρχισες το γκαλοπ; Εμενα με εβαλαν να τα συμπληρωσω μονος μου. Παιδια κ επι νεας δημοκρατιας κ επι πασοκ κ επι δντ θα υπαρχουν ιστοριες! Πχ αυτος ο συμβουλος που μπηκε στο ετσι, διχος να παει στρατο διχος τιποτα. Ολα τα καναλια το λενε! Αλλο παραδειγμα ομως απολυτηριο τεε περσυ απο 10 το εκαναν 18. Τον κυνηγανε ακομη, δεν περνουν χαμπαρι τιποτα!
Μαριε ευχαριστω φιλε. Παντως θα κανω ενα τηλεφωνο αυριο να ρωτησω για καλο και για κακο
Παλικαρι δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα αλλα παρε καλου κακου τηλ στο τμημα και ρωτα
Παιδες η αστυνομια ειναι το πιο αξιωκρατικο ππου εχει απομεινει μεχρι στιγμης απο λιμενικο και πυροσβεστικη! Και μια στο εκατομμυριο να παρει ατομο με πλαστο απολυτηριο με την μια θα τον βρουν και αμεσως θα τον αντικαταστησουν με το ατομο που πηρε την θεση του μην ανχωνεστε...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Ας μείνει η κουβέντα στην προκήρυξη έλεος κάθε φορά με τα βύσματα
Απλα το μονο προβλημα φετος ειναι τα λιγα ατομα που θα παρει και η ανεργια που εχουμε... Και φοβαμαι μην ερθουν τιποτα φυτουκλες που πηγαν πανεπιστημιο κτλ με μεγαλα απολυτηρια και παρουν τις Θεσεις μας μονο και μονο επειδη δεν βρισκουν αλλου δουλεια... Αδελφια μου μην ανχωνεστε παντως εχω μιλησει με πολλα ατομα μεσα απο το σωμα και εχω και μεσα στο σοι μου αστυνομικους και λενε ολοι το ιδιο πραγμα οτι το σωμα εχει Περισσοτερο αναγκη τους ειδικους φρουρους απο οποιουσδηποτε αλλους και πως ειναι το μελλον της αστυνομιας και πως θα παιρνει καθε χρονο ατομα... Αν προσεξατε τωρα τελευταια μονο ειδικους περνουν στην διας και σε περιπολικα οι αλλοι οι αστυφυλακες απο σχολη καθονται στα γραφια και βαζουν κρεμουλες στα χερια...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Μάριε μην ξεφεύγεις σε παρακαλώ ο καθένας μπαίνει στο σώμα για δικούς του λόγους το θέμα είναι να είναι σωστός όλα τα άλλα είναι περιττά που λες
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 31, 2010 10:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια μια ερωτησει οποιος ξερει ας μου απαντησει το πιστοποιητικο τυπου α πρεπει να το καταθεσουμε ολοι οι τα ατομα που υπηρετισαν στις ειδικες δυναμεις και εφεδροι αξιωματικοι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες