Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Δεν νομιζω φιλε αλλα προσπαθησε δεν χανεις κατι
NIKOΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIKOΣ Α/Β ε.α. »

Παιδιά έχετε σκεφτεί ότι οι αποφοιτήσαντες Το 2009 με απολυτήριο απο ΕΠΑΛ γεννηθέντες κατά κανόνα το1991 υπηρετούν τώρα τη θητεία τους, εκτός όσων είχαν προλάβει και εφ΄όσον είχαν ενηλικιωθεί Μέχρι 31-7-09 να δηλώσουν πρότακτοι και να καταταγούν στην 309 σειρα που απολύθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με Στρατολογικές στατιστικές ετήσιο ποσοστό προτάκτων 8-9/100, Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι πρότακτοι της 309 σειράς πήγαν όλοι ΕΔ και όλοι θέλουν να γίνουν Ειδ. Φρουροί.
sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Παιδιά έχετε σκεφτεί ότι οι αποφοιτήσαντες Το 2009 με απολυτήριο απο ΕΠΑΛ γεννηθέντες κατά κανόνα το1991 υπηρετούν τώρα τη θητεία τους, εκτός όσων είχαν προλάβει και εφ΄όσον είχαν ενηλικιωθεί Μέχρι 31-7-09 να δηλώσουν πρότακτοι και να καταταγούν στην 309 σειρα που απολύθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με Στρατολογικές στατιστικές ετήσιο ποσοστό προτάκτων 8-9/100, Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι πρότακτοι της 309 σειράς πήγαν όλοι ΕΔ και όλοι θέλουν να γίνουν Ειδ. Φρουροί.
και δεν εχουν επαγγελματικο διπλωμα... Και ποσοι απ αυτους θα εχουν μεγαλο απολυτηριο; Αντε να δουμε!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από dimitris mak »

Γεια σας πηγαινω σε επαλ! Αυτο με τα μεγαλα απολυτηρια απο επαλ δεν ειναι αληθεια... ! Ελαχιστοι περνουν μεγαλο απολυτηριο απο το επαλ... Ολοι 11,12,13 εχουν... Ξεκοληστε λιγο... ! Και δεν σημαινει οτι επειδι δεν εδωσαν πανελληνιες θα πανε ειδικοι φρουροι... !
sakis

Δημοσίευση από sakis »

Παιδια για την καταθεση της αιτησης πρεπει να παω μονο πρωινες ωρες στο τμημα ή μπορω και το απογευμα; Υπαρχει συγκεκριμενο ωραριο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

sakis έγραψε:Παιδια για την καταθεση της αιτησης πρεπει να παω μονο πρωινες ωρες στο τμημα ή μπορω και το απογευμα; Υπαρχει συγκεκριμενο ωραριο;

πάρε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και ρώτα
JJ

Δημοσίευση από JJ »

Παιδες καλημερα!

Γνωριζει κανεις αν επιτρεπεται η συμμετοχη στο διαγωνισμο πρωην ΕΦ που ειχε παραιτηθει κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης του για προσωπικους λογους η υπαρχει καποιο κωλυμα;

βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Καλημέρα και από εμενα. Πήγα έβγαλα φωτοτυπίες το απολυτήριο λυκείου στα κεπ και καθώς μου τα επικύρωνε, μου επικύρωσε k το γνήσιο ο στόκος. Και μου λέει να βγάλω αποδεικτικό σπουδών... Τώρα πειράζει να δείξω αποδεικτικό και όχι γνήσιο?
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Φιλε μου πρεπει επικυρωμενο να το εχεις το απολυτηριο και πρεπει να εχεις μαζι σου και το γνησιο
8arsin xrh

Δημοσίευση από 8arsin xrh »

Παιδια ακουσα οτι η βεβαιωσης δεν περνανε τελικα πρεπει να εχεις το διπλομα στα χερια ι αυτοκινητο ι μοτοποδιλατα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 30, 2010 6:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Αυτο ειναι αληθεια. Η βεβαιωση ισχυει μεχρι τις 18/09/10
κοκοσ

Δημοσίευση από κοκοσ »

18 ειναι σαββατο 8α περνουν και το σαββατο τα χαρτια;
sta8hsss

Μεχρι την παρασκευη 17/9 ισχυουν οι βεβαιωσεις...

sta8hsss

κοκοσ έγραψε:18 ειναι σαββατο 8α περνουν και το σαββατο τα χαρτια;
χαρτια 8α περνουν μεχρι την δευτερα 13/9... Και μεχρι την παρασκευη 17/9 8α πρεπει να καταθεσουν οι υποψηφιοι τα πρωτοτυπα εγραφα...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εγω σαββατο εκανα τα χαρτια μου, γιατι οχι?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες