Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Παιδιά έχετε σκεφτεί ότι οι αποφοιτήσαντες Το 2009 με απολυτήριο απο ΕΠΑΛ γεννηθέντες κατά κανόνα το1991 υπηρετούν τώρα τη θητεία τους, εκτός όσων είχαν προλάβει και εφ΄όσον είχαν ενηλικιωθεί Μέχρι 31-7-09 να δηλώσουν πρότακτοι και να καταταγούν στην 309 σειρα που απολύθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με Στρατολογικές στατιστικές ετήσιο ποσοστό προτάκτων 8-9/100, Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι πρότακτοι της 309 σειράς πήγαν όλοι ΕΔ και όλοι θέλουν να γίνουν Ειδ. Φρουροί.
και δεν εχουν επαγγελματικο διπλωμα... Και ποσοι απ αυτους θα εχουν μεγαλο απολυτηριο; Αντε να δουμε!NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Παιδιά έχετε σκεφτεί ότι οι αποφοιτήσαντες Το 2009 με απολυτήριο απο ΕΠΑΛ γεννηθέντες κατά κανόνα το1991 υπηρετούν τώρα τη θητεία τους, εκτός όσων είχαν προλάβει και εφ΄όσον είχαν ενηλικιωθεί Μέχρι 31-7-09 να δηλώσουν πρότακτοι και να καταταγούν στην 309 σειρα που απολύθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με Στρατολογικές στατιστικές ετήσιο ποσοστό προτάκτων 8-9/100, Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι πρότακτοι της 309 σειράς πήγαν όλοι ΕΔ και όλοι θέλουν να γίνουν Ειδ. Φρουροί.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Γεια σας πηγαινω σε επαλ! Αυτο με τα μεγαλα απολυτηρια απο επαλ δεν ειναι αληθεια... ! Ελαχιστοι περνουν μεγαλο απολυτηριο απο το επαλ... Ολοι 11,12,13 εχουν... Ξεκοληστε λιγο... ! Και δεν σημαινει οτι επειδι δεν εδωσαν πανελληνιες θα πανε ειδικοι φρουροι... !
Παιδια για την καταθεση της αιτησης πρεπει να παω μονο πρωινες ωρες στο τμημα ή μπορω και το απογευμα; Υπαρχει συγκεκριμενο ωραριο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
sakis έγραψε:Παιδια για την καταθεση της αιτησης πρεπει να παω μονο πρωινες ωρες στο τμημα ή μπορω και το απογευμα; Υπαρχει συγκεκριμενο ωραριο;
πάρε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και ρώτα
Παιδες καλημερα!
Γνωριζει κανεις αν επιτρεπεται η συμμετοχη στο διαγωνισμο πρωην ΕΦ που ειχε παραιτηθει κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης του για προσωπικους λογους η υπαρχει καποιο κωλυμα;
Γνωριζει κανεις αν επιτρεπεται η συμμετοχη στο διαγωνισμο πρωην ΕΦ που ειχε παραιτηθει κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης του για προσωπικους λογους η υπαρχει καποιο κωλυμα;
Καλημέρα και από εμενα. Πήγα έβγαλα φωτοτυπίες το απολυτήριο λυκείου στα κεπ και καθώς μου τα επικύρωνε, μου επικύρωσε k το γνήσιο ο στόκος. Και μου λέει να βγάλω αποδεικτικό σπουδών... Τώρα πειράζει να δείξω αποδεικτικό και όχι γνήσιο?
Φιλε μου πρεπει επικυρωμενο να το εχεις το απολυτηριο και πρεπει να εχεις μαζι σου και το γνησιο
Παιδια ακουσα οτι η βεβαιωσης δεν περνανε τελικα πρεπει να εχεις το διπλομα στα χερια ι αυτοκινητο ι μοτοποδιλατα
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 30, 2010 6:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Αυτο ειναι αληθεια. Η βεβαιωση ισχυει μεχρι τις 18/09/10
χαρτια 8α περνουν μεχρι την δευτερα 13/9... Και μεχρι την παρασκευη 17/9 8α πρεπει να καταθεσουν οι υποψηφιοι τα πρωτοτυπα εγραφα...κοκοσ έγραψε:18 ειναι σαββατο 8α περνουν και το σαββατο τα χαρτια;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Εγω σαββατο εκανα τα χαρτια μου, γιατι οχι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες