Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Παιδια μεσω Στους ειδικους δεν παιζει... Τα αποτελεσματα τα βλεπουμε ολοι, δεν ειναι οπως ΕΠΟΠ στην αεροπορια που βαζεις τον αριθμο της ταυτοτητας σου και βλεπεις ποσα μορια εχεις και αν εχεις περασει... Ειχα κανει τα χαρτια μου, ειχα οτι ζητουσαν αλλα δεν ειχα βυσμα... Ελπιζω να τα καταφερω εδω 2140 εχω στην α...
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση από εμενα... Επειδή δευτερα δίνο οδήγηση για γ κατηγορια φορτηγό. Και δεν θα προλάβω να έχω το δηπλωμα στο χέρι γίνετε να προσκομίσω καμια βεβαίωση από το συγκοινωνιών η δεν την δέχονται. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Ευχάριστο
NIKOΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIKOΣ Α/Β ε.α. »

Παιδιά καλημέρα και καλή σας επιτυχία. Ελπίζω ο φίλος να μην αναφέρεται στη μοναδική πράγματι περίπτωση πέρσι [ πιτσιρικάς, αστράτευτος και με πολύ Χαμηλό βαθμό απολυτηρίου ]. Αν μιλάει γι αυτή Θα πρέπει αφού πρώτα να ζητήσει συγνώμη, να μάθει ότι πρόκειται γιά τέκνο αστυνομικού '''Φονευθέντος εν ώρα υπηρεσίας και ένεκεν αυτής. '''Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Μετά από 32 χρόνια που είχα στην Υπηρεσία ίσως μπορέσω να βοηθήσω.
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Επισεις επειδή δεν έχω κλίση τα 21 και το δηπλωμα του φορτηγού που βγάζω θα είναι για 7.5 τόνους πιάνονται κανονικά τα μόρια του διπλώματος γ;
sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Παιδιά καλημέρα και καλή σας επιτυχία. Ελπίζω ο φίλος να μην αναφέρεται στη μοναδική πράγματι περίπτωση πέρσι [ πιτσιρικάς, αστράτευτος και με πολύ Χαμηλό βαθμό απολυτηρίου ]. Αν μιλάει γι αυτή Θα πρέπει αφού πρώτα να ζητήσει συγνώμη, να μάθει ότι πρόκειται γιά τέκνο αστυνομικού '''Φονευθέντος εν ώρα υπηρεσίας και ένεκεν αυτής.'''Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Μετά από 32 χρόνια που είχα στην Υπηρεσία ίσως μπορέσω να βοηθήσω.
να σε καλα φιλε μου... Γτ με τοσα που λενε εδω μεσα εχω αρχισει να αγχονομαι... ΕΛΕΟΣ δηλαδη! Κι εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι παξιοκρατικοτατη η προκυρηξη ΑΥΤΗ...
tsv
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από tsv »

Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία για έκδοση άδειας οδήγησης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του αρμόδιου φορέα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας (θεωρητική και πρακτική εξέταση) με υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν ότι την άδεια οδήγησης θα την προσκομίσουν εντός των χρονικών ορίων. Δηλαδη 5 ημερες μετα την προθεσμια Καταθεσης των δικαιολογητικων.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

βαλαντης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση από εμενα... Επειδή δευτερα δίνο οδήγηση για γ κατηγορια φορτηγό. Και δεν θα προλάβω να έχω το δηπλωμα στο χέρι γίνετε να προσκομίσω καμια βεβαίωση από το συγκοινωνιών η δεν την δέχονται. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Ευχάριστο
Ναι μπορεις την δεχονται
nikolasmer
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikolasmer »

Καλησπερα.
θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα μορια της προκηρυξης των ειδικων φρουρων.
εχω απολυτηριο λυκειου 18,9
αγγλικα proficiency
διπλωμα αυτοκινητου ιχ
και ecdl το οποιο δεν νομιζω να ειναι απαραιτητο.
μπορει καποιος γνωστης των πραγματων να με πληροφορησει για το ποσα μορια μαζευω;
τη στιγμη που παιρνει 400 ατομα με απολυτηριο λυκειου εχω η' δεν εχω πιθανοτητες για επιλογη;
tasos vopis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από tasos vopis »

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟ:
Το σχολικό έτος (2009) αποφοίτησαν από την Γ τάξη των ημερησίων ΕΠΑΛ με ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ-ΠΤΥΧΙΟ (16.068) μαθητές. Από αυτούς μόνο (1.900) πήραν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2009...
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Εχεις 2290 στρατο εχεις παει μηχανη διπλωμα;γιατι το απολυτιριο σου ειναι πολυ καλο αν ειχες κατι απο αυτα ησουν σιγουρα μεσα Και τωρα παντος εχεις ελπιδες!

hackertom

Δημοσίευση από hackertom »

παιδιά αν πάω να βγάλω δίπλομα για μοτοποδήλατο στις 5/9 προλαβαίνω να το περάσω στα μόρια... ;

sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

tasos vopis έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟ:
Το σχολικό έτος (2009) αποφοίτησαν από την Γ τάξη των ημερησίων ΕΠΑΛ με ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ-ΠΤΥΧΙΟ (16.068) μαθητές. Από αυτούς μόνο (1.900) πήραν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2009...
πολυ καλο αυτο εεεε; Και ποσοι απ αυτους θα εχουν μεγαλο απολυτηριο; Αντε να δουμε!
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Παιδια εχει κανεις η εχει ξεκινησει μαθηματα το ιεκ στελεχος υπηρεσιων ασφαλειασ?
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Τι λες ρε φιλε Δημητρη;
σε ποιο νομο ζεις;
σε κανα νησι με 30 ατομα;
και οι 28 γεροι;
φιλικα.
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Αν θελεις την αληθεια και χωρις να στεναχωρηθεις...
... Αν εννεοις 3 ετη εποπ η τεσσερα ετη εποπ... Αν δεν ειχες παει φανταρος.
δεν δικαιουσαι τα μορια.

μορια δινουν στους επυ (5ετια)

ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ

και στους εποπ (7ετια) ...

απο εγκυρες πηγες στο λεω φιλε μου.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες