Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

LETO έγραψε:Μπραβο στον Κ. Χρυσοχοιδη στην αποφαση του να παρει 500 ειδικους φρουρους... Ολα τα παιδια να αγωνιουν αν θα περάσουν στην αστυνομία, να ριχνουν το διάβασμα της ζωής τους οι γονεις τους να πληρωνουν χιλιαδες ευρω και στο τελος να μπαινουν οι Ε. Φ με μεσο (δν αναφερομαι σε ολους) Που ειναι η αξιοκρατια κυριοι; Ο καθε αμμορφωτος, ο οποιος πηγαινε για πλακα στο σχολειο, πηγε και τελειωσε μαγειρας στις ειδικες δυναμεις και πηρε χαρτις ε. Δ να μπαινει ειδικος φρουρος και το χειροτερο που δεν εχει ακουστει ποτε ειναι μετα απο 9 χρονια τους κανει και αστυφύλακες! Ποιους, καποιους οι οποιοι κανουν ενα 4μηνο σχολη, δεν ειναι καν ανακριτικοι υπαληλλοι αλλα κατα τα αλλα ονομαζονται αστυφυλακες. Ε οχι κυριοι ζουμε σε ενα κρατος αναξιοκρατιας και ψευτιας... Ναι να παρει Ε. Φ δεν αντιλεγω καθόλου γιατι καποιοι απο αυτους το αξιζουν πραγματικα... Δεν μπορει ομως μετα απο 9 χρονια να τους κανει αστυφυλακες... Ειναι ανεπιτρεπτο και απαραδεκτο... Συγγνωμη για το υφος μου αλλα ειμαι πραγματικα εξαγριωμενος.
Με μεσο δεν μπαινει κανενας ειδικος φρουρος, ισως τα μπερδευεις με το λιμενικο. Ολοι τελειωνουν κανονικα ειδικες δυναμεις. Επισης αυτα τα ατομα κανουν ενα αλλο αγωνα συγκεντρωσης μοριων και αμμορφωτοι δεν ειναι μιας και παιζει ρολο ακομη και η βαθμολογια του απολυτηριου σου και πολλοι εχουν τελειωσει και αει τει ιεκ που συμμετεχουν στην προκηρυξη και γνωριζουν και ξενη-ξενες γλωσσες. Σε καθε περιπτωση σεβαστη η αποψη σου.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

cleef έγραψε:Ο ορφανος απο πατερα περνει μορια; Η μονο οι πολυτεκνοι;
Μονο πολυτεκνοι και τριτεκνοι
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Παιδια σας παρακαλω οποιος εχει αποψη να μου απαντησει... Εχω προυπηρεσια ως επ. Οπ δικαιουμε τα 100 μορια που αντοιστιχουν στους επυ; Απο την αστυνομια μου λενε πως οχι αλλα εναν συναδελφος περυσι μου πες οτι δεν του τα μετρησανε και εκανε ενσταση και δικαιωθηκε... Εχεις κανεις καποιον γνωστο με παρομοια περιπτωση;
η προκηρυξη γραφει για επυ και οχι για επ. Οπ αλλα ψαξτο
geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από geokikfamily »

Διαβαστε, ψαχτητε, ενημερωθητε Παιδια

διαβαστε για την ΕΛ. ΑΣ. Τι παιζει.

http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic.php?t=15576&postdays=0&postorder=asc&start=360

χιλιαδες περιπτωσεις που κανουν μπαμ, οχι μονο αυτη η προκυρηξη, πολλες αλλες στο παρελθον. Τα αποτελεσματα εχουν βγει πριν ακομα εκδοθει η προκυρηξη. Να το θυμαστε η προκυρηξεις ως επι το πλειστον, δεν βγαινουν για να καλυφθουν οι αναγκες για προσωπικο, βγαινουν για να καλυφθουν οι οικονομικες αναγκες αυτων που θα μπουν... Και πριν ακομη βγει αυτοι ξερουν οτι θα μπουν. Δειτε για ειδικους ακομα κι εδω που ειναι η τελευταια θεση (βαθμολογικα) στην αστυνομια, που ειναι η πρωτη γραμμη, οι πιο μαχιμες θεσεις, μεχρι κι εδω οι ελεεινοι παιρνουν τηλεφωνα και γλυφουν κατουρημενες ποδιες. Περυσι, αν δεν κανω λαθος μπηκε ειδικος ενας πιτσιρικας που δεν ειχε τελειωσει καν το στρατιωτικο. Τι λετε ρε παιδια; Ξυπνηστε. Μην εθελοτυφλητε. Στην Ελλαδα ειμαστε... Τα ξερετε. Ευτυχως που για τους ειδικους φρουρους τα καλομαθημενα τα βυσματα δεν θελουν να πανε, ισως γιατι και στο στρατο ητανε 'ψευτικο' Ι3 η 4 κλπ. Και δεν μπορουν. Αλλα σιγουρα δεν θα θελανε να περιπολουν στα εξαρχεια. Κανα γραφειακι θελουνε τα παιδια. Μην ανησυχειτε παιδια για τους ειδικους θα περασουνε καποιοι απο εσας με την αξια τους, δεν ενδιαφερουν πολλοι τα βυσματα αυτες οι μαχιμες θεσεις... Καλη επιτυχια μαγκες να ειστε καλα. Ευχομαι να περασετε ολοι.

geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Συναδερφε HYPER δεν μπερδευω τιποτα και το ξερεις. Ειδικοι μπηκαν ανηλικοι και ατομα τα οποια δεν ειχαν εκπληρωσει στρατιωτικες υποχρεωσεις. Επισης μπηκαν ατομα με Ι4. Για το τελευταιο δεν ορκιζομαι κιολας αλλα οι πρωτες περιπτωσεις ειναι αποδεδειγμενες. Απλα αυτες οι θεσεις δεν ενδιαφερουν τα βυσματα. Γι'αυτο θα μπουν τωρα τα παιδια που το αξιζουν. Ως επι τω πληστων δηλαδη.
geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Συναδερφε hyper πρεπει να εισαι γαμο τα παιδια. Βοηθας πολυ και ενημερωνεις τους παντες. Μπραβο να συνεχισεις ετσι. Κριμα που δεν θα ειμαστε μαζι στη σχολη, ηθελα να σε γνωρισω
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Τιποτα δεν κανω φιλε Μου απλως Αμα ξερω κατι προσπαθω να βοηθησω αν και ολοι καθημερινα μαθαινουμεΕικόνα

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

geokik ωραια τα λες αλλα ποιος σε ακουει; Η αληθεια αυτη ειναι! Δεν πρεπει να κρυβοστε πισω απο το δαχτυλο μας! Παντα θα υπαρχει αδικια σε καποια θεματα οσο κ εαν δεν θελουμε να το πιστεψουμε! Ο hyper ειναι ***** τα παιδια κ παω στοιχημα οτι ειναι κ αεκαρα!
geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Σε ευχαριστω δημητρη για τα καλα σου λογια. Εγω απλα θελω να ενημερωθουνε ολοι και να δουμε βαθυτερα τι παιζει και ποιοι μας κυβερνουν. Για να καταλαβεις που το παω μπες και δες κανενα βιντεο. Εδω http://hellasorthodoxy.blogspot.com/ Οσο για το αεκαρα δεν ξερω εγω παντως γαβρακι ειμαι αν και θεσσαλονικιος.Εικόνα
jima

Δημοσίευση από jima »

geokikfamily έγραψε: Ειδικοι μπηκαν ανηλικοι και ατομα τα οποια δεν ειχαν εκπληρωσει στρατιωτικες υποχρεωσεις.

Kαλησπέρα φίλε. Κατ αρχάς να σου ξεκαθαρίσω πως είμαι άτομο που "πιστεύει" πως για Ε. Φ δεν περνάει βύσμα. ΔΕΝ ξέρω κάτι παραπάνω απ ότι ένας οποιοσδήποτε "απλός" πολίτης. Το που στήρίζω τη γνώμη μου, θα στην γνωστοποιήσω στην πορεία.

Παραταύτα συμφωνώ χωρίς δεύτερη σκέψη την άνωθεν πρότασή σου. Και αυτο γιατί πολύ απλά,δεν φαίνεται πουθενά (δεν αναγράφεται δηλαδή) ή δεν γίνεται λόγος περι στρατεύσεως του ατόμου στον πίνακα με την τελική βαθμολόγηση.

Συνεχίζω λέγοντας το εξής: Βύσμα κατα την κρίση μου (το τονίζω δεν έχω κάποιον γνωστό) για Ε. Φ δεν παίζει γιατί τα πάντα κοινοποιούνται σε κοινή θέα. Έστω δηλαδή πως ο "γιώργος" συμμαθητής μου, τελείωσε το λύκειο με 9,5 και παραθέτει με βύσμα ίσως απολυτήριο πχ 17. Αυτό προφανώς είναι εφικτό να γίνει. Το θέμα όμως είναι πως το "17" του "Γιώργου" θα κοινοποιηθεί στα μάτια όλων! Τι σημαίνει αυτό; Εγώ ο συμμαθητής του που ξέρω πόσο είχε βγάλει (και που φυσικά τον θεωρώ "ανταγωνιστή" μου) μπορώ κάλλιστα να το καταγγείλω. Δεν αναγράφεται όμως πουθενά περι στράτευσης γιατί (δυστυχώς) ώς γνωστόν κατατάσονται και γυναίκες στους Ε. Φ οι οποίες φυσικά το στρατό μόνο στην ταινία "λουφα και παραλλαγή" έχουν δεί και έχουν νιώσει. Δεν εχουν εκπληρώσει στρατιωτικές υποχρεώσεις και άν είχαμε ισότητα, ΔΕΝ έπρεπε να τις επιτρέπεται η συμμετοχή τους... Νομίζω το ουσιαστικό "αδικία" είναι λίγο. Τέλος πάντων.

Νομίζω είναι κατανοητός ο συλλογισμός μου. Δεν θεωρώ πως είναι πέρα αμφισβήτησης αυτό που γράφω καθώς και δεν πιστεύω πως δεν υπήρξαν είσοδοι απο την "πίσω πόρτα". Αλλά σε τέτοιες "βαριές" περιπτώσεις (βλ παρουσίαση διαφορετικου βαθμού απολυτηρίου), το κατόρθωσαν παιδιά που είχαν πιστεύω κάτι παραπάνω απο "μεγάλο βύσμα".

Μπορεί φυσικά να πέφτω έξω.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Σε συμπαθησα! Δικος μου εισαι!
geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

jima έγραψε:
geokikfamily έγραψε: Ειδικοι μπηκαν ανηλικοι και ατομα τα οποια δεν ειχαν εκπληρωσει στρατιωτικες υποχρεωσεις.

Kαλησπέρα φίλε. Κατ αρχάς να σου ξεκαθαρίσω πως είμαι άτομο που "πιστεύει" πως για Ε. Φ δεν περνάει βύσμα. ΔΕΝ ξέρω κάτι παραπάνω απ ότι ένας οποιοσδήποτε "απλός" πολίτης. Το που στήρίζω τη γνώμη μου, θα στην γνωστοποιήσω στην πορεία.

Παραταύτα συμφωνώ χωρίς δεύτερη σκέψη την άνωθεν πρότασή σου. Και αυτο γιατί πολύ απλά,δεν φαίνεται πουθενά (δεν αναγράφεται δηλαδή) ή δεν γίνεται λόγος περι στρατεύσεως του ατόμου στον πίνακα με την τελική βαθμολόγηση.

Συνεχίζω λέγοντας το εξής: Βύσμα κατα την κρίση μου (το τονίζω δεν έχω κάποιον γνωστό) για Ε. Φ δεν παίζει γιατί τα πάντα κοινοποιούνται σε κοινή θέα. Έστω δηλαδή πως ο "γιώργος" συμμαθητής μου, τελείωσε το λύκειο με 9,5 και παραθέτει με βύσμα ίσως απολυτήριο πχ 17. Αυτό προφανώς είναι εφικτό να γίνει. Το θέμα όμως είναι πως το "17" του "Γιώργου" θα κοινοποιηθεί στα μάτια όλων! Τι σημαίνει αυτό; Εγώ ο συμμαθητής του που ξέρω πόσο είχε βγάλει (και που φυσικά τον θεωρώ "ανταγωνιστή" μου) μπορώ κάλλιστα να το καταγγείλω. Δεν αναγράφεται όμως πουθενά περι στράτευσης γιατί (δυστυχώς) ώς γνωστόν κατατάσονται και γυναίκες στους Ε. Φ οι οποίες φυσικά το στρατό μόνο στην ταινία "λουφα και παραλλαγή" έχουν δεί και έχουν νιώσει. Δεν εχουν εκπληρώσει στρατιωτικές υποχρεώσεις και άν είχαμε ισότητα, ΔΕΝ έπρεπε να τις επιτρέπεται η συμμετοχή τους... Νομίζω το ουσιαστικό "αδικία" είναι λίγο. Τέλος πάντων.

Νομίζω είναι κατανοητός ο συλλογισμός μου. Δεν θεωρώ πως είναι πέρα αμφισβήτησης αυτό που γράφω καθώς και δεν πιστεύω πως δεν υπήρξαν είσοδοι απο την "πίσω πόρτα". Αλλά σε τέτοιες "βαριές" περιπτώσεις (βλ παρουσίαση διαφορετικου βαθμού απολυτηρίου), το κατόρθωσαν παιδιά που είχαν πιστεύω κάτι παραπάνω απο "μεγάλο βύσμα".

Μπορεί φυσικά να πέφτω έξω.

+1

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Καλα ολα αυτα αλλα παιδια που εχουν μεγαλο βυσμα να σαι σιγουρος φιλε μου jima οτι δεν θα το χρησιμοποιησουν για να μπουν ειδικοι φρουροι..

geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μιλούσα γενικα. Οχι μονο για την συγκεκριμενη προκυρηξη... Αυτο γιατι το βυσμα δεν θα ασχοληθει να μπει ειδικος φρουρος. Οι λογοι ευνοητοι. Οχι γιατι δεν μπορει να μπει στην καβαντζα... ! Γι'αυτο ειχαμε λιγοτερα κρουσματα σ'αυτες τις προκυρηξεις, οχι γιατι υπαρχει διαφανεια. Πες μου και κατι. Απ τις ενστανσεις για τους ανηλικους η αυτους που δεν υπηρετησαν στον ελληνικο στρατο βγηκε κατι. Οχι! Ψαξε και θα δεις ακομα υπηρετουν στο σωμα. Για ευνοητους λογους επισης. Επισης Ο ασεπ επιασε υποψηφιους ειδικους φρουρους με πλαστα δικαιολογητικα. Πχ. Διπλωματα αυτοκινητων κλπ. Αλλο καπελο κι αυτο.
geokikfamily
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δες στους πινακες φιλε μου. Φαινεται καθαρα λογω της ημερομηνιας γεννησης Οτι ενα παιδι ειναι ανηλικο! Και τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο; Τιποτα... Απολυτως τιποτα. Και ενσταση να κανεις παλι δεν θα δικαιοθεις. Θα κουκουλωθει το θεμα οπως παντα... Πολυ αθωα και ωραια τα βλεπεις τα πραγματα. Μακαρι να ηταν ετσι... Αλλα στην ουσια σου λενε οτι ειναι νομιμο το παρανομο, γιατι αυτοι ειναι ο νομος... , και οτι θελουν κανουν. Καταλαβε το. Δεν θα δικαιωθεις. Στην Ελλαδα εισαι οχι στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης... !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες