Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Σχετικα με τα μορια της μοτοσυκλετας και για να μην διαβαζω αλλες *****...50cc=ena @ 125cc (A1) =100 μορια. Απεριοριστο (Α2) =300 μορια. Ετσι ειναι, ετσι παει. ΤΕΛΟΣ!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Τις ενστασεις τις ελεγχει το ΑΣΕΠ κ τα δικαιολογητικα! Αμα προσεξετε λεει θα ζητηθουν αυταπαγγελτα ολα τα δικαιολογητικα σε περιπτωση προσληξης! Εκει σε πιανουν εαν εχεις κανει λαλακια! Εδω καθηγητες μπαινουν με βισμα που ειναι 100%"αξιοκρατικο". Ελλαδα ειμαστε! Μακαρι να κανω λαθος κ το συστημα να δουλευει στα ισια με ολους.
Στην β ανηκεις ναι σωστα τα κανειςΛοχίας έγραψε:Παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι : Έχω πτυχίο ΤΕΕ Β΄κύκλου με 13,8 = 1.380 μόρια
Ειδικές δυνάμεις λοχίας = 500 όρια
Δίπλωμα μοτοσυκλέτας = 300 μόρια
Δίπλωμα φορτηγού = 200 μόρια
Σύνολο = 2.380 μόρια
Καλά υπολογίζω τα μόριά μου ;
Σε ποια κατηγορία ανήκω ;
Στην Α΄ή στην Β΄;
Σημειωτέον ότι, το απολυτήριο το πήρα το 2004.
Ευχαριστώ !
Ναι ειναι η προκηρυξη για αξιωματικους ειδικων καθηκοντων και ζητουν πτυχια αει - τει η κοπελα που ρωτουσε εχειkalaxan έγραψε:Hyper έγραψε:
ο τροπος που σου ειπα λεγεται προκηρυξη για αξιωματικους ειδικων καθηκοντων και ζηταει πτυχιουχους αει-τει και η ειδικοτητα σου ταιριαζει σε τετοια προκηρυξη, αλλα ισως και να υπαρχει κ αλλος τροπος οποτε ψαξτο περισσοτερο.
Ηyper οι προκηρύξεις αυτές που παίρνουν πχ ιατρούς, ψυχολόγους, πατραϊατρικό προσωπικό κτλ και διορίζονται σαν αξιωματικοί, αφορά πολίτες* με πτυχία...
* Το οποίο ίσως και αλλάξει στο μέλλον.
Τώρα αν ψάξεις και ρωτήσεις ίσως υπάρχει η δυνατότητα μέσα στην αστυνομία να καταθέσεις το πτυχίο σου και ίσως να μπεις σε καμιά θέση, αν δε στη φάει κανένα βύσμα γιατί σε αυτά ναι παίζει πολύ βύσμα...
Ποτέ όμως δεν έχω ακούσει για ειδικό φρουρό να γίνεται. Μακάρι να γίνεται, ίσως αξιοποιηθούν και τα πτυχία.
αν διαβασες καλα, ειπα (αν δεν κανω λαθος) οποτε Κ εξυπνε μην προτρεχεις! Και μην κοιτας τι λενε οι αλλοι, αν ξερεις εσυ κατι πες το μας! Και δεν ειμαι αγορι σου!νικοσ έγραψε: σταθη Πιστεψε με Το εχω ψαξει πολυ το θεμα λοιπον διαβασε για τα διπλωματα και μετα απαντα στο φορουμ βαρεθηκα ελεος πια και τωρα που βγηκε παλη @@@@ λενε μερικοι συνεχεια... Διαβασε την αγορι μου...
50cc= 100μορια / 125 και απεριοριστο = 300 τα εχουμε πει πολλες φορεςOXI ALLO KARVOUNO έγραψε:Σχετικα με τα μορια της μοτοσυκλετας και για να μην διαβαζω αλλες *****...50cc=ena @ 125cc (A1) =100 μορια. Απεριοριστο (Α2) =300 μορια. Ετσι ειναι, ετσι παει. ΤΕΛΟΣ!
ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΛΛΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΗΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ
Παιδια καλο θα ηταν να προσεχετε τι λετε εδω μεσα μερικοι και να μην δινεται ψευτικες ελπιδες σε αυτους που ενδιαφαιρονται. Οποιος περασει περασε ετσι εχουν αυτα,
Μπραβο στον Κ. Χρυσοχοιδη στην αποφαση του να παρει 500 ειδικους φρουρους... Ολα τα παιδια να αγωνιουν αν θα περάσουν στην αστυνομία, να ριχνουν το διάβασμα της ζωής τους οι γονεις τους να πληρωνουν χιλιαδες ευρω και στο τελος να μπαινουν οι Ε. Φ με μεσο (δν αναφερομαι σε ολους) Που ειναι η αξιοκρατια κυριοι; Ο καθε αμμορφωτος, ο οποιος πηγαινε για πλακα στο σχολειο, πηγε και τελειωσε μαγειρας στις ειδικες δυναμεις και πηρε χαρτις ε. Δ να μπαινει ειδικος φρουρος και το χειροτερο που δεν εχει ακουστει ποτε ειναι μετα απο 9 χρονια τους κανει και αστυφύλακες! Ποιους, καποιους οι οποιοι κανουν ενα 4μηνο σχολη, δεν ειναι καν ανακριτικοι υπαληλλοι αλλα κατα τα αλλα ονομαζονται αστυφυλακες. Ε οχι κυριοι ζουμε σε ενα κρατος αναξιοκρατιας και ψευτιας... Ναι να παρει Ε. Φ δεν αντιλεγω καθόλου γιατι καποιοι απο αυτους το αξιζουν πραγματικα... Δεν μπορει ομως μετα απο 9 χρονια να τους κανει αστυφυλακες... Ειναι ανεπιτρεπτο και απαραδεκτο... Συγγνωμη για το υφος μου αλλα ειμαι πραγματικα εξαγριωμενος.
Ο ορφανος απο πατερα περνει μορια; Η μονο οι πολυτεκνοι;
Παιδια σας παρακαλω οποιος εχει αποψη να μου απαντησει... εχω προυπηρεσια ως επ. οπ δικαιουμε τα 100 μορια που αντοιστιχουν στους επυ; Απο την αστυνομια μου λενε πως οχι αλλα εναν συναδελφος περυσι μου πες οτι δεν του τα μετρησανε και εκανε ενσταση και δικαιωθηκε... εχεις κανεις καποιον γνωστο με παρομοια περιπτωση?
και δε μου λες Κ. Κριτη! Τα παιδια που εχουν δουλεψει απο τοτε που απολυ8ηκαν απο το στρατο... Γιατι 3εχνας οτι εχουν παει στρατο, μεχρι και σημερα που κοινηγανε αυτη την προκυρη3η που εχουν δει την ζωη και απο την καλη και απο την αναποδη και οχι με τα ευρω του μπαμπα τους. Νομιζεις πως εισαι σε 8εση να του κρινεις; Το αν κανουν η οχι... Το εχει δειξει ο καιρος... Που περνουν ολο και περοσσοτερες 8εσεις στην αστυνομια κατι που χαλαει τους αστυφυλακες... Τουλαχιστον για να γινουν αστυφυλακες... Περνανε οπως ειπες κι εσυ 8 χρονια δουλειας στους δρομους... Και οχι στη σχολη με υποτη8εμενα περιστατικα... Ασε καλυτερα τις παπατζες στην ακρη!LETO έγραψε:Μπραβο στον Κ. Χρυσοχοιδη στην αποφαση του να παρει 500 ειδικους φρουρους... Ολα τα παιδια να αγωνιουν αν θα περάσουν στην αστυνομία, να ριχνουν το διάβασμα της ζωής τους οι γονεις τους να πληρωνουν χιλιαδες ευρω και στο τελος να μπαινουν οι Ε. Φ με μεσο (δν αναφερομαι σε ολους) Που ειναι η αξιοκρατια κυριοι; Ο καθε αμμορφωτος, ο οποιος πηγαινε για πλακα στο σχολειο, πηγε και τελειωσε μαγειρας στις ειδικες δυναμεις και πηρε χαρτις ε. Δ να μπαινει ειδικος φρουρος και το χειροτερο που δεν εχει ακουστει ποτε ειναι μετα απο 9 χρονια τους κανει και αστυφύλακες! Ποιους, καποιους οι οποιοι κανουν ενα 4μηνο σχολη, δεν ειναι καν ανακριτικοι υπαληλλοι αλλα κατα τα αλλα ονομαζονται αστυφυλακες. Ε οχι κυριοι ζουμε σε ενα κρατος αναξιοκρατιας και ψευτιας... Ναι να παρει Ε. Φ δεν αντιλεγω καθόλου γιατι καποιοι απο αυτους το αξιζουν πραγματικα... Δεν μπορει ομως μετα απο 9 χρονια να τους κανει αστυφυλακες... Ειναι ανεπιτρεπτο και απαραδεκτο... Συγγνωμη για το υφος μου αλλα ειμαι πραγματικα εξαγριωμενος.
Φιλε LETO εισαι πολυ λαθος! Τα παιδια που πανε Ε. Φ. Δν ειναι λιγοτερο εξυπνοι απο εσενα οπως θες να πιστευεις. Πτυχιουχος πολιτικων εργων υποδομης ειμαι κ ομως θα κανω τα χαρτια μου για Ε. Φ. Γιατι το γουσταρω. Επισης οι Ε. Φ. Προσλαμβανονται για να κανουν αυτο που τα διαβαστερα παιδακια των πανελληνιων δν ειναι αξια να κανουν! Οπως κ να εχει τον κακοποιο με το οπλο θα τον πιασεις οχι με το βιβλιο! Αστυφυλακες γινονται στ 5 χρονια οχι στα 9...
Ρε λετο και γιατι να μη με κανει αστυφυλακα. και τωρα που θα τους κανει και πιο νωρις αστυφυλακα μη τσαντισεις. στα 5 χρονακια θα γινονται αστυφυλακες.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Συγνωμη που θα το πω αλλα εισαι βαθια νυχτωμενος φιλε μου. Ή δεν εχεις κανει ακομα τα χαρτια σου για καμια θεση στην αστυνομια. Δεν σε παρεξηγω ουτε σε κατηγορω. Με τον καιρο θα καταλαβεις πολλα. Δυστυχως.TasosOPC έγραψε:Αν θέλετε να το πιστεύετε τόσο πολύ, δεν είναι κανείς σε θέση να σας αλλάξει τα μυαλά. Αν πιστεύεις πως θα σε βάλει το βύσμα, ξεκίνα διαδικασίες άμεσα. Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Στην αστυνομία βύσμα δεν χωράει.νικος έγραψε:Υπαρχει το βυσμα...
φιλικα παντα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες