Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
Ναι εχεις ενα δικαιο... κοιτα εγω ειμαι ασχετη... τα παιδια δεν δωσαν προσφατα συνεντευξη; απλα ο αρραβωνιαστικος μ δηλωσε για stiger(αν το λεω σωστα)που είναι αντιαεροπορικό όπλο κ γι αυτό...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Για ς. Ξ. έχει βγεί όχι για ΠΑ
Χιλια συγνωμη αλλα δεν καταλαβα καν τι μου ειπες... παντως ευχαριστω που μου απαντησες...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
Μάγκυ, εννοεί ότι βγήκε για στρατό ξηράς και όχι για πολεμική αεροπορία... η συντομογραφία ίσως δεν σε βοήθησε να καταλάβεις τί εννοούσε
Καλησπερα... Παιδια εγω απο παιδι που ειναι ηδη μονιμος εμαθα οτι θα βγει τον φεβρουαριο! Συμφωνα με δικες του πληροφοριες παντα! Για να δουμε!
Παιδιά τπτ... Κανείς δέν ξέρει... Το πότε θα βγέι και άν ξαναβγεί θα αργίσει παρα πολύ στα μέσα του αλλου έτους καί ίσως... εγω πάντως εχω απογοιτευτεί τελείως...
Ε και εσυ πως το λες αυτο ρε μανο; ; εγω παντως τον φεβρουαριο μπαινω με την θητεια μου!
Ξεχάστε την προκύρηξη δέν θα ξανάβγεί δεν υπάρχουν χρήματα.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Μάνο όσο υπάρχει Ελλάδα θα υπάρχει και ανάγκη στρατιωτικών. Πόσο μάλλον φέτος που από τις παραγωγικές σχολές έφυγαν πολλοί δόκιμοι αξιωματικοί-υπαξ/κοί και αυτές οι θέσεις δεν καλύφθηκαν και σίγουρα οι ένοπλες δυνάμεις θα χρειαστούν μόνιμο προσωπικό.manos έγραψε:Ξεχάστε την προκύρηξη δέν θα ξανάβγεί δεν υπάρχουν χρήματα.
Παιδια εχει υποθει απο εφημεριδες και απο πληροφοριες που μαθαινετε ολοι οτι θα βγει μαζι με το ναυτικο η προκυρηξη... Εφοσον πηραν ξηρασ θα παρουν και αεροπορια... Απλα υπομονη... Ειπαν για δεκεμβρη αλλιωσ τον φλεβαρη... Εαν δεν βγει μεχρι τοτε... Μπειτε φανταροι και τα κανετε απο μεσα τα χαρτια.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ξερει κανενας τι θα γινει με την αεροπορια αν θα παρουν εποπ... ;
Ρε παιδια τι γινετε με την προκυρηξη της αεροποριας και του ναυτικου θα βγουν επιτελους ξερει κανενας τις περιμενω 4 χρονια.
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς πότε θ βγεί προκήρυξη για αεροπορία γιατί εχει ενα χρόνο π περιμένω κ έχω σκάσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης