Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

Chris έγραψε:
Hyper έγραψε:
Chris έγραψε:Καλησπέρα! Για πού ζητάνε τους ειδικους φρουρούς; Μόνο Αθήνα και Θεσσαλονικη;
Εκει εχουν μεγαλυτερη αναγκη και κυριως αθηνα

Για Πατρα; Να μη ρωτησω εε.

Μετα το διορισμο υπαρχει πιθανοτητα μεταθεσης σε αλλη πολη εκτος Αθηνας και Θεσσαλονικης και αν ναι σε ποιες;
Μετα τα 2 χρονια ισως ναι
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

καλαχαν1 έγραψε:
Hyper έγραψε:
maraki έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και την αμεση απαντηση, εχω 2100 μορια και κυριως θα ηθελα να μπω ειδικος φρουρος με απωτερο σκοπο να μπορεσω καποια στιγμη να δουλεψω σαν εγκληματολογος (εχω τελειωσει κοινωνιολογια-κατευθυνση εγκληματολογιας). Ξερετε κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο;
Ρωτησα αν μπορεις να φυγεις νωριτερα σε περιπτωση που επιτυχω σε καποιον ασεπ σαν εκπαιδευτικος.
Εχεις την δυνατοτητα να εργαστεις σαν εγκληματολογος Μονο αν Βγει προκηρυξη προσληψης αξιωματικων ειδικων καθηκοντων οπου ζηταει ατομα με εξειδικευμενες γνωσεις

Οι προκηρύξεις αυτές αφορούν Αστυνομικούς (αστυφύλακες κτλ) και όχι Ε. Φ
Αν εισαι ηδη μεσα, μελος Της αστυνομιας μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη κ ας εχεις μπει σαν ε. Φ
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

kalaxan1 έγραψε:
Hyper έγραψε:Χωρις εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις 2000 με ειδικες δυναμεις που θα τελειωσω παω 2500 κ θα συμμετεχω στην επομενη.

Γιατί δε διάβασες να δώσεις για αστυφυλάκων φέτος ή έστω να δώσεις του χρόνου;
Θα γλίτωνες και το στρατό και θα γινόσουν σε 2,5 χρόνια αστυφύλακας-ανακριτικός
Γιατι ειμαι 23 χρονων και σπουδαζα κατι διαφορετικο, γιατι σε 2.5χρονια?
tasos vopis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από tasos vopis »

Οι πρωτοι που τελειωσαν ΕΠΑΛ ειναι περισυ τον ιουνιο του 2009 και εχουν παρει ολοι οσοι τελειωσαν ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ. Απο αυτοι καποιοι εχουν παει φανταροι κατευθειαν Αυγουσατο η Νοεμβριο και εχουν τελειωσει γιατι η θητεια ειναι 9 μηνες. Τωρα το ποσοι ειναι αυτοι (τον ακριβη αριθμο) κανεις δεν το ξερει. Αλλα μην λετε οτι δεν υπαρχουν παιδια απο ΕΠΑΛ που δεν εχουν παει φανταροι. Το σιγουρο βεβαια ειναι οτι οντως επειδη ειναι κατω απο 21 δεν θα εχουν τα διπλωματα ολα αυτο ισχυει.
ΜΙΛΤΟΣ

Δημοσίευση από ΜΙΛΤΟΣ »

Καλημερα... το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης πηγαινουμε και το παιρνουμε εμεις απο τα στρατολογικα γραφεια ή τα ζηταει το αρμοδιο αστυνομικο τμημα κατοπιν αιτησης που θα συμπληρωσουμε ;

ευχαριστω

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εγω το ειχα κ το εβγαλα. Ειναι αδικο 100% αλλα ετσι κ το βγαλουν Απο τις επομενες προκηρυξεις θα ειναι αδικο για ολα τα παιδια που ειχαν κ το εβγαλαν για να μπουν. Για εκει τι θα εχουν να πουν?
1988peggy

Δημοσίευση από 1988peggy »

Καλημερα παιδια... Καλη επιτυχια Σε Ολους ευχομαι... Να ρωτησω κατι... ; Το χαρτι τυπου Α το χρειαζομαι κι εγω σαν κοπελα. Ο αρμοδιος Ουτε Που Ξερει. Ευχαριστω πολυ.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μονο εαν υπηρετησες στον στρατο (εποπ κτλ)
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Πολυ απλα αυτοι που αποφοιτησαν το 2009 επειδη ηταν στην αλλαγη αποφοιτησαν με πτυχιο επαλ δηλαδη υπαγονται στην β κατηγορια. Οσοι συνεχισαν αλλο εναν χρονο δηλαδη αποφοιτησαν το 2010 πηραν απολυτηριο επαλ και υπαγονται στην Α επειδη εκαναν... ενα χρονο παραπανω για να γινουν ισαξιοι με τα ενιαια λυκεια και να μπορουν να δωσουν πανελληνιες. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΙΣ Α ΚΑΤΗΓΩΡΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΙΣΗΧΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 21 ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΛ ΝΑ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ
christiano

Δημοσίευση από christiano »

Ξερει καποιος αν αυτοι που θα μπουνε τωρα θα μπορουν να πανε ΕΚΑΜ η πρεπει να γινουν αστυφυλακες πρωτα?
βασιλησ

Δημοσίευση από βασιλησ »

Παιδια οι οσοι εχουν υπηρετησει ως επ. Οπ περνουν τα 100 μορια που αντιστοιχουν στους επυ?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

christiano έγραψε:Ξερει καποιος αν αυτοι που θα μπουνε τωρα θα μπορουν να πανε ΕΚΑΜ η πρεπει να γινουν αστυφυλακες πρωτα;
Φιλε μου φετος παει να γινει αυτο πρωτη φορα δηλαδη να μπορεις να δηλωσεις σε σχολειο της εκαμ πριν την 5ετια.. Αποτι εγραψαν στο site των ειδικων φρουρων γινεται.
κοκος

Δημοσίευση από κοκος »

Μαζεπσε κανεις ολα τα χαρτια; Τα δοσατε στην αστυνομια; Εγω περημενω την βεβαιωση για την μηχανη την τεταρτη 8α μου δοσουνε και την αλλη εβδομαδα 8α δοσο τα χαρτια μου στιν αστυνομια

gary77

Δημοσίευση από gary77 »

Οσοι περασουμε στις επομενες διαδικασιες υγειονομικες κτλ, θα μας βγαλουν και ακτινογραφιες?
ria

Δημοσίευση από ria »

Εχω 2 ερωτησεις
α) εχω χασει το διπλωμα αυτοκινητου, τι γινεται σε αυτην την περιπτωση μεχρι να βγαλω αλλο;
β) θα ξαναβγει προκηρυξη το 2010-2011;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης