Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Ρωταω γιατι στην προηγουμενη εγραφε να μην υπηρετουν στις ενοπλες δυναμεις τωρα το αλλαξανε, εχουν να φυγουν παρα πολλοι επ. Οπ πιστεψτεμε...

πρώτη φορά το βλέπω αυτό και στην προηγούμενη προκήρυξη μπορούσανε να δηλώσουνε παιδιά που ήτανε εποπ
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Παιδια δηλαδη οσοι εχουνε βγαλει επ. αλ πηγαινουν στην α κατηγορια΄΄
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Παιδια δηλαδη οσοι εχουνε βγαλει επ. Αλ πηγαινουν στην α κατηγορια΄΄

έτσι φαίνεται
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Η επ. οπ παιρνουν 100 μορια οπως οι επυ, στην ουσια το ιδιο πραγμα ειναι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Η επ. Οπ παιρνουν 100 μορια οπως οι επυ, στην ουσια το ιδιο πραγμα ειναι.

ακριβώς
BAΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από BAΣΙΛΗΣ »

Γρηκ αρμυ οι επ. οπ περνουν 100 μορια οπως οι επυ΄; Ξερεις ατομα που τα εχουνε παρει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

BAΣΙΛΗΣ έγραψε:Γρηκ αρμυ οι επ. Οπ περνουν 100 μορια οπως οι επυ΄; Ξερεις ατομα που τα εχουνε παρει;

δεν γνωρίζω άτομο αλλά τα παίρνουνε
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Τελικά λεγαμε να βγει η προκυρηξη να δουμε, βγηκε η προκυρηξη και μερικοι ακομα ρωτανε τα ιδια και τα ιδια. Τουλαχιστον αν θελετε καντε ενα κοπο και διαβαστε την, δεν ειναι δυσκολο να τη βρειτε. Επισης καλο θα ειναι οσοι κανετε τα χαρτια σας να ειστε συνειδητοποιημενοι σ'οτι αφορα το λειτουργημα που θα αναλαβετε, γιατι ειναι δυσκολο. Καλη επιτυχια σε ολους, και μην απελπιζεστε. Θα τα πουμε απο κοντα με μερικους οταν περασετε.

ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Πιος μπορει να μου απαντησει με σιγουρια; Παιδια αν ξερει καποιος σας παρακαλω να μου απαντησει. εχετε καποιον γνωστο που να υπηρετησε ως επ. οπ και να πηρε τα 100 μορια που αντιστοιχουν στους επυ¨;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Πιος μπορει να μου απαντησει με σιγουρια; Παιδια αν ξερει καποιος σας παρακαλω να μου απαντησει. Εχετε καποιον γνωστο που να υπηρετησε ως επ. Οπ και να πηρε τα 100 μορια που αντιστοιχουν στους επυ¨;

μπορείς να πάρεις τηλεφώνο αύριο το πρωί σε αστυνομικό τμήμα και θα σου απαντήσουνε σίγουρα
BAΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από BAΣΙΛΗΣ »

Ξερεις τι θα μου πουνε΄, εδω γραφει επυ, εσυ ησουν επ. οπ αρα οχι, εσυ γρηκ αρμυ που το χεις ακουσει αυτο οτι τα περνουν; Σορυ που γινομαι κουραστικος αλλα βγαζω 2455 στην β και αν παρω και τα 100 μορια εχω ελπιδες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

BAΣΙΛΗΣ έγραψε:Ξερεις τι θα μου πουνε΄, εδω γραφει επυ, εσυ ησουν επ. Οπ αρα οχι, εσυ γρηκ αρμυ που το χεις ακουσει αυτο οτι τα περνουν; Σορυ που γινομαι κουραστικος αλλα βγαζω 2455 στην β και αν παρω και τα 100 μορια εχω ελπιδες.

από στρατολόγο
BAΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από BAΣΙΛΗΣ »

Ο στρατολογος ειναι για το στρατο δεν νομιζς να εχει καμια δουλεια με την αστυνομια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

BAΣΙΛΗΣ έγραψε:Ο στρατολογος ειναι για το στρατο δεν νομιζς να εχει καμια δουλεια με την αστυνομια

για την μοριοδότηση όμως όλοι γνωρίζουνε μην μπερδεύεσαι! Όπως και ο στρατός καθόρισε ποιες σειρές πεζοναυτών δεν πήρανε μόρια όσο ήτανε εκτός ειδικών δυνάμεων!
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 24, 2010 2:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BAΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από BAΣΙΛΗΣ »

Εαν δεν με μετρησουν τα μορια απο επ. οπ μετα μπορω να κανω ενσταση; Απο ποιον θα ελενχθει η ενσταση μου¨?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες