BALANTHS έγραψε:Τελικα το 125 ποσα μορια περνει ρε παιδια;
300
BALANTHS έγραψε:Τελικα το 125 ποσα μορια περνει ρε παιδια;
Δεν υπαρχει λογος για αγχος αφου αποτι διαβασα πιανει και η βεβαιωση εντος χρονικων οριωνgeokikfamily έγραψε:Πριν καποια χρονια που το εβγαλα κι εγω εκανε κανα 2 μηνο να ερθει. Ο πατερας μου πηγε στο Υπουργειο και το ζητησε για καποιο λογο και του το δωσαν. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα αυτο. Εχει 7 χρονια που εγινε... Λογικα ομως αν τρεξεις και λιγο θα το παρεις συντομα. Αυτο πιστευω. Θελει και λιγο να πιεσεις ατομα σε καταλληλες θεσεις...
και γω αυτο ξερω. Δεν καταλαβαινω γιατι το αγχωνεται το παιδι.Hyper έγραψε:Δεν υπαρχει λογος για αγχος αφου αποτι διαβασα πιανει και η βεβαιωση εντος χρονικων οριωνgeokikfamily έγραψε:Πριν καποια χρονια που το εβγαλα κι εγω εκανε κανα 2 μηνο να ερθει. Ο πατερας μου πηγε στο Υπουργειο και το ζητησε για καποιο λογο και του το δωσαν. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα αυτο. Εχει 7 χρονια που εγινε... Λογικα ομως αν τρεξεις και λιγο θα το παρεις συντομα. Αυτο πιστευω. Θελει και λιγο να πιεσεις ατομα σε καταλληλες θεσεις...
marios mp έγραψε:Ρε παιδες στην υπευθυνη δηλωση τι γραφουμε και εχω μπερδευτει;
geokikfamily έγραψε:και γω αυτο ξερω. Δεν καταλαβαινω γιατι το αγχωνεται το παιδι.Hyper έγραψε:Δεν υπαρχει λογος για αγχος αφου αποτι διαβασα πιανει και η βεβαιωση εντος χρονικων οριωνgeokikfamily έγραψε:Πριν καποια χρονια που το εβγαλα κι εγω εκανε κανα 2 μηνο να ερθει. Ο πατερας μου πηγε στο Υπουργειο και το ζητησε για καποιο λογο και του το δωσαν. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα αυτο. Εχει 7 χρονια που εγινε... Λογικα ομως αν τρεξεις και λιγο θα το παρεις συντομα. Αυτο πιστευω. Θελει και λιγο να πιεσεις ατομα σε καταλληλες θεσεις...
marios mp έγραψε:Γενικα αν εχεις κατηγορια Α, Β, Γ παιρνεις 500 μορια
Αντιγραφη απτην προκηρυξη σου εκανε φιλε μmarios mp έγραψε:Δεν νομιζω να ειναι αυτο που λες... Αν και εχει υποδηγμα στην τελευταια σελιδα σχεδον
βασιλησ έγραψε:Παιδια εγω υπητετω ως επ. Οπ μπορω να κανω τα χαρτιᴨ¨΄
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες