Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

Για το διπλωμα μοτοσυκλετας τελικα που ειχε γινει πολυς λογος ειναι οπως τα γνωριζαμε ετσι?100 μοτοποδηλατο και 300 Α και α1 (125cc) σωστα; Δεν διευκρινιζει λεει μονο για μοτοποδηλατο και μοτοσυκλετα (αν και στην μοτοσυκλετα μαλλον συμπεριλαμβανει και τα 2 μεσα Α και Α1)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Hyper έγραψε:Για το διπλωμα μοτοσυκλετας τελικα που ειχε γινει πολυς λογος ειναι οπως τα γνωριζαμε ετσι?100 μοτοποδηλατο και 300 Α και α1 (125cc) σωστα; Δεν διευκρινιζει λεει μονο για μοτοποδηλατο και μοτοσυκλετα (αν και στην μοτοσυκλετα μαλλον συμπεριλαμβανει και τα 2 μεσα Α και Α1)

300 το 125 μην λέμε πάλι τα ίδια επειδή είχε μπει ένα παιδάκι για να παίξει
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Pagan Altar »

Hyper έγραψε:Για το διπλωμα μοτοσυκλετας τελικα που ειχε γινει πολυς λογος ειναι οπως τα γνωριζαμε ετσι?100 μοτοποδηλατο και 300 Α και α1 (125cc) σωστα; Δεν διευκρινιζει λεει μονο για μοτοποδηλατο και μοτοσυκλετα (αν και στην μοτοσυκλετα μαλλον συμπεριλαμβανει και τα 2 μεσα Α και Α1)

Ετσι ειναι και απο προηγουμενες προκηρυξεις. Α1 και Α2 θεωρουνται διπλωματα μοτοσυκλετας. Επομενως και των 125 μοριοδοτειται ως διπλωμα μοτοσυκλετας.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Οκ για να μην υπαρχουν αμφιβολιες αρα η κατηγορια 200 μοριων δεν υπαρχει στα μοτο. Μονο 100 το 50cc και 300 to 125 και το απεριοριστο

Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Pagan Altar »

Hyper έγραψε:Οκ για να μην υπαρχουν αμφιβολιες αρα η κατηγορια 200 μοριων δεν υπαρχει στα μοτο. Μονο 100 το 50cc και 300 to 125 και το απεριοριστο

Ε, σαφως.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Pagan Altar έγραψε:
Ετσι ειναι και απο προηγουμενες προκηρυξεις. Α1 και Α2 θεωρουνται διπλωματα μοτοσυκλετας. Επομενως και των 125 μοριοδοτειται ως διπλωμα μοτοσυκλετας.

Ναι ξερω απλως μπαινουν μερικοι και παραπληροφορουν οποτε καλυτερα που το ξεκαθαρισαμε να μην υπαρχουν μπερδεματα
asimike

Δημοσίευση από asimike »

Ας πει καποιος ποθ ξερει ποια ειναι η σειρα; Πρωτα ετησεισ; Μετα περιμενεις αποτελεσματα; Αν εισαι οκ κανεις ψυχολογικα; Και αν εισαι οκ και εκει περνας αθληματα και περιμενεις παλι αποελεσματα; Πως παει το σκηνικο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

asimike έγραψε:Ας πει καποιος ποθ ξερει ποια ειναι η σειρα; Πρωτα ετησεισ; Μετα περιμενεις αποτελεσματα; Αν εισαι οκ κανεις ψυχολογικα; Και αν εισαι οκ και εκει περνας αθληματα και περιμενεις παλι αποελεσματα; Πως παει το σκηνικο;

Κατέβασε την προκήρυξη ρε μεγάλε
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Τελικα και τα απολυτηρια των ΕΠΑ. Λ. Ανηκουν στην Α κατηγορια.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Εχω μια απορια αν εχω διπλωμα μηχανημοτοποδηλατο και διπλωμα μεγαλης ς περνω συνολο 100+300= 400 και αντιστοιχα στη β και γ κατηγορια η μετραει μονο η μοτοσυκλετα και γ κατηγοραι?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Εχω μια απορια αν εχω διπλωμα μηχανημοτοποδηλατο και διπλωμα μεγαλης ς περνω συνολο 100+300= 400 και αντιστοιχα στη β και γ κατηγορια η μετραει μονο η μοτοσυκλετα και γ κατηγοραι;

μοτοσικλέτας και γ κατηγορίας μετράνε μόνο
stratiss

Δημοσίευση από stratiss »

Να ρωτήσω κάτι.

Εγώ που έχω απολυτήριο Πολυκλαδικού και έδωσα Πανελλήνιες με τα επιστημονικά πεδία και όχι με τις δέσμες (2000), σε ποια κατηγορία υπάγομαι;A (80%) Ή Β (20%)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

stratiss έγραψε:Να ρωτήσω κάτι.

Εγώ που έχω απολυτήριο Πολυκλαδικού και έδωσα Πανελλήνιες με τα επιστημονικά πεδία και όχι με τις δέσμες (2000), σε ποια κατηγορία υπάγομαι;A (80%) Ή Β (20%)

Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (με κλάδο Σπουδών δέσμης) λογικά ανήκεις στην Β εφόσον έδωσες με πεδία
mpoumpou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mpoumpou »

Παιδια μπορει να μου πει καποιος μεχρι ποτε μπορουμε να προσκομισουμε το διπλωμα μηχανης επειδη το εβγαλα 12 ιουλιου; Στα χαρτια μου θα εχω την βεβαιωση αλλα το διπλωμα μεχρι ποτε εχω περιθωριο να το καταθεσω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

mpoumpou έγραψε:Παιδια μπορει να μου πει καποιος μεχρι ποτε μπορουμε να προσκομισουμε το διπλωμα μηχανης επειδη το εβγαλα 12 ιουλιου; Στα χαρτια μου θα εχω την βεβαιωση αλλα το διπλωμα μεχρι ποτε εχω περιθωριο να το καταθεσω;

ότι ζητάς το λέει η προκήρυξη, τελευταία φορά που αντιγράφω κάτι από την προκήρυξη

Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία
για έκδοση άδειας οδήγησης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του αρμόδιου
φορέα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας (θεωρητική και πρακτική
εξέταση) με υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν ότι την άδεια οδήγησης θα
την προσκομίσουν εντός των χρονικών ορίων που καθορίζονται στην παρ.6 του
παρόντος κεφαλαίου της προκήρυξης.

6. Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση καθυστέρησης χορήγησης από τις
αρμόδιες Αρχές εγγράφων, τα οποία πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση του
υποψηφίου, υποβάλλεται εμπρόθεσμα η αίτηση από αυτόν και χωρίς τα
έγγραφα αυτά, πρέπει όμως, να αναφέρεται σε Υπεύθυνη Δήλωση, η αιτία
της μη υποβολής τους, ο δε ενδιαφερόμενος οφείλει να τα προσκομίσει όταν
εκλείψει η αιτία της καθυστέρησης, όχι όμως πέραν του πενθημέρου από