Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Σιγουρα... ; γιατι παλαιοτερα τολμησα Να κανω 1,2 ερωτησουλες και πεσανε να με Φανε...
πηγη?fcb έγραψε:Η προκηρυξη βγαινει την δευτερα και η καταθεση των χαρτιων θα ειναι μεχρι 13/09/2010
Ναι φιλε εγω εχω Παρει Χαρτι τυπου α απο την στρατολογια για ειδικες δυναμεις
Αναφερει πουθενα τι κατηγορια ησουν Ι1 εννοω;
Γιατι εμενα δεν γραφει και απο οτι εβλεπα στην προκυρηξη του 9 το λεει καθαρα οτι πρεπει να αναγραφεται τι κατηγορια ησουν. Ειναι πολυ βλακες αφου αν δεν εισαι Ι1 δεν απολυεσαι απο ειδικες Δυναμεις.
Οταν πας να παρεις το χαρτι τυπου α Απο την στρατολογια Νομιζω πως πρεπει να τους το αναφερεις εσυ Να αναγραφεται η κατηγορια ικανοτητας (Ι1, Ι2... Κλπ). Αλλιως δεν θα φαινεται πουθενα.
Το χαρτι που μου εδωσαν οταν απολυθηκα αρκει η θελει κατι αλλο απο τη στρατολογια;
Οχι. Χρειαζεται να πας στο στρτολογικο γραφειο της περιοχης σου και να παρεις το τυπου α και να τους πεις να αναγραφεται πανω η ικανοτητα που ειχες οταν απολυθηκες (Ι1, Ι2, Ι3... Κλπ).αλεξιος έγραψε: Το χαρτι που μου εδωσαν οταν απολυθηκα αρκει η θελει κατι αλλο απο τη στρατολογια;
1) γιατι δεν εγκρινεται η εγραφη μου στο σαιτ;2) θα γινουν πολλες αιτησεις φετος, καποιοι ομως κερδιζουν απο αλλου τα μορια, δεν ειναι μονο ειδικες δυναμεις αδελφε πχ πολυτεκνοι, αλλοι απο αυτο το ξεχασμενο απο πολλους ιεκ. Ολα ειναι πιθανα φετος. Εκανα καποιες προβλεψεις για τις βασεις κ εγω ειναι καπου στις προηγουμενες σελιδες θα δουμε!
Καλησπερα παιδια. Μηπως γνωριζετε εαν στην προκυρηξη θα συμπεριληφθει ο δεικτης μαζας σωματος;
Απτο ιεκ αυτο παντως λιγοι μοριοδοτουνται...δημητρης έγραψε:1) γιατι δεν εγκρινεται η εγραφη μου στο σαιτ;2) θα γινουν πολλες αιτησεις φετος, καποιοι ομως κερδιζουν απο αλλου τα μορια, δεν ειναι μονο ειδικες δυναμεις αδελφε πχ πολυτεκνοι, αλλοι απο αυτο το ξεχασμενο απο πολλους ιεκ. Ολα ειναι πιθανα φετος. Εκανα καποιες προβλεψεις για τις βασεις κ εγω ειναι καπου στις προηγουμενες σελιδες θα δουμε!
Καντα και οτι γινει εχεις ελπιδεςΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Καλησπερα. Ημουν ΔΕΑ αεροπορια, εχω γ επαγγελματικο φορτηγο, απεριοριστο μηχανη,lower αγγλικα, αλλα εχω 10,4 απολυτηριο απο ενιαιο... Μπορει καοιος να μου πει ποσα μορια εχω... Ισχυει η αλλαγη στη μοριοδοτηση τελικα, εχω ελπιδες; Ευχαριστω
hyper κ κατι ακομη σε περιοδο κρισης ποιος θα εδινε πανω απο 1500 ευρω για να παρει τα διπλωματα (μηχανης-επαγγελματικο);
Νομιζω πως ναι φιλε μου θα συμπεριληφθει ο δεικτης μαζας αωματος. Δε το ξερω με σιγουρια. Αν καποιος το ξερει σιγουρα ας πει
Τι παιζει ρε μαγκες ακομα περιμενουμε! Τι ακουγετε; ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες