Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
1988peggy

Δημοσίευση από 1988peggy »

Σιγουρα... ; γιατι παλαιοτερα τολμησα Να κανω 1,2 ερωτησουλες και πεσανε να με Φανε...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

fcb έγραψε:Η προκηρυξη βγαινει την δευτερα και η καταθεση των χαρτιων θα ειναι μεχρι 13/09/2010
πηγη?
κοκος

Δημοσίευση από κοκος »

Ναι φιλε εγω εχω Παρει Χαρτι τυπου α απο την στρατολογια για ειδικες δυναμεις
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Αναφερει πουθενα τι κατηγορια ησουν Ι1 εννοω;

marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Γιατι εμενα δεν γραφει και απο οτι εβλεπα στην προκυρηξη του 9 το λεει καθαρα οτι πρεπει να αναγραφεται τι κατηγορια ησουν. Ειναι πολυ βλακες αφου αν δεν εισαι Ι1 δεν απολυεσαι απο ειδικες Δυναμεις.
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Οταν πας να παρεις το χαρτι τυπου α Απο την στρατολογια Νομιζω πως πρεπει να τους το αναφερεις εσυ Να αναγραφεται η κατηγορια ικανοτητας (Ι1, Ι2... Κλπ). Αλλιως δεν θα φαινεται πουθενα.
αλεξιος

Δημοσίευση από αλεξιος »

Το χαρτι που μου εδωσαν οταν απολυθηκα αρκει η θελει κατι αλλο απο τη στρατολογια;

Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

αλεξιος έγραψε: Το χαρτι που μου εδωσαν οταν απολυθηκα αρκει η θελει κατι αλλο απο τη στρατολογια;

Οχι. Χρειαζεται να πας στο στρτολογικο γραφειο της περιοχης σου και να παρεις το τυπου α και να τους πεις να αναγραφεται πανω η ικανοτητα που ειχες οταν απολυθηκες (Ι1, Ι2, Ι3... Κλπ).
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

1) γιατι δεν εγκρινεται η εγραφη μου στο σαιτ;2) θα γινουν πολλες αιτησεις φετος, καποιοι ομως κερδιζουν απο αλλου τα μορια, δεν ειναι μονο ειδικες δυναμεις αδελφε πχ πολυτεκνοι, αλλοι απο αυτο το ξεχασμενο απο πολλους ιεκ. Ολα ειναι πιθανα φετος. Εκανα καποιες προβλεψεις για τις βασεις κ εγω ειναι καπου στις προηγουμενες σελιδες θα δουμε!
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπερα παιδια. Μηπως γνωριζετε εαν στην προκυρηξη θα συμπεριληφθει ο δεικτης μαζας σωματος;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

δημητρης έγραψε:1) γιατι δεν εγκρινεται η εγραφη μου στο σαιτ;2) θα γινουν πολλες αιτησεις φετος, καποιοι ομως κερδιζουν απο αλλου τα μορια, δεν ειναι μονο ειδικες δυναμεις αδελφε πχ πολυτεκνοι, αλλοι απο αυτο το ξεχασμενο απο πολλους ιεκ. Ολα ειναι πιθανα φετος. Εκανα καποιες προβλεψεις για τις βασεις κ εγω ειναι καπου στις προηγουμενες σελιδες θα δουμε!
Απτο ιεκ αυτο παντως λιγοι μοριοδοτουνται...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Καλησπερα. Ημουν ΔΕΑ αεροπορια, εχω γ επαγγελματικο φορτηγο, απεριοριστο μηχανη,lower αγγλικα, αλλα εχω 10,4 απολυτηριο απο ενιαιο... Μπορει καοιος να μου πει ποσα μορια εχω... Ισχυει η αλλαγη στη μοριοδοτηση τελικα, εχω ελπιδες; Ευχαριστω
Καντα και οτι γινει εχεις ελπιδες
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

hyper κ κατι ακομη σε περιοδο κρισης ποιος θα εδινε πανω απο 1500 ευρω για να παρει τα διπλωματα (μηχανης-επαγγελματικο);
Antonis

Δημοσίευση από Antonis »

Νομιζω πως ναι φιλε μου θα συμπεριληφθει ο δεικτης μαζας αωματος. Δε το ξερω με σιγουρια. Αν καποιος το ξερει σιγουρα ας πει
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Τι παιζει ρε μαγκες ακομα περιμενουμε! Τι ακουγετε; ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες