Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Pagan Altar »

Hyper έγραψε:Pegan Altar χωρις να εχω τιποτα με τον ανθρωπο προς θεου να βοηθησει θελει αλλα ενταξει εχει ξαναπει αρκετες φορες κ δεν εχει γινει τιποτα. Δεν εμπενες τοτε γιαυτο ισως δεν το γνωριζεις! Απλως εγω τα λεω ολα αυτα για να μην υπαρξει τεραστια απογοητευση σε περιπτωση που δεν επαληθευτουν παλι οι προβλεψεις...

Οχι, ισα ισα εβλεπα εδω και μηνες αυτα που ελεγε στο φεϊσμπουκ, και ειχα μιλησει και μαζι του απο τον Μαϊο. Απλα ηταν αισιοδοξος, και ολο ελεγε συντομα... Αλλα και αυτος στην συνεχεια καταλαβε πως κατι δεν παει παει καλα με την προκηρυξη, και ειπε πως παραποιουνται αυτα που λεει απο φορουμ σε φορουμ και ετσι προτιμησε να μην ξαναμιλησει για αυτον τον λογο. Ειχε πολυ καιρο να μιλησει, τωρα δεν νομιζω να βγηκε να πει ανακριβειες... Τι να πω πια, αντε να δουμε... Οι μερες και τα περιθωρια τελειωσαν...

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Rafale »

Αντι να μιλατε μεσω φεις πες του καλυτερα να ενημερωνει τη σελιδα των ε. Φ. Που ειναι επισημη να μπορει και ο κοσμος ανετα να μπαινει και να βλεπει.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

Δεν ειναι σιγουρος γιαυτο δεν το πραττει.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Pagan Altar έγραψε:
Hyper έγραψε: Pegan Altar χωρις να εχω τιποτα με τον ανθρωπο προς θεου να βοηθησει θελει αλλα ενταξει εχει ξαναπει αρκετες φορες κ δεν εχει γινει τιποτα. Δεν εμπενες τοτε γιαυτο ισως δεν το γνωριζεις! Απλως εγω τα λεω ολα αυτα για να μην υπαρξει τεραστια απογοητευση σε περιπτωση που δεν επαληθευτουν παλι οι προβλεψεις...

Οχι, ισα ισα εβλεπα εδω και μηνες αυτα που ελεγε στο φεϊσμπουκ, και ειχα μιλησει και μαζι του απο τον Μαϊο. Απλα ηταν αισιοδοξος, και ολο ελεγε συντομα... Αλλα και αυτος στην συνεχεια καταλαβε πως κατι δεν παει παει καλα με την προκηρυξη, και ειπε πως παραποιουνται αυτα που λεει απο φορουμ σε φορουμ και ετσι προτιμησε να μην ξαναμιλησει για αυτον τον λογο. Ειχε πολυ καιρο να μιλησει, τωρα δεν νομιζω να βγηκε να πει ανακριβειες... Τι να πω πια, αντε να δουμε... Οι μερες και τα περιθωρια τελειωσαν...

Απο αισιοδοξια εχουμε πηξει!Εικόνα
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Το σωστο αυτο θα ηταν Rafale, αλλα δεν ειχαν καμια εξελιξη για να πουν κατι παραπανω περα απο την υπογραφη του προεδρικου διαταγματος. Τι να πω... Προφανως στο υπουργειο προστασιας του πολιτη επικρατει μεγαλη μυστικοπαθεια... Τωρα στην ιστοσελιδα των Ε. Φ μαλλον θα το ανακοινωσουν οταν τυπωθει επισημα η προκηρυξη...
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Hyper έγραψε:
Pagan Altar έγραψε:
Hyper έγραψε: Pegan Altar χωρις να εχω τιποτα με τον ανθρωπο προς θεου να βοηθησει θελει αλλα ενταξει εχει ξαναπει αρκετες φορες κ δεν εχει γινει τιποτα. Δεν εμπενες τοτε γιαυτο ισως δεν το γνωριζεις! Απλως εγω τα λεω ολα αυτα για να μην υπαρξει τεραστια απογοητευση σε περιπτωση που δεν επαληθευτουν παλι οι προβλεψεις...

Απο αισιοδοξια εχουμε πηξει!Εικόνα

Παιδια, δεν υποστηριζω τον Ντουμα και κανεναν Ντουμα αν αυτο καταλαβατε... Και αυτους στο κατω κατω αν τους εχει γραμμενους το υπουργειο η τους λεει την μια ετσι Και την αλλη αλλιως, δεν νομιζω να φταινε οι ιδιοι, οπως επισης δεν νομιζω να μην εχει αλλη δουλεια ο Ντουμας να κανει και να βαριεται, και να μπαινει στο φεϊσμπουκ για να γραψει ανακριβειες να σκοτωσει την ωρα του...

Φιλικα παντα.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Η συνεχης ενημερωση δεν κανει κακο σε καμια ιστοσελιδα. Περαν τουτου σαφως και θα ανακοινωθει οταν βγει η προκηρυξη. Τωρα να υπαρχει σιωπη απο την ιστοσελιδα Και στο facebook Να μιλα ξερω εγω; Μου φαινεται καπως. Υπαρχουν χιλιαδες υποψηφιοι που ενδιαφερονται και θελουν εστω και κατι να μαθουν σε τη φαση βρισκεται η προκηρυξη. Και οχι να τα "σηκωνουμε" απο τις εφημεριδες καθε φορα που βλεπουμε κατι. Δεν χρειαζοτανε να μπει ο ντουμας στο φεις αφου ηδη τα παιδια ενημερωνοτανε απο τις εφημεριδες. Και ισως οι περισσοτεροι απο ατομα που ειναι ηδη μεσα. Μιλαω γι αυτους που Εχουν προσβαση μονο μεσω της επισημης ιστοσελιδας. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Παρ Αύγ 20, 2010 8:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Rafale έγραψε:Η συνεχης ενημερωση δεν κανει κακο καμια ιστοσελιδα. Περαν τουτου σαφως και θα ανακοινωθει οταν βγει η προκηρυξη. Τωρα να υπαρχει σιωπη απο την ιστοσελιδα Και στο facebook Να μιλα ξερω εγω; Μου φαινεται καπως. Υπαρχουν χιλιαδες υποψηφιοι που ενδιαφερονται και θελουν εστω και κατι να μαθουν σε τη φαση βρισκεται η προκηρυξη. Και οχι να τα "σηκωνουμε" απο τις εφημεριδες καθε φορα που βλεπουμε κατι.

Δεν ξερω παιδια, οκ... Η ευκολη λυση ειναι να τους βαλουμε ολους στο ιδιο καζανι...

Ε, οπως νομιζει ο καθενας...

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ας ειναι. Το σημαντικο ειναι οτι τελειωσαν τα ψεμματα. Καλη επιτυχια σε ολους.
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ακριβως. Καλη επιτυχια παιδια σε οποιον ενδιαφερεται πραγματικα!
fcb

Δημοσίευση από fcb »

Η προκηρυξη βγαινει την δευτερα και η καταθεση των χαρτιων θα ειναι μεχρι 13/09/2010
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Pagan Altar έγραψε:
Rafale έγραψε:Η συνεχης ενημερωση δεν κανει κακο καμια ιστοσελιδα. Περαν τουτου σαφως και θα ανακοινωθει οταν βγει η προκηρυξη. Τωρα να υπαρχει σιωπη απο την ιστοσελιδα Και στο facebook Να μιλα ξερω εγω; Μου φαινεται καπως. Υπαρχουν χιλιαδες υποψηφιοι που ενδιαφερονται και θελουν εστω και κατι να μαθουν σε τη φαση βρισκεται η προκηρυξη. Και οχι να τα "σηκωνουμε" απο τις εφημεριδες καθε φορα που βλεπουμε κατι.
Δεν ξερω παιδια, οκ... Η ευκολη λυση ειναι να τους βαλουμε ολους στο ιδιο καζανι...

Ε ναι μην τους βαζουμε στην πυρα ολους, μονο το εθνος και τον ντουμα!Εικόνα (αστειευομαι) κ ολους τους αλλους που μας εχουν ζαλισει τοσο καιρο!Εικόνα
μαριος

Δημοσίευση από μαριος »

Εχει βγαλει κανεις το χαρτι τυπου α απο την στρατολογια για ειδικες δυναμεις

Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Hyper έγραψε:
Pagan Altar έγραψε:

Ε ναι μην τους βαζουμε στην πυρα ολους, μονο το εθνος και τον ντουμα!Εικόνα (αστειευομαι) κ ολους τους αλλους που μας εχουν ζαλισει τοσο καιρο!Εικόνα

ΕικόναΕικόνα

george

Δημοσίευση από george »

Εσυ ρε fcb παλι ποιος εισαι που ξερεις οτι θα βγει Δευτερα; Παντως για να βγαινει μετα απο τοσο καιρο ο κ. Ντουμας πιστευω οτι κατι σημαινει αυτο. Οντως το εγραψε στο φεισμπουκ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες