Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
George

Δημοσίευση από George »

Φιλε μου λες ανακριβειες. Γ κατηγορια ειναι τα φορτηγα που οπως και στην προηγουμενη προκυρηξη ακομα και τωρα θα παιρνει 100 μορια. Πριν απο 1 μηνα περιπου γιναν αλλαγες στα μορια. Στην προηγουμενη προκυρηξη το 125 cc επαιρνε 100 μορια και αν ειχες και απεριοριστων κυβικων + 100. Δηλαδη απο την μηχανη επαιρνες συνολικα 200. Τωρα με την αλλαγη παιρνεις για 125cc 100 μορια και αν εχεις και απεριοριστων κυβικων +200 δηλαδη συνολικα 300 μορια.CAPITO;
George

Δημοσίευση από George »

Φιλε μου με ολο το συμπαθειο... ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εγώ μια χαρά ενημερωμένος είμαι εσύ μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις την προκήρυξη του 2009 και να δεις πόσα μόρια έπαιρνε το δίπλωμα μοτοσυκλέτας στην οποία κατηγορία ανήκει φυσικά και το δίπλωμα των 125 κυβικών

George

Δημοσίευση από George »

Φιλε σε παρακαλω διαβασε μια την προκυρηξη... κανεις ποοοοοολυ μεγαλο λαθος και εκτιθεσαι. φιλικα στο λεω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

George έγραψε:Φιλε σε παρακαλω διαβασε μια την προκυρηξη... Κανεις ποοοοοολυ μεγαλο λαθος και εκτιθεσαι. Φιλικα στο λεω

Δεν έχω όρεξη να παίζω πάρε τηλέφωνο σε ένα αστυνομικό τμήμα και ρώτα πόσα μόρια παίρνει το δίπλωμα μηχανής 125 κυβικών και επειδή έχω φίλους που μπήκανε με την προηγούμενη προκήρυξη πήρανε τα 200 μόρια και δεν είχανε απεριόριστο
George

Δημοσίευση από George »

Φιλε ουτε εγω παιζω. Απλα σου λεω οτι απο αυτο το γγ#$%νο Foroum ενημερωνονται πολλα παιδια... Και τωρα εσυ λες ανακριβειες. Το λεω εντελως φιλικα. Διαβασε την προκυρηξη σε παρακαλω. Θα το πω μια τελευταια... Μεχρι 125 cc παιρνεις 100 μορια. Αν εχεις και απεριοριστου παιρνεις +200 δηλαδη 300 συνολικα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

George έγραψε:Φιλε ουτε εγω παιζω. Απλα σου λεω οτι απο αυτο το γγ#$%νο Foroum ενημερωνονται πολλα παιδια... Και τωρα εσυ λες ανακριβειες. Το λεω εντελως φιλικα. Διαβασε την προκυρηξη σε παρακαλω. Θα το πω μια τελευταια... Μεχρι 125 cc παιρνεις 100 μορια. Αν εχεις και απεριοριστου παιρνεις +200 δηλαδη 300 συνολικα

Αρκετά ασχολήθηκα με την περιπτωσή σου αν εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να ενημερώνεις ποιο σωστά κάνε ένα δικό σου φόρουμ
christiano

Δημοσίευση από christiano »

Τελικα τι ισχυει βρε παιδια για το διπλωμα τον 125κ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

christiano έγραψε:Τελικα τι ισχυει βρε παιδια για το διπλωμα τον 125κ.

Iσχύει ότι και στην προηγούμενη προκήρυξη παίρνει τα μόρια της μοτοσικλέτας
christiano

Δημοσίευση από christiano »

Οκ,thanks...
anestis

Δημοσίευση από anestis »

Παιδιά εγώ μπήκα με την περσυνή σειρά. Είχα βγάλει δίπλωμα για 125cc τον Φεβρουάριο του 2009, και μοριοδοτήθηκα με 200 μόρια.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

anestis έγραψε:Παιδιά εγώ μπήκα με την περσυνή σειρά. Είχα βγάλει δίπλωμα για 125cc τον Φεβρουάριο του 2009, και μοριοδοτήθηκα με 200 μόρια.

Να σαι καλά φίλε αν και δεν χρειαζότανε επιβεβαίωση απλά είναι μερικοί τύποι που μπαίνουνε απλά για να γράφουνε βλακιούλες
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Αύγ 18, 2010 2:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Φιλε γιωργο μαλλον εισαι λιγο ασχετος το 50αρι επερνε 100 μορια μεχρι τωρα μαρεσει που επιμενεις κιολας αυτο εχει πιο πολυ πλακα και ο αδελφος μου με 125 και πηρε προπερσι 200 μορια μοτοσικλετα ειναι 2 κατηγοριες αν ξερεις απο κοκ Το α1 και το α2 αυτα ειναι και τα 2 μοτοσυκλετα! Οκ;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

νικοσ έγραψε:Φιλε γιωργο μαλλον εισαι λιγο ασχετος το 50αρι επερνε 100 μορια μεχρι τωρα μαρεσει που επιμενεις κιολας αυτο εχει πιο πολυ πλακα και ο αδελφος μου με 125 και πηρε προπερσι 200 μορια μοτοσικλετα ειναι 2 κατηγοριες αν ξερεις απο κοκ Το α1 και το α2 αυτα ειναι και τα 2 μοτοσυκλετα! Οκ;
3 κατηγοριες ειναι μαζι με το μοτοποδηλατο (50cc)
Λευτέρης

Δημοσίευση από Λευτέρης »

Το εθνος 18/8/2010
Eντός των ημερών αναμένεται να εκδοθεί η πολυαναμενόμενη προκήρυξη της EΛ.AΣ. Για τη πρόσληψη 500 Eιδικών Φρουρών, ανδρών και γυναικών, αποφοίτων Λυκείου με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.δεν αντέχω αλλο κουράστικα να το διαβάζω!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες