Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από valantis315 »

Hyper έγραψε:
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Ειναι ντροπη για τους κυριους του sefeea που δεν βγαζουν μια ανακοινωση σχετικα με την πορεια της προκυρηξησ... Αισχοσ... Αυτο που δεν εχουν καταλαβει οτι οι περισσοτεροι που ασχολουνται θα ειναι μελλοντικοι συναδελφοι τους. Το καλο που τους θελω να μην ενοχλησουν κανεναν απο εμας σε περιπτωση που ερθει η ωρα των εκλογων για το δ. ς των ειδικων φρουρων και ζητησουν την βοηθεια μας και... Την ψηφο μασ... Αισχοσ
Η ενημερωση των υποψηφιων ειδικων φρουρων δυστυχως δεν απασχολει κανεναν αλλο περαν των ιδιων των υποψηφιων που νοιαζοντε και αγωνιζοντε για το μελλον τους κ την αγαπη τους για το επαγγελμα. Σε καθε περιπτωση ενημερωση επρεπε να υπαρξει απο τους αρμοδιους.

Και ποιος σας ειπε ρε παλικάρια ότι αυτοί ξέρουν; Λέτε να στελνουν σήμα υπηρεσιακα σε ενα σωματείο για το ποτε πρόκειτε να βγεί η προκύριξη; Κανένας δεν ξέρει πλην του υπουργού. Μήν λέτε ότι να ναι και κατηγορήτε τους αλλους, νομίζεται πως αν θα γίνετε ΕΦ θα γνωρίζετε ή ακομα περισσότερο θα κάθεστε να ασχολήστε με το πότε θα βγει η προκύριξη του 2011 ή του 2012;
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

δημητρης έγραψε:Μακαρι ρε hyper! Μακαρι. ΚΥΝΗΓΑΩ το ονειρο μου κ εγω! Να ρωτησω κατι για να ειμαι σιγουρος; Το χαρτι αυτο που περνουμε απο την στρατολογια, το πιστοποιητικο τυπου Α αναγραφει οτι απολυθηκα ως στρατιωτης ειδικων δυναμεων με την ειδικοτητα γραφεας καταδρομεας, τα περνω τα μορια ετσι;

Γραφέας καταδρομέας; Τι ειναι τουτο πάλι; Υπάρχει τέτοια ειδικότητα στις καταδρομές; Είναι η κύρια ειδικότητα σου;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

valantis315 έγραψε:
Hyper έγραψε:
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Ειναι ντροπη για τους κυριους του sefeea που δεν βγαζουν μια ανακοινωση σχετικα με την πορεια της προκυρηξησ... Αισχοσ... Αυτο που δεν εχουν καταλαβει οτι οι περισσοτεροι που ασχολουνται θα ειναι μελλοντικοι συναδελφοι τους. Το καλο που τους θελω να μην ενοχλησουν κανεναν απο εμας σε περιπτωση που ερθει η ωρα των εκλογων για το δ. ς των ειδικων φρουρων και ζητησουν την βοηθεια μας και... Την ψηφο μασ... Αισχοσ
Η ενημερωση των υποψηφιων ειδικων φρουρων δυστυχως δεν απασχολει κανεναν αλλο περαν των ιδιων των υποψηφιων που νοιαζοντε και αγωνιζοντε για το μελλον τους κ την αγαπη τους για το επαγγελμα. Σε καθε περιπτωση ενημερωση επρεπε να υπαρξει απο τους αρμοδιους.

Και ποιος σας ειπε ρε παλικάρια ότι αυτοί ξέρουν; Λέτε να στελνουν σήμα υπηρεσιακα σε ενα σωματείο για το ποτε πρόκειτε να βγεί η προκύριξη; Κανένας δεν ξέρει πλην του υπουργού. Μήν λέτε ότι να ναι και κατηγορήτε τους αλλους, νομίζεται πως αν θα γίνετε ΕΦ θα γνωρίζετε ή ακομα περισσότερο θα κάθεστε να ασχολήστε με το πότε θα βγει η προκύριξη του 2011 ή του 2012;
Γιαυτο ειπα απτους αρμοδιους, αφου ξερει μονο ο υπουργος και ειναι αυτος αρμοδιος να βγαλει ανακοινωση η να κανει δηλωση η να εξουσιοδοτησει καποιους να βγουν να πουν το πιο απλο 1ον αν θα βγει τελικα. Γιατι ακουστηκε μεχρι κ ακυρωση μολις το μαθε η τροικα του δντ κ 2ον ποτε, το αν λεμε οτι να ναι ασε να το κρινουν αλλοι που εχουν αφησει δουλειες κ αγωνιουν καθε μερα για το μελλον τους. Σου θιξαμε τον υπουργο και προσβληθηκες. Αλλα μαλλον δεν δινεις δεκαρα για την προκηρυξη γιαυτο τα λες αυτα
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Καλημερα!valadi μαμισετα. Ειχα 3! Γραφεας η πρωτη, στοιχιαρχης σκοπευτης τυπου Δ κ πολυβολητης.D.Y.K νομιζω οτι τα μορια ειναι 500 πλεον για ειδικες δυναμεις κ 300 για μοτοσυκλετα. Εχω 16,1/12 απολυτηριο τεε, ειδικες δυναμεις, διπλωμα μοτοσυκλετας κ διπλωμα επαγγελματικου αυτοκινητου. Συνολο 2610! Μακαρι να ειμαι μεσα. Μακαρι να ειμαστε ολοι οσοι ενδιαφερομαστε μεσα!
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Το απολυτηριο ΕΠΑ. Λ. Που ειναι πλεον ισοτιμο του Ενιαιου ανηκει στην Α Η στην Β κατηγορια?
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από yandr »

john88 έγραψε:Οταν φτασουν οι σελιδες στις 313 σαν τον αριθμο πινακιδας το αμαξακι του donald duck τοτε θα βγει η προκυρηξη

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Που το θυμήθηκες αυτό; Εικόνα

panos

Δημοσίευση από panos »

Τα επαλ οπως και οτιδηποτε εχει σχεση με την τεχνικη εκπαιδευση ανηκουν στην Β κατηγορια.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

δημητρης έγραψε: Καλημερα!valadi μαμισετα. Ειχα 3! Γραφεας η πρωτη, στοιχιαρχης σκοπευτης τυπου Δ κ πολυβολητης.D.Y.K νομιζω οτι τα μορια ειναι 500 πλεον για ειδικες δυναμεις κ 300 για μοτοσυκλετα. Εχω 16,1/12 απολυτηριο τεε, ειδικες δυναμεις, διπλωμα μοτοσυκλετας κ διπλωμα επαγγελματικου αυτοκινητου. Συνολο 2610! Μακαρι να ειμαι μεσα. Μακαρι να ειμαστε ολοι οσοι ενδιαφερομαστε μεσα!
Ναι 500 κ 300 ειναι τωρα αντιστοιχα αυξηθηκαν
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Hyper έγραψε:
valantis315 έγραψε:
Hyper έγραψε:

Γιαυτο ειπα απτους αρμοδιους, αφου ξερει μονο ο υπουργος και ειναι αυτος αρμοδιος να βγαλει ανακοινωση η να κανει δηλωση η να εξουσιοδοτησει καποιους να βγουν να πουν το πιο απλο 1ον αν θα βγει τελικα. Γιατι ακουστηκε μεχρι κ ακυρωση μολις το μαθε η τροικα του δντ κ 2ον ποτε, το αν λεμε οτι να ναι ασε να το κρινουν αλλοι που εχουν αφησει δουλειες κ αγωνιουν καθε μερα για το μελλον τους. Σου θιξαμε τον υπουργο και προσβληθηκες. Αλλα μαλλον δεν δινεις δεκαρα για την προκηρυξη γιαυτο τα λες αυτα

Φίλος δεν θέλω να μπώ σε διαδικασία αντιπαράθεσης, αλλα το να αφήσεις την δουλειά σου επιδη υπάρχει εντονη φημολογία ότι θα βγεί η προκύριξη μου κάνει λιγάκι παιδαριώδες, είναι δυνατόν χωρίς να έχει βγεί η προκύριξη να παρατάς την δουλειά σου; Η ανακοίνωση που ψάχνεις απο τον υπουργό είναι το ΦΕΚ που δεν μπορεί να ακυρωθεί, γενικά τα υπουργεία δεν βγάζουν άλλου είδους ανακοινώσεις. Όσο για τον αν ενδιαφέρομαι μπορείς να ρίξεις μια ματια στις προηγούμενες σελίδες να δείς απο πότε περιμενω και εγω για την προκύριξη. Τέλος, δεν πας να βάλεις και φωτιά στο υπουργείο, καθόλου δεν θα με νιάξει.

Φιλικά πάντα!
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος valantis315 την Σάβ Αύγ 14, 2010 5:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Δεν την αφησαν μετα απο εντονη φημολογια αλλα μετα την ανακοινωση του φεκ.
AΛΕΚΟΣ

Δημοσίευση από AΛΕΚΟΣ »

Εγω περασα την μηχανη πριν ενα μινα αλλα το διπλομα 8α το παρω σε 2 μινες 8α παρω τα μορια ; ι πρεπει να εχω στα χερια το διπλομα ξερει κανιες;

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Θα τα παρεις με βεβαιωση
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Hyper έγραψε:xristo ναι μεσα στο 2011 ακουγεται για μεγαλη προσληψη ισως και 1500 ατομα αλλα δεν ειναι τπτ σιγουρο

Αληθεια φιλε μου; Ειναι βασιμη πληροφορια αραγε; Αληθεια οι ελειψεις στο προσωπικο της αστυνομιας

θα εκτοξευθουν και αλλο; Υπαρχει περιπτωση να μην παιρνουν πλεον ειδικους φρουρους παρα μονο να παιρνουν ατομα στην αστυνομια μεσω της σχολης αστυφυλακων; Η λετε να μας επιφυλασει μια προκηρυξη για προσληψη 1500+ ειδικων φρουρων το 2011;

panos

Δημοσίευση από panos »

Με το που τελειωσει η καταθεση των δικαιολογητικων στο διαστημα 20 ημερων εχεις δικαιωμα να προσκομησεις βεβαιωση οπως ειπε ο φιλος αλλα μετα την προθεσμια σε διαστημα 10 ημερων αν δεν προσκομισεις το γνησιο διπλωμα να χανεις φιλε μου...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

xristos έγραψε:
Hyper έγραψε: xristo ναι μεσα στο 2011 ακουγεται για μεγαλη προσληψη ισως και 1500 ατομα αλλα δεν ειναι τπτ σιγουρο

Αληθεια φιλε μου; Ειναι βασιμη πληροφορια αραγε; Αληθεια οι ελειψεις στο προσωπικο της αστυνομιας

θα εκτοξευθουν και αλλο; Υπαρχει περιπτωση να μην παιρνουν πλεον ειδικους φρουρους παρα μονο να παιρνουν ατομα στην αστυνομια μεσω της σχολης αστυφυλακων; Η λετε να μας επιφυλασει μια προκηρυξη για προσληψη 1500+ ειδικων φρουρων το 2011;

εχει ακουστει το οτι ισως μελλοντικα περνουν μονο απτην σχολη αστυφυλακων αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν θα γινει αυτο... Χρειαζοντε κ ατομα μεσω μοριων διοτι διαθετουν διαφορετικα χαρακτηρηστικα κ θελουν να καλυψουν διαφορες θεσεις. Τωρα για το 2011 εγω πιστευω θα γινει μεγαλυτερη προσληψη απτην φετινη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες