Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

giannis έγραψε:Ωραια ειναι καλα μορια δλδ... Εχω λιγες ελπιδες δλδ...
Κανεις τα χαρτια σου οπως και να χει και οτι γινει
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

mad έγραψε:Η καρτα ανεργιας μοριοδοτειται;
οχι δεν μοριοδοτειται
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Ειναι ντροπη για τους κυριους του sefeea που δεν βγαζουν μια ανακοινωση σχετικα με την πορεια της προκυρηξησ... Αισχοσ... Αυτο που δεν εχουν καταλαβει οτι οι περισσοτεροι που ασχολουνται θα ειναι μελλοντικοι συναδελφοι τους. Το καλο που τους θελω να μην ενοχλησουν κανεναν απο εμας σε περιπτωση που ερθει η ωρα των εκλογων για το δ. ς των ειδικων φρουρων και ζητησουν την βοηθεια μας και... Την ψηφο μασ... Αισχοσ
Η ενημερωση των υποψηφιων ειδικων φρουρων δυστυχως δεν απασχολει κανεναν αλλο περαν των ιδιων των υποψηφιων που νοιαζοντε και αγωνιζοντε για το μελλον τους κ την αγαπη τους για το επαγγελμα. Σε καθε περιπτωση ενημερωση επρεπε να υπαρξει απο τους αρμοδιους.
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Ηyper συμφωνψ μαζι σου. Η προκυρηξη δεν ειναι κατι προσωπικο. Ναι μεν αφορα τους υποψηφιους και τις οικογενειες τους αλλα ειναι δημοσια προκυρηξη και ειναι ΧΡΕΟΣ των αρμοδιων να ενημερωνουνε τον κοσμο. Το sefeea δεν εκτελει χρεη δημοσιου αλλα ειναι το κατεξοχιν αρμοδιο να ενημερωνει. Παιδια το sefeea δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα οκ; Ειναι συλλογος ειδικων φρουρων και πρεπει να ασχολειται με εν ενεργεια ειδικους φρουρους και με μελλοντικους. Αλλα τους ευχαριστουμε για την βοηθεια που δεν μας δωσανε ποτε (ενημερωση) και εμεις θα φερθουμε αναλογα... Καλη δυναμη
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Αληθεια για μελλοντικη προκηρυξη για πιο πολλα ατομα μεσα στο 2011 πως το βλεπετε; Υπαρχει φως η μπα; Ακουγεται πως θα βγει πολυ προσωπικο της ΕΛ. ΑΣ απο τον σεπτεμβριο στην συνταξη και θα υπαρξουν πολλα κενα επομενως και προβλημα. Αληθευει;

νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Μαγκες εχο 2425 μορια Α κατηγορια Και μιλησα με τον γραμματεα τον ειδ. Φρ. Και μου ειπαι κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μεσα εκτος απροοπτον Με βαση τα περσινα ο #400 στην Α κατηγορια μπηκε με 2060 μορια και τα 2425 μορια ηταν #87,86,85 Αρα εχο αρετο περιθοριο τη λετε; Καλη επυτιχια!

δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Νικο παρε ενα τηλ. Τον γραμματεα κ ρωτησε 2610 στην β ειναι καλα; :)
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

xristo ναι μεσα στο 2011 ακουγεται για μεγαλη προσληψη ισως και 1500 ατομα αλλα δεν ειναι τπτ σιγουρο

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

νικοσ έγραψε: Μαγκες εχο 2425 μορια Α κατηγορια Και μιλησα με τον γραμματεα τον ειδ. Φρ. Και μου ειπαι κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μεσα εκτος απροοπτον Με βαση τα περσινα ο #400 στην Α κατηγορια μπηκε με 2060 μορια και τα 2425 μορια ηταν #87,86,85 Αρα εχο αρετο περιθοριο τη λετε; Καλη επυτιχια!

Ε ναι λογικα μεσα θα σαι...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

δημητρης έγραψε:Νικο παρε ενα τηλ. Τον γραμματεα κ ρωτησε 2610 στην β ειναι καλα;:)
δημητρη καπου εκει θα παιξει στη β
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Μακαρι ρε hyper! Μακαρι. ΚΥΝΗΓΑΩ το ονειρο μου κ εγω! Να ρωτησω κατι για να ειμαι σιγουρος; Το χαρτι αυτο που περνουμε απο την στρατολογια, το πιστοποιητικο τυπου Α αναγραφει οτι απολυθηκα ως στρατιωτης ειδικων δυναμεων με την ειδικοτητα γραφεας καταδρομεας, τα περνω τα μορια ετσι?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Ναι εννοειτε τα παιρνεις

αλεξ

Δημοσίευση από αλεξ »

Εγω εχω 26188 μορια στην α , λενε οτι 8α παρουν για διας τα 500 ατομα; Ναι ρε φιλε περνεις μορια
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

δημητρης έγραψε:Μακαρι ρε hyper! Μακαρι. ΚΥΝΗΓΑΩ το ονειρο μου κ εγω! Να ρωτησω κατι για να ειμαι σιγουρος; Το χαρτι αυτο που περνουμε απο την στρατολογια, το πιστοποιητικο τυπου Α αναγραφει οτι απολυθηκα ως στρατιωτης ειδικων δυναμεων με την ειδικοτητα γραφεας καταδρομεας, τα περνω τα μορια ετσι;

Ναι φυσικά.
Παίρνεις κανονικότατα τα 400 μόρια που σου αναλογούν.
Η ειδικότητα δεν μας ενδιαφέρει στην προκειμένη!
Πόσα μόρια συγκεντρώνεις φιλαράκι;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

αλεξ έγραψε:Εγω εχω 26188 μορια στην α, λενε οτι 8α παρουν για διας τα 500 ατομα; Ναι ρε φιλε περνεις μορια
Ναι για Δι. ΑΣ προοριζοντε τα 500 ατομα ε δεν πρεπει να ανησυχεις εχεις αρκετα μορια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες