Ακουγεται εντονα οτι θα βγει αυτες τις μερες. Τωρα αν ειναι αυριο η μεθαυριο θα δειξει ο χρονοςl.k.s έγραψε:Ρε παιδια ποιος ειπε οτι θα βγει αυριο;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Παιδια ο ντουμας γιατι δεν απανταει στα τηλεφωναι; Μηπως ξερει κατι; Αντε ρε ντουμα απο μερα σε μερα μας ελεγες
Γεια σας παιδια! Υπαρχει καποιος να μας πει αν αυτη η φημολογια γαι αυριο ή μεθαυριο βασιζεται καπου;
αν και οι πιθανοτητες να πεσει κανεις μεσα στο ποτε βγαινει ειναι ελαχιστες... Ετσι απλα ρωταω!
αν και οι πιθανοτητες να πεσει κανεις μεσα στο ποτε βγαινει ειναι ελαχιστες... Ετσι απλα ρωταω!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Δεν μπορω να ακουω *****... Σαββατιατικα να βγει προκυρηξη; Ποιος σας τα λεει αυτα ρε μαγκες; Με ποσοστα παιζετε; Οποτε ειναι να βγει θα βγει... [:^:]
Καλημερα παιδια εχω μια απορια εχω απολυτιριο λυκειου 12.3 ημουν δοκιμος στο πεζικο Εχω lower εχω διπλομα αυτοκινιτου και μηχανης απεριοριστο και για 50 αρι λογικα το διπλομα για 50αρι λεγετε αδεια μοτοποδηλατου και το απεριοριστο λεγετε μηχανης 8α παρω ξεχωριστα τα μορια και ποσα μορια εχω;
και ο ντουμας δεν ειναι θεος εικασιες κανει ο ανθρωπος σε συνδιασμο με οσα του λενε η ακουει οπως ο καθεναςStaff έγραψε:Παιδια ο ντουμας γιατι δεν απανταει στα τηλεφωναι; Μηπως ξερει κατι; Αντε ρε ντουμα απο μερα σε μερα μας ελεγες
Δυσκολο απο δευτερα παλιδημητρης έγραψε:Μπορει να βγει σαββατο η κυριακη;
χρηστο βασιζεται σε συζητησεις που γινονται με ατομα μεσα απο την αστυνομια αλλα ακομα και αυτοι που ειναι μεσα δεν μπορουν να ειναι σιγουροι 100%xristos έγραψε:Γεια σας παιδια! Υπαρχει καποιος να μας πει αν αυτη η φημολογια γαι αυριο ή μεθαυριο βασιζεται καπου;
Ε ναι σαββατοκυριακο δεν γινεταιmorandi_24 έγραψε:Δεν μπορω να ακουω *****... Σαββατιατικα να βγει προκυρηξη; Ποιος σας τα λεει αυτα ρε μαγκες; Με ποσοστα παιζετε; Οποτε ειναι να βγει θα βγει...
Γιαννη εχεις 1730 δοκιμος πεζικου επερνε 400 τωρα με την αλλαγη μοριοδοτησης ισως να παρεις 500 αλλα δεν ειναι σιγουρο ισως παρεμεινε 400
Αρα η 2130 η 2230
Ωραια ειναι καλα μορια δλδ... Εχω λιγες ελπιδες δλδ...
Ειναι ντροπη για τους κυριους του sefeea που δεν βγαζουν μια ανακοινωση σχετικα με την πορεια της προκυρηξησ... αισχοσ... αυτο που δεν εχουν καταλαβει οτι οι περισσοτεροι που ασχολουνται θα ειναι μελλοντικοι συναδελφοι τους. το καλο που τους θελω να μην ενοχλησουν κανεναν απο εμας σε περιπτωση που ερθει η ωρα των εκλογων για το δ. ς των ειδικων φρουρων και ζητησουν την βοηθεια μας και... την ψηφο μασ... αισχοσ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες