Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Οσο δεν βγαινει μην αγχωνεστε απολαυστε τις διακοπες σας. Οτι ειναι να γινει θα γινει. Να ακυρωθει παντως ειναι σχεδον απιθανο (αν κ στην ελλαδα ολα ειναι πιθανα) τωρα απο κει και περα ο θεος βοηθος.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
steven έγραψε:Γεια σας... Ξερει κανεις αν αυτοι που υπηρετησαν κυπρο ε. Δ περνουν μορια σαν ε. Φ;
Πέρνουν τα 500 Μόρια που πέρνουν όλοι όσοι υπηρέτησαν στις ΕΔ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Giannis έγραψε:Υπομονη παιδια σε ολους ελπιζω να εκδοθει γρηγορα. Αν μπορει καποιος να μου πει. Με 2300 εγω και με 2470 ενας φιλος μου, και οι δυο στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αν ειμαστε μεσα... Σας παρακαλω απαντηστε μου
Έχετε πολλά μόρια, λογικά είστε μέσα και οι 2
Τι να πουμε δηλαδη και μεις που εχουμε 2660 στην α κατηγορια.
Και εμεις που εχουμε 3010 μορια στην α
Και ο προπαππους μου που πολεμησε στα βουνα της Κορυτσας αν ζουσε σημερα θα ειχε 10000 μορια στην Α. Το θεμα ειναι ποτε θα βγει η αναθεματισμενη.
Αμα εχεις περασει απο ευελπιδων περνεις μορια και αν ναι ποσα;
Ειναι κανεις απο δω που εχει υπηρετηση πεζοναυτης 307 σειρα; Και 8α δοσει για ειδικος φρουρος; ... Εγω περασα πριν μια ευδομαδα την εξετασση για μηχανη απεριοριστο Αλλα το διπλομα 8α το παρω σε 3 μηνες λετε να μετρανε τα μοριαα; Ξερει κανεισ;
Ξερει κανεις ποσα μορια εχω; Λυκειο 17 και 2/11 αυτοκινητο, πεζοναυτησ, και περασα την μηχανη απεριοριστι πριν 10 μερες, ευχαριστω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Μια μουτζα παιρνεις αμα περασες ευελπιδων και πας ΕΦΚΑΝΕΝΑΣ έγραψε:Αμα εχεις περασει απο ευελπιδων περνεις μορια και αν ναι ποσα;
Κ απο εμενα ακομη μια δωρο! Ρε μεγαλε εκανες αυτο το λαθος; Αλεξ μαζευεις 2500 μορια.
Τι κανετε ρε αλανιαρηδες πως παει; Εχουμε κανα νεο; Μια λουλου στο facebook λεει πως ειναι θεμα ωρων πλεον! Ξερει κανεις κατι;
Καλημερα! Ακομη τιποτα, οσο για την "λουλου" που ανεφερες αυτο εχει ακουστει εδω κ ημερες!
τα μορια του διπλωματος μετρανε θα παρεις βεβαιωσηθαρσειν χρη έγραψε:Ειναι κανεις απο δω που εχει υπηρετηση πεζοναυτης 307 σειρα; Και 8α δοσει για ειδικος φρουρος; ... Εγω περασα πριν μια ευδομαδα την εξετασση για μηχανη απεριοριστο Αλλα το διπλομα 8α το παρω σε 3 μηνες λετε να μετρανε τα μοριαα; Ξερει κανεισ;
2600 συμπληρωνεις.αλεξ έγραψε:Ξερει κανεις ποσα μορια εχω; Λυκειο 17 και 2/11 αυτοκινητο, πεζοναυτησ, και περασα την μηχανη απεριοριστι πριν 10 μερες, ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες