Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
αλεξ

Δημοσίευση από αλεξ »

Εγω το μαιο 2009 Μπηκα αλλα τον αυγουστο του 2009 μπηκαμε ξανα ε. Δ Απο οσο ξερω τα μορια εχουνε χασει 4 σειρες, απο τιν 305 και μετα περνουν κανονικα; Εγω ειμουνα 307
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

αλεξ έγραψε:Εγω το μαιο 2009 Μπηκα αλλα τον αυγουστο του 2009 μπηκαμε ξανα ε. Δ Απο οσο ξερω τα μορια εχουνε χασει 4 σειρες, απο τιν 305 και μετα περνουν κανονικα; Εγω ειμουνα 307

Tα παίρνεις 99,9% αλλά πάρε και ένα τηλ στην στρατολογία να το σιγουρέψεις

Υ. Γ μέχρι και η 302 σειρά πήρε μόρια τώρα για μετά δεν γνωρίζω
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Αύγ 07, 2010 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αλεξ

Δημοσίευση από αλεξ »

Ευχαριστω φιλε Ε και γω αυτο πιστευω οτι τα περνω τα μορια Αφου οταν ειμουν μεσα ειχαμε μπη ε. Δ Ειναι κανεις που πηγε πεζοναυτης και 8α δοση για ειδικος φρουρος; Και ξερει σηγουρα οτι τα περνουμε ευχαριστω
tsv
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από tsv »

Δημοσιεύσατε πως θα εκδοθεί προκήρυξη για την πρόσληψη 500 ειδικών φρουρών. Ξέρετε περίπου ποια ημερομηνία θα βγει; Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει τελικά;

Είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί από το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η έκδοση της προκήρυξης και να αρχίσει να τρέχει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Στόχος του υπουργείου είναι να κατατεθούν εντός του Αυγούστου οι αιτήσεις, ώστε να προχωρήσουν από το φθινόπωρο οι τοποθετήσεις των ειδικών φρουρών. Δεν υπάρχει πάντως περίπτωση να μην προχωρήσει η προκήρυξη, καθώς ήδη το σχετικό αίτημα έχει πάρει έγκριση και έχει εκδοθεί και Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπει προϋπολογισμό και για το τρέχον έτος.
tsv
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από tsv »

ΝΕΑ 9/8/2010

δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Αδελφε τα νεα κ το εθνος οτι θελουν λενε! Μακαρι να βγει συντομα. Εχουμε φτασει στα ορια μας!
NIKOS 24

Δημοσίευση από NIKOS 24 »

Εχω μαθει απο αστυνομικό φιλο οτι θα αργησει πολυ να βγει δηλαδη σεπτεμβριο οκτωμβριο γιατι τωρα δν κουνιεται φυλλο. Στην αστυνομια ειναι το παιδι λετε να μην κσερει; Οποτε υπομονη! ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 10, 2010 2:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikosz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nikosz »

Γιατι στο τμημα του βγαινουν οι προκηρυξεις; Εμενα ο θειος μου ειναι στο γραφειο που εκδιδονται οι προκηρυξεις κ μου λεει δεν μπορουν να ξερουν κανεις δε μπορει, αυτοι θα το μαθουν πρωτοι αλλα κ αυτοι το πολυ μια μερα πριν.
10ALELEGOHOME

Δημοσίευση από 10ALELEGOHOME »

Πολλα ακουγονται... Ειδωμεν...
johnakos

Δημοσίευση από johnakos »

Καλησπερα και απο μενα... Ποια λετε να ειναι η βαση στην α και ποια στην β κατηγορια; Η δικια μου αποψη ειναι οτι θα ειναι λιγο πιο κατω απο τις περσινες,
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

johnakos έγραψε:Καλησπερα και απο μενα... Ποια λετε να ειναι η βαση στην α και ποια στην β κατηγορια; Η δικια μου αποψη ειναι οτι θα ειναι λιγο πιο κατω απο τις περσινες,

Αν διαβάσεις προηγούμενες σελίδες λένε πολλά παιδιά την αποψή τους για τις βάσεις

Υ. Γ αποκλείεται να είναι ποιο κάτω από τις περσινές, γιατί φέτος είναι ποιο λίγες θέσεις και έγινε και αύξηση μορίων σε 3 κατηγορίες
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Δημοσιεύσατε πως θα εκδοθεί προκήρυξη για την πρόσληψη 500 ειδικών φρουρών. Ξέρετε περίπου ποια ημερομηνία θα βγει; Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει τελικά;

Είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί από το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η έκδοση της προκήρυξης και να αρχίσει να τρέχει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Στόχος του υπουργείου είναι να κατατεθούν εντός του Αυγούστου οι αιτήσεις, ώστε να προχωρήσουν από το φθινόπωρο οι τοποθετήσεις των ειδικών φρουρών. Δεν υπάρχει πάντως περίπτωση να μην προχωρήσει η προκήρυξη, καθώς ήδη το σχετικό αίτημα έχει πάρει έγκριση και έχει εκδοθεί και Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπει προϋπολογισμό και για το τρέχον έτος.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Μην πιστευεις ομως και οσα λενε...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Υπομονη παιδια σε ολους ελπιζω να εκδοθει γρηγορα. Αν μπορει καποιος να μου πει. Με 2300 εγω και με 2470 ενας φιλος μου, και οι δυο στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αν ειμαστε μεσα... Σας παρακαλω απαντηστε μου
steven

Δημοσίευση από steven »

Γεια σας... Ξερει κανεις αν αυτοι που υπηρετησαν κυπρο ε. Δ περνουν μορια σαν ε. Φ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες