Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΔΕΑ έγραψε:Μαλιστα. Και γιατι αυτο; Εγιναν επεισοδια; Δεν μπορω να ψηφισω!

Είχαμε μερικούς που μπαίνανε και βρίζανε, δεν μπορείς να ψηφίσεις γιατί δεν είσαι μέλος!
tsv
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από tsv »

Πολύ κοντά βρίσκεται πλέον ο διαγωνισμός για τους πεντακόσιους (500) ειδικούς φρουρούς της Αστυνομίας.

Το αρχικό σχέδιο της προκήρυξης έχει καταρτιστεί και εντός του Αυγούστου αναμένεται να γίνει γνωστό, ώστε να ξεκινήσουν οι υποψήφιοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους. Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται στο Αστυνομικό τμήμα της κατοικίας των υποψηφίων, και ανάμεσα στα δικαιολογητικά που θα ζητούνται, θα είναι επικυρωμένο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών, επικυρωμένο αντίγραφο ξένης ή ξένων γλωσσών, καθώς και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας αυτοκινήτου ή μοτοποδηλάτου του υποψηφίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό θα έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, απόφοιτοι Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής. Όριο ηλικίας είναι τα 28 έτη, και όριο ύψους τα 170 εκατοστά. Σημαντικό επίσης είναι να μην έχουν αποστερηθεί οι υποψήφιοι τα πολιτικά τους δικαιώματα, και για τους άνδρες θεωρείται απαραίτητο προσόν οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Έξτρα προσόντα θεωρούνται οι ξένες γλώσσες, η ιδιότητα γονέα ή τέκνου πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας, ή και η ιδιότητα τέκνου του προσωπικού της ΕΛ. ΑΣ που έχει δολοφονηθεί ή τραυματιστεί θανάσιμα κατά την ώρα άσκησης του επαγγέλματός του.

Η χρονική διάρκεια που θα έχουν οι προσλήψεις είναι πενταετής (μαζί με το στάδιο της βασικής εκπαίδευσης), μετά από την οποία θα μπορούν με αίτησή τους να παραμείνουν μονίμως στο Σώμα, υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παρακολουθούν τις γενικότερες εξελίξεις, καθώς και την ηλεκτρονική σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας ( www.astynomia.gr ).

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Παρ Αύγ 06, 2010 5:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sakis

Δημοσίευση από sakis »

Απο ποιο site ειναι αυτο φιλε;
nick

Δημοσίευση από nick »

Παιδια μην πατε ειδικοι φρουροι. Θα το μετανιωσετε. Εγω πηγα και μολις συμπληρωσα τα χρονια εφυγα. Ιδιως τωρα τα πραγματα ειναι πολυ επικινδυνα.
βιργινία

Δημοσίευση από βιργινία »

Καλημέρα σε όλους. Συμμερίζομαι την αγωνία και την ανυπομονησία όλων σας καθώς παρακολουθώ το φόρουμ αλλά και άλλα λόγω του αδερφού μου. Δεν καταλαβαίνω όμως ένα πράγμα... Γιατί κάποιοι εδω μέσα προτιμούν να βρίζουν και να σπέρνουν την καταστροφή και τον πανικό παρά να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Για μένα που δεν είναι το άμεσο ενδιαφέρον μου είναι πάρα πολύ άσχημο να διαβάζω τόσο άσχημα λόγια τη στιγμή που κάποιοι έχουν αφήσει τις δουλειές τους (που δεν το καταλαβαίνω αλλά τέλος πάντων) και ελπίζουν σε αυτή τη θέση για κάτι καλύτερο. Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει και εύχομαι το καλύτερο για όλους.
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Δωσε μας μερικους λογους για να μην κανουμε τα χαρτια μας!
shaGuar

Δημοσίευση από shaGuar »

Βιργινια, ευτυχως δε λες που εμεινες στις βρισιες και δεν ειδες φωτογραφιες και εικονες. nick φιλε καταλαβαινω οτι μπορει καλοπροαιρετα να δινεις αυτη την συμβουλη ομως δεν το θεωρω σωστο. Ειδικα απτην στιγμη που εδω μεσα ειναι το ονειρο αρκετων παιδιων να μπουνε στο σωμα αυτο. Κ στο κατω κατω ας το διαπιστωσουν μονοι τους οτι δεν αξιζει. Στην πραξη. Μεγαλα παιδια ειναι, ολοι ενηλικες. Δεν Πιστευω οτι δεν εχουν ζυγισει τα δεδομενα ωστε να αποφασισουν τι ειναι καταλληλοτερο για τον εαυτο τους.

10ALELEGOHOME

Δημοσίευση από 10ALELEGOHOME »

Η 310 θα σας προλαβει... Να το θυμασται! Η 309 απο εβδομαδα μπαινει στο παιχνιδι της προκυρηξης!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nick έγραψε:Παιδια μην πατε ειδικοι φρουροι. Θα το μετανιωσετε. Εγω πηγα και μολις συμπληρωσα τα χρονια εφυγα. Ιδιως τωρα τα πραγματα ειναι πολυ επικινδυνα.

o καθένας κάνει τις επιλογές του
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Τωρα νικ πες μας και την αληθεια ομως...
μηπως το μετανιωσες που εφυγες;
αν οχι,
θα το μετανιωσεις και πολυ μαλιστα πιο αργοτερα.
shaGuar

Δημοσίευση από shaGuar »

nic ποτε βγαινει η προκηρυξη τι εμαθες σου ειπε τπτ ο ντουμας ο ειδικος?
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Οχι φιλε μου shaguar δεν εχω μιλησει ποτε με τον ντουμα.
\δεν εχω ουδε μια σχεση μαζι του...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από dimitris mak »

Συμφωνω με τον γκρικ αρμυ! ο καθενας κανει τις επιλογες του στην ζωη του... δεν θα του πουν οι αλλοι τι θα κανει... αν εγω γουσταρω να γινω ειδικος φρουρος μονο και μονο για να παω στην ομαδα διας και να ειμαι ολη μερα στον δρομο με κυδνινους κλπ ειναι δικο μου θεμα... κανενανος αλλου!
αλεξ

Δημοσίευση από αλεξ »

Οι πεζοναυτες περνουν μορια; ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Αύγ 07, 2010 4:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

αλεξ έγραψε:Οι πεζοναυτες περνουν μορια; ...

πότε υπηρέτησες;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες