Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sakis

Δημοσίευση από sakis »

Αηδια εχει καταντησει. Πεταει ο καθενας ενα νουμερο και ρωταει αν εχει ελπιδες. Εγω εχω σταματησει να απανταω σε τετοιους. Διαβασε ρε τεμπελχανα τα προηγουμενα και θα δεις αν εχεις ελπιδες.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠ.

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ »

γιωργος. έγραψε:Παδια μια ερωτηση αν μπορει να με βοηθησει καποιος. Εχω 12,5 απολυτηριο ενιαιου, αριστη γνωση της ξενης γλωσσας, διπλωμα γ κατηγοριας. Διπλωμα μηχανης. Ποσα μορια εχω; Ξερω παντως οτι δεν εχω ελπιδες. Μια αλλη φορα αν ξαναβγει βεβαια. Ας μου απαντησει καποιος. Ευχαριστω. Καλη επιτυχια σε ολους.
www.filozwos.gr/Moria2010.xls και εγώ από εκεί το Βρήκα, καλή επιτυχία!
αντωνης

Δημοσίευση από αντωνης »

Ρε παιδεια ποτε θα βγει γνωριζει κανεις; Εχουμε τρελαθει φυγαμε απο τις δουλειε μας κ δεν βλεπω φως... Εσεις που εχετε κατι πηγες γνςριζει κανεις; Καλη επιτυχια κ σε ολα τα παιδεια κιολας!
ΗΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ »

Θα ηθελα να κανω μαι ερωτηση. η γυναικα μου θα γενηση το τριτο παιδι στις 3-17 /9 / 2010 πως μπορω να προσκομισο ενα χαρτι για να μπορεσω να παρω την τριτεκνια ειναι αδικο για ενα η δυο μηνες να χασω τα μορια. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

petros

Δημοσίευση από petros »

Φιλε ηλια χρονια πολλα για την ονομαστικη σου εορτη. Εισαι σιγουρος πως παιρνεις μορια εαν εχεις 3παιδια; ! αν ναι τοτε μαλλον θα τα παρεις τα μορια γιατι μεχρι να βγει η προκηρυξη το παιδι σου ισως να πηγαινει κ σχολειο! Με το καλο φιλε περα απ την πλακα
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

ΧΟΑΟΑΟΟΑΧΟΑΧΟΑΧΟΑΟΧΑΧΑ!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
petros

Δημοσίευση από petros »

Μην γελατε γιατι ετσι ειναι. Λοιπον...27/7 ειναι μου ειπαν κατα 95% η ημερομηνια εκδοσης της προκηρυξης. Αντε να δουμε.
Johnnys Aigaleo

Αν δε γελασουμε και λογι με αυτην την ιστορια θα αρχισουμε να κλαιμε και να βαραμε τα κεφαλια μας στον τοιχο. Παντως ο Βασιλης Ντουμας απο το facebook σε ανακοινωση που εβγαλε λιγο νωριτερα ειπε οτι κατα το βραδακι θα λυση την απορια μας σχετικα με τους λογους καθυστερησης. Αν και απο αυτα που εγραψε με ανυσηχησε λιγακι. Εγραψε κατι για προβλημα, για να δουμε.

Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Πρόβλημα; ΩΩχ... Τι φαντάζεστε; Για να δουμε εκτιμίσεις...
facebook

Δημοσίευση από facebook »

Basilis Ntoumas Το βράδυ αργά που θα έχω ανεση θα ενημερωθείτε για την προκυρηξη. Υπάρχει πρόβλημα σοβαρό !
Johnnys Aigaleo

Στο σοβαρο προβλημα μαλλον αναφερεται στο ατυχημα που ειχαν νωριτερα σημερα 4 αντρες της ομαδας ΔΙ. ΑΣ. Καθως ενεπλακησαν σε τροχαιο κατα την διαρκεια καταδιωξης. Τωρα για την προκυρηξη επισης αναφερει οτι υπαρχει προβλημα αλλα οχι σοβαρο. Και παλι θα δειξει το βραδυ απο τι θα μας πει.

mimis

Δημοσίευση από mimis »

Το προβλημα το σοβαρο παιδια το ειπε για την προκηρυξη ο ντουμας. Το βραδυ ειπε θα ανακοινωσει τι συνεβη. Ας ελπισουμε ολοι μας να μην παμε για ακυρωσηΕικόνα
Sandy

Δημοσίευση από Sandy »

Ποτε θα βγει η προκηρυξη παλικαρια μου; Εικόνααντε σας περιμενουμε! Εικόνα

φανης

Δημοσίευση από φανης »

Παιδες παει για αναβολη η προκηρυξη εμαθα... Την γαμησαμε!
ANT

Δημοσίευση από ANT »

Μην τρομακρατειτε το κοσμο οτι ειναι να γινει θα γινει. Απλα ειναι λιγο ακυρο να εγκρυνει το λογιστηριο του κρατος 500 ατομα, να υπογραφει ο προεδρος της δημοκρατιας, Φεκ για αλλαγη των μοριων, Φεκ απο εδω φεκ απο εκει... Και τελικα να την ακυρωσουν.
Αλλα στην Ελλαδα ζουμε. Το απιθανο ειναι η καθημερινοτητα μας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης