Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Τι μου λέτε τώρα ρε παιδιά... Τόση προσπάθεια για τα μόρια θα τρελαθώ. Θα κάνω τα χαρτιά μου και οτι γίνει τι να πω. Ελπιζω σαν επιλαχόντας να περάσω τουλάχιστον με τα 2820.
Ανχωθηκε ο αλλος οτι θα μεινει με τοσα μορια εξω...
ελεος.
πως κανετε ετσι πια;
κοβονται και αλλου ορισμενοι με πολλα μορια.
χαχαχα
ελεος.
πως κανετε ετσι πια;
κοβονται και αλλου ορισμενοι με πολλα μορια.
χαχαχα
Ρε μην λετε τετοια στο παιδι. Θα παθει τιποτα βραδυατικα! Οσο για το ασεπ μονο απο υπουργους κ πανω περνει λογια.
Δημητρη δε το καταλαβα αυτο με το ασεπ και τους υπουργους
αν θελεις το εξηγεις
ευχαριστω
αν θελεις το εξηγεις
ευχαριστω
Ενα ειναι το σιγουρο... !
η θα περασουμε η δε θα περασουμε... !
παιδια.
την δευτερα εχει 19 ο μηνας.
αν δεν βγει και αυτη την εβδομαδα που πολυ το πιστευω οτι θα βγει, οχι την δευτερα αλλα ισως την τεταρτη που θα εχει ο μηνας 21...
... Τοτε θα βγει μετα τον 15 υγουστο.
γιατι αν βγει την 21 του μηνος θα εχει και προθεσμια υποβολης αιτησεων 20 μερες εως και 10 αυγουστου δηλαδη...
να κλεισει στις 10 αυγουστου.
ε μετα 15 αυγουστος δε νεκρωνουν ολα λιγο πολυ;
να εκδοθουν τα αποτελεσματα...
...20 μερες μετα το κλεισιμο των αιτησεων ε και επειδη μεσολαβει και 15αυγουστος να κανουν 25 μερες...
δηλαδη τα αποτελεσματα των επιτυχοντων επιλαχοντων να εκδοθουν περι τα τελη αυγουστου αρχες σεπτεμβριου...
καλα τα υπολογισα;
η θα περασουμε η δε θα περασουμε... !
παιδια.
την δευτερα εχει 19 ο μηνας.
αν δεν βγει και αυτη την εβδομαδα που πολυ το πιστευω οτι θα βγει, οχι την δευτερα αλλα ισως την τεταρτη που θα εχει ο μηνας 21...
... Τοτε θα βγει μετα τον 15 υγουστο.
γιατι αν βγει την 21 του μηνος θα εχει και προθεσμια υποβολης αιτησεων 20 μερες εως και 10 αυγουστου δηλαδη...
να κλεισει στις 10 αυγουστου.
ε μετα 15 αυγουστος δε νεκρωνουν ολα λιγο πολυ;
να εκδοθουν τα αποτελεσματα...
...20 μερες μετα το κλεισιμο των αιτησεων ε και επειδη μεσολαβει και 15αυγουστος να κανουν 25 μερες...
δηλαδη τα αποτελεσματα των επιτυχοντων επιλαχοντων να εκδοθουν περι τα τελη αυγουστου αρχες σεπτεμβριου...
καλα τα υπολογισα;
Κάπου εκεί είσαι.
Να σου ευχηθώ Καλή επιτυχία!
Να σου ευχηθώ Καλή επιτυχία!
Αδελφε εννοουσα οτι το ασεπ ειναι δυσκολη περιπτωση οτι βισμα κ να εχεις, δεν το ξεπερνας ευκολα αυτο το εμποδιο! Απο υπουργο κ επανω ισως γινεται κατι.
Γεια σου φιλε.
γιατι η προκυριξη αυτη των ειδικων φρουρων θα ειναι μεσω ασεπ;
εγω εχω 2641 μορια β κατηγορια και δε ξερω τι θα γινει.
γιατι η προκυριξη αυτη των ειδικων φρουρων θα ειναι μεσω ασεπ;
εγω εχω 2641 μορια β κατηγορια και δε ξερω τι θα γινει.
Ειμαι φροθρος 1χρονο τωρα... Καντε υπομονη οι αιτησεις δεν θα ξεπερασουν τις 20000 να το κσερετε και οι μισοι δεν τα εχουν ουτε τα μισα μορια απο εσας... Προσοχη απο φετος εχει και δεικτη μαζας σωματος και θα κωψουν πολυ κοσμο εκει!
Για αυτο αρχηστε τρεξιμο οι μπιροκοιλιαδες...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Καλημέρα με μία πιο προσεκτική ανάγνωση του ΦΕΚ δηλώνει πως:
Για το 2010 θα μπούνε 500 ΕΦ
Για το 2011 θα μπούνε 900 ΕΦ
Για το 2012 θα μπούνε 900 ΕΦ
Για το 2013 θα μπούνε 900 ΕΦ
Για το 2014 θα μπούνε 900 ΕΦ
Για το 2015 θα μπούνε 1000 ΕΦ
Οπότε παιδιά υπομονη και όσοι δεν τα καταφέρουν σε αυτή την προκύριξη, θα μπούνε σιγουρα στην επόμενη που διπλασιαζονται οι θέσεις.
Για το 2010 θα μπούνε 500 ΕΦ
Για το 2011 θα μπούνε 900 ΕΦ
Για το 2012 θα μπούνε 900 ΕΦ
Για το 2013 θα μπούνε 900 ΕΦ
Για το 2014 θα μπούνε 900 ΕΦ
Για το 2015 θα μπούνε 1000 ΕΦ
Οπότε παιδιά υπομονη και όσοι δεν τα καταφέρουν σε αυτή την προκύριξη, θα μπούνε σιγουρα στην επόμενη που διπλασιαζονται οι θέσεις.
Που το διαβασες αυτο φιλε; Εννοεις εκει που λεει για τις δαπανες?
Φιλε νικο, το ασεπ κανει τον ελενχο (πτυχια-απολυτηρια κτλ) 2510 μορια στην β εχω κ εγω! Καλη επιτυχια σου ευχομαι εσενα κ στα αλλα τα παιδια!
Καλησπερα. Παιδια αυριο αλλον βγαινει. Καλη επιτυχια σε ολους μας κ αφηστε τους αλλους να λενε. Θα ειναι σιγουρα δυσκολα γιατα θα γινουν αρκετες αιτησεις κ οχι 20000 που λεει ο αλλος; Κ που το ξερω εγω κ που το ξερει κ αυτος; ! σωστα αντε να βγει να μην λεμε αερολογιες.
Δεν βγαινει αυριο.
την τεταρτη μαλλον.
να παω και εγω να κανω κανενα μεροκαματο στην οικοδομη.
χαχαχα.
και θελω να παω στην κυπρο για 10 ημερες διακοπες στις 13 αυγουστου εως τις 23 σε ενα γκομενακι.
πουρο γκομενακι.
χαχα δε πειραζει ολα καλα.
μακαρι να ειναι οπως τα εχω υπολογισει και να βγει την τεταρτη στις 21 και να εχει προθεσμια 20 ημερες και να παω και ταξιδι και να γυρισω και να βγουν τα αποτελεσματα μετα.
την τεταρτη μαλλον.
να παω και εγω να κανω κανενα μεροκαματο στην οικοδομη.
χαχαχα.
και θελω να παω στην κυπρο για 10 ημερες διακοπες στις 13 αυγουστου εως τις 23 σε ενα γκομενακι.
πουρο γκομενακι.
χαχα δε πειραζει ολα καλα.
μακαρι να ειναι οπως τα εχω υπολογισει και να βγει την τεταρτη στις 21 και να εχει προθεσμια 20 ημερες και να παω και ταξιδι και να γυρισω και να βγουν τα αποτελεσματα μετα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες