Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από yandr »

Για να λυθεί η όποια παρεξήγηση, στο θέμα αυτό γράφουμε για προκηρύξεις και μόρια.

Οι ερωτήσεις για μισθούς, μεταθέσεις, προοπτικές κλπ γίνονται στο ξεχωριστό θέμα "Ειδικοί φρουροί"

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γαμησετα θανο...
θα γινει της πουτανς φετος θα δεις.
πολλες αιτησεις
πολλες ισοβαθμιες θα εχουμε παιδια...
ισοβαθμιες εννοω για τους τελευταιους που μπηκαν και τους αλλους που θα μεινουν απεξω...
25 000 αιτησεις εγω προσωπικα προβλεπω...

και κατι ακομα που με θυμωνει...
λεγαμε πριν 4 μηνες εδω στα φορουν παιδια οτι φετος δεν θα ειναι πολλες οι αιτησεις γιατι μπηκαν και εποπ περσυ...
ΑΚΥΡΟ.
φετος θα ειναι πολυ περισσοτερες οι αιτησεις γιατι το υπουργειο εθνικης αμυνας δεν εβγαλε προκυριξη να τρεχει μαζι με αυτην των ειδικων φρουρων οπως ειχε γινει περσυ...

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ε οχι και 25 χιλιαδες αιτησεις ρε φιλε τι λες. Τουλαχιστον 50000 θα ειναι οι αιτησεις απο καποια πηγη.
XAVI

Δημοσίευση από XAVI »

Μαγκες δεν ξερω τι λετε παντως ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα... Με 2850 στην β εχω ελπιδες; Σας παρακαλω πειτε μου. Δωστε μου ελπιδες!
panos

Δημοσίευση από panos »

Αν δεν μπεις εσυ με 2850 ποιος θα μπει τοτε; Εισαι σιγουρα μεσα μην το σκεφτεσαι καν. Απο που τα μαζευεις τοσα μορια;

panos

Δημοσίευση από panos »

Φιλε μου ψεμματα μας λες για τα μορια σου αντε! Βαρεθηκα τοσο καιρο εδω μεσα να ακουω ***** !

Εικόνα

petros

Δημοσίευση από petros »

xavi θα μας τρελανεις; ! φυσικα εισαι μεσα αλλα πως τοσα μορια ρε φιλε; ! φιλε Guests δεν πιστευω να φτασουν τοσες οι αιτησεις μην τρελενεσαι! Αφηστε ρε της "πηγες"να λενε κ περιμενεται να βγει η ***** προκηρυξη την δευτερα!
φανης

Δημοσίευση από φανης »

Παιδια μια ερωτηση κ οποιος ξερει απαντα παρακαλω. Πριν 2μηνες εδωσα για μηχανη αλλα εγινε μπερδεμα στο υπουργειο μου ειπαν κ τωρα δεν θα προλαβω πιθανων να το εχω στα χερια μου. Με βεβαιωση λετε να εχω προβλημα;
^^

Δημοσίευση από ^^ »

Κριμα παντως για ενα αξιολογο φορουμ να εχει στραταρχες και ταξιαρχους που το γαμανε κ πανε και σβηνουνε μηνυματα (γκρικ αρμι) Ειρωνευονται να μιλαν προσβλητικα (το τελευταιο Για τον yandr) αφηστε τουλαχιστον να δει ο ανθρωπος που ενδιαφερεται την απαντηση του κ το μεταφερεται μετα απο 2-3 μερες τοσο δυσκολο ειναι;

πφφφφφ

Δημοσίευση από πφφφφφ »

Ωρες ωρες διαβαζω κατι ***** εδω περα... Ενας λεει ακουσε απο πηγη οτι θα ειναι πολλες οι αιτησεις. Λες κ η "πηγη" του ειναι μεσα στο μυαλο οσων σκεφτονται να κανουν τα χαρτια τους... Αλλος λεει εχω 5000000 μορια, εχω ελπιδες; Ποσο μου τη σπανε κατι τετοιοι κατσαπλιαδες... Αλλος λεει διαβαζα για το πανεπιστιμιο και ειναι αδικια. Λες και ζητανε πανεπιστιμιουχους. Ειδικους φρουρους ειδικοτητας... Ας σταματισει επιτελους αυτη η μαλακια "εχω τοσα μορια, εχω ελπιδες; " που να ξερει ο αλλος ρε ***** αν εχεις ελπιδες; Ελεος ρε ***** το ποια! Σκαστε και οταν βγει η κωλοπροκυρηξη ξαναμιλαμε για τυχων Χιλιοαπαντημενες αποριες σας... Ελεος πια!
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

ΧΑΧΑΑΧΑ σωστός ο πφφφφφφφ... Κατσαπλιάδες! Όλοι έχουμε τις πιο έγκυρες πηγές και απο τον Απριλίο λέμε αυριο βγαίνει η προκύρηξη... Η πιο έγκυρη πηγή είναι ο Υπουργός τελικά που δεν λέει σε κανέναν τίποτα... Οπότε... Και αυτό με τα μόρια πια... Ο άλλος έχει κοντά 3000 και ρωτάει αν θα είναι μέσα... Οταν βγεί θα δουμε μαγκες... Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΕΠ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ BAR... ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
Μύρωνας

Δημοσίευση από Μύρωνας »

Παιδιά τώρα πέρα απο την πλάκα ρε σεις εχω 2820 στην β' κατηγορία. Εχω ελπίδες ρε παιδιά; Ποσες αιτήσεις θα γίνουν; Ας μου δώσει κάποιος ρε παιδιά κάποια ελπίδα να ηρεμήσω. Εμψυχώστε με σας παρακαλώ... Πόσο λέτε να είναι η βάση στην Β'; Πάνω απο 2900; Οι αιτήσεις θα περάσουν τις 50000... Πίκρα...
MICH

Δημοσίευση από MICH »

Φιλος λυπαμαι αλλα χλωμο σε κοβω! Η βαση θα ειναι πανω απο2880! Κ οι αιτησεις μπρος απο 70000! Αληθεια! Εχω πηγη.
MICH

Δημοσίευση από MICH »

Γεια ς κ εσενα... !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες