Αύξηση θητείας (2010)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GrEg

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από GrEg »

Ρε μαγκες αυτο αποκλιεται να γινει! περισσοτεροι μηνες σημαινει και περισσοτερα εξοδα για την κυβερνηση... δεν νομιζω να τρελαθηκαν και τοσο πολυ! και οσον αφορα εμας το ιδιο ειναι οποτε μη χαιρεστε μερικοι που θα αυξηθει ο στρατοσ... ο μπαμπας ενος φιλου μου λεει οτι ειναι σαν να αγορασε κατι και πληρωνει δοσεισ... τους διωχνουν απο τα στρατοπαιδα απο τις 2 το μεσιμερι μεχρι τις 11 το βραδυ... αραξτε!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από yandr »

GrEg έγραψε:Ρε μαγκες αυτο αποκλιεται να γινει! Περισσοτεροι μηνες σημαινει και περισσοτερα εξοδα για την κυβερνηση... Δεν νομιζω να τρελαθηκαν και τοσο πολυ!

Αυτό δεν ισχύει, γιατί η εναλλακτική λύση είναι να προσληφθούν ΕΠΟΠ που κοστίζουν πολύ περισσότερο.

Παρόλα αυτά, αύξηση θητείας μάλλον αποκλείεται να γίνει.

pipis

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από pipis »

Λοιπόν για να κλείσει το θέμα διαβάστε το παρακάτω: Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μειωθεί ή να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία και θα παραμείνει στους 9 μήνες... Θητεία τέλος σε ναυτικό και αεροπορία, μέσα στην επόμενη διετία. Όλοι οι στρατεύσιμοι θα καλούνται και θα εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στο στρατό ξηράς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία για τα μεγάλα προβλήματα επάνδρωσης που προκλήθηκαν σε κρίσιμους στρατιωτικούς σχηματισμούς, από τη μείωση της θητείας στου 9 μήνες.

Κατηγόρησε τη ΝΔ, ότι προχώρησε στη μείωση της στρατιωτικής θητείας χωρίς κανένα σχέδιο αλλά διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει πρόθεση να αυξήσει τη χρονική διάρκεια της θητείας. Ο κ. Μπεγλίτης απευθυνόμενος σε βουλευτές της ΝΔ είπε:

Εννέα μήνες στρατιωτική θητεία. Ξέρετε που βρεθήκαμε; Να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Ρωτήστε τη στρατιωτική ηγεσία, την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων σε τι ποσοστά είναι σήμερα η πληρότητα μειζόνων ή ελασσόνων στρατιωτικών σχηματισμών ανά την Ελλάδα.

Αυτή η απροετοίμαστη και αψυχολόγητη μείωση στο όνομα της προεκλογικής σκοπιμότητας, έναν μήνα πριν τις εκλογές, μας έχει οδηγήσει σε πολύ σοβαρά προβλήματα και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, χωρίς λαϊκισμούς και χωρίς διάφορες σκοπιμότητες, που ακούστηκαν.

Σε δυόμισι, τρία χρόνια ουσιαστικά καταργείται η στρατιωτική θητεία στην Αεροπορία και το Ναυτικό και όλα τα νέα παιδιά θα υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία στο Στρατό ξηράς. Ναι, η στρατιωτική θητεία θα συνεχίσει, δεν θα αυξηθεί, γιατί ακούγονται διάφορα στο πλαίσιο μιας κατασκευασμένης, συνειδητής ή ασυνείδητης, παραπληροφόρησης. Όχι, δεν έχουμε καμία πρόθεση να αυξήσουμε τη στρατιωτική θητεία. »

www.newsit.gr

dimitris

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από dimitris »

Λοιπον για να μη βασανιζεστε αδικα,1 φορα μπηκα κ ειδα οτι δε ξερει κανεις ουσιαστικα... Για να τελειωνει εδω η κουβεντα θα σας πω οτι πηγα σημερα στο ρουφ για να κοψω την αναβολη μου, κ ρωτησα τον ανθρωπο εκει στο γραφειο που μου δωσε να υπογραψω τα χαρτια... Του πα, προλαβαινω να μπα Νοεμβρη; Κ μου λεει δυσκολα, θα δηλωσεις κατι ειδικο-οπως ξερουμε δλδ-κ του πα οκ, απλα γιατι ακουω για αυξηση θητειας κ λεω να προλαβω... Κ η απαντηση ηταν, δε προκειται να αυξηθει τπτ κ ποτε, μονο να μειωθει αλλα μετα απο χρονια, οχι αμεσα... ΓΙΑΥΤΟ... Ξεκωληστε. Εγω μπαινω Φλεβαρη, καλη μου θητεια, κ σορρυ αν με μενα ισως παψει να λειτουργει το μπλογκ... Χαχα
306-lele

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από 306-lele »

ORTHODOXOS έγραψε:
ρε φίλε μην εκφέρεσαι έτσι.
προσωπικά μπήκα φέτος ειδικές δυνάμεις,
όλοι η εκπαιδευτές Έλεγαν,
ότι αν μπω μετά το 2010 θα κάνω παραπάνω θητεία.
ακόμα και ο διοικητής του στρατοπέδου το είπε.
και κάτι άλλο όταν εγώ μπήκα περίμεναν γύρο στα 700 άτομα
και τελικά μπήκαν γύρο στα 1100. Κάτι λέει αυτό έτσι;
Δηλαδη ο Διοικητής του στρατοπέδου και οι Εκπαιδευτές σου ειναι πιο πανω απτον Υπουργο Αμυνας ε;

Αλλα με τετοια στρτ@καυλιαση στις ειδικες δυναμεις. Μονο κατι τετοια αρβλυλα ξερουν να διαδιδουν.

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Πέμ Σεπ 09, 2010 1:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ORTHODOXOS
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 15

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από ORTHODOXOS »

Λελε
εγώ σου είπα τη μου είπαν,
και άσε τι λέει ο τύπος, εγώ επιμένω ότι θα αυξηθεί.
John Fistikas

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από John Fistikas »

Σκατά στους έλληνες πολιτικούς που κυβερνάνε! Με την ανεργία που υπάρχει να μην πατήσει κανένας στον κωλοστρατό σας *****.
Ας την πάρουν καλύτερα οι ευρωπαίοι την κωλοελλάδα να μας κυβερνήσουν και καλύτερα. Σε Ελλάδα, Τουρκία και Αλβανία εχθρός είναι
οι τράπεζες και τα υπουργεία!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από yandr »

Σε 2,5 - 3 χρόνια καταργείται, σταδιακά όμως, η στρατιωτική θητεία στο Ναυτικό και την Αεροπορία και όλοι οι νέοι θα εκπληρώνουν στρατιωτική υποχρέωση εννέα μηνών στον Στρατό Ξηράς.Θέμα αύξησης της θητείας δεν υπάρχει.

Με αυτόν τον κατηγορηματικό τρόπο και από το βήμα της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής έκλεισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης το θέμα της διάρκειας της θητείας την οποία, παρά τις διαψεύσεις, η «ραδιοαρβύλα» ανεβάζει από μέρα σε μέρα σε...14 μήνες. Μάλιστα είναι τόσο έντονη η σχετική φημολογία ώστε στις δύο τελευταίας σειρές κατάταξης αυξήθηκε ο αριθμός των προσερχομένων προκειμένου να αποφύγουν την (δήθεν) επερχόμενη αύξηση!

ΤΑ ΝΕΑ
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από GenerX »

Πως την πατήσατε έτσι όλοι... Πιστέψατε τις αηδίες που έβγαζε ο κάθε ένας από το κεφάλι του. Καλά να πάθετε.

Στον απο πάνω πάνω...

Μπήκαν πολλοί περισσότεροι από άλλες φορές, διότι... Ήταν απλά κορόιδα και πίστεψαν την βλακώδη φήμη.

Αυτό είναι το καλό με τις φήμες. Φοβούντε οι άσχετοι και γίνονται κατευθυνόμενοι.

Όποιος δεν έχει μυαλό, ας πρόσεχε
ORTHODOXOS
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 15

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από ORTHODOXOS »

για να δούμε τη μας επιφυλάσσει το νέο έτος...
DasBoot
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: Μηχανικος

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από DasBoot »

Αν τα οικονομικα πανε τοσο χαλια που χρειαστει αυξηση
της θητειας ισως και να εχει καταρρευσει η χωρα...

Προς το παρον κλεινει για τους σοφρωνες το θεμα
διαρκεια θητειας, ειμαι 100% σιγουρος οτι μερικοι
ευκολοπιστοι θα συνεχιζουν να ακουν τον αδερφο
μια κοπελας που καποτε τα ειχε με εναν ΕΠΟΠ
και ειχε ακουσει οτι μπορει ισως...

Παντως οι καραβαναδες κερδισμενοι βγηκανε,
αυξηθηκε η επανδρωση! Αρα μαγκια τους,
τοσοι ευκολοπιστοι κυκλοφορουν! Ισως την
επομενη φορα που ξαναπεσει η επανδρωση
χαμηλα αντι για αυξηση να ξαναβγαλουν την φημη.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από asimike »

Το θεμα καλυτερα να κλειδωθει... δν υπαρχει λογος να ειναι ανοικτο... τι αλλο πρεπει ν μας πουν για να πιστουμε; για φετος το θεμα εκλεισε.
ΕΛΛΑΣ
306-lele

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από 306-lele »

ORTHODOXOS ακομα και τωρα που που το ξεκαθαρισε ο υφυπουργος ακομα πιστευεις οτι θα αυξηθει; ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Σάβ Σεπ 11, 2010 6:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από OMEGA »

παιδια το ειπανε και στο κεντρο ''κεεδ'' που υπηρετω με την γ εσο 2010 .. πως απο την επομενη εσσο ''δ'' θα αυξηθει η θητεια... γιαυτο φερει και ως αποτελεσμα στην σειρα μου να γινεται πανικος στα κεντρα απο εθελοντες φανταρους!
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Greek_Army »

OMEGA έγραψε:παιδια το ειπανε και στο κεντρο ''κεεδ'' που υπηρετω με την γ εσο 2010 .. πως απο την επομενη εσσο ''δ'' θα αυξηθει η θητεια... γιαυτο φερει και ως αποτελεσμα στην σειρα μου να γινεται πανικος στα κεντρα απο εθελοντες φανταρους!

χαχαχχα αν πιστεύαμε αυτούς τους τύπους εγώ ακόμα θα υπηρετούσα φίλε ομέγαΕικόνα

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 11, 2010 6:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες