DasBoot έγραψε:Ειναι εκνευριστικο να λετε μαλ... Και να αγχωνετε τοσο κοσμο που εχει κανει τον προγραμματισμο του χωρις καμια ενδειξη.
Αρκετα με την παραπληροφορηση, αν δεν βγει κατι επισημο η εστω να δημοσιευθει σε σοβαρες εφημεριδες μην αναπαραγετε ηλιθιες φημες. ΕΛΕΟΣ!
ρε φίλε μην εκφέρεσαι έτσι. προσωπικά μπήκα φέτος ειδικές δυνάμεις, όλοι η εκπαιδευτές Έλεγαν, ότι αν μπω μετά το 2010 θα κάνω παραπάνω θητεία. ακόμα και ο διοικητής του στρατοπέδου το είπε. και κάτι άλλο όταν εγώ μπήκα περίμεναν γύρο στα 700 άτομα και τελικά μπήκαν γύρο στα 1100. Κάτι λέει αυτό έτσι;
το 9μηνο ακουγότανε από τους μόνιμους από το 2008 και εφαρμόστηκε το 2010 σου λέει κάτι αυτό;
όχι γιατί τώρα υπάρχουν λόγοι σημαντικοί για την αύξηση, όπως οικονομικοί, και κυρίως ασφάλειας με αυτά που ακούγονται τελευταία για θερμά επεισόδια.
DasBoot έγραψε:Ειναι εκνευριστικο να λετε μαλ... Και να αγχωνετε τοσο κοσμο που εχει κανει τον προγραμματισμο του χωρις καμια ενδειξη.
Αρκετα με την παραπληροφορηση, αν δεν βγει κατι επισημο η εστω να δημοσιευθει σε σοβαρες εφημεριδες μην αναπαραγετε ηλιθιες φημες. ΕΛΕΟΣ!
ρε φίλε μην εκφέρεσαι έτσι. προσωπικά μπήκα φέτος ειδικές δυνάμεις, όλοι η εκπαιδευτές Έλεγαν, ότι αν μπω μετά το 2010 θα κάνω παραπάνω θητεία. ακόμα και ο διοικητής του στρατοπέδου το είπε. και κάτι άλλο όταν εγώ μπήκα περίμεναν γύρο στα 700 άτομα και τελικά μπήκαν γύρο στα 1100. Κάτι λέει αυτό έτσι;
το 9μηνο ακουγότανε από τους μόνιμους από το 2008 και εφαρμόστηκε το 2010 σου λέει κάτι αυτό;
όχι γιατί τώρα υπάρχουν λόγοι σημαντικοί για την αύξηση, όπως οικονομικοί, και κυρίως ασφάλειας με αυτά που ακούγονται τελευταία για θερμά επεισόδια.
Το ολο θεμα ξεκιναει ΜΟΝΟ απο κυκλους των ανωτερων αξιωματικων που προσπαθουν να δημιουργησουν κλιμα για να μην χασουν τις προσοδοφορες θεσεις τους. Εχω αρχισει να πιστευω οτι πολλοι απο αυτους γραφουν ακομα και ς αυτο το φορουμ. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ! Δεν υπαρχει αυξηση θητειας. Απο τον Γεναρη (το αργοτερο) θα γινουν μεγαλες εκκαθαρισεις στον στρατο, θα καταργηθουν μοναδες που δεν εξυπηρετουν τιποτα και οι προσληψεις ΕΠΟΠ θα παγωσουν! Επισης οι οικονομικοι λογοι που καποιοι επικαλουνται ειναι ενας λογος παραπανω για να μην συντηρουν πια φανταρους που δεν κανουν τιποτα. Οσον αφορα την Τουρκια σας διαβεβαιω οτι μια ενδεχομενη αυξηση της θητειας μας θα εκανε κακο στις σχεσεις μας με τους γειτονες και σας θυμιζω οτι στο νεο τους Συνταγμα αποσυρουν το Casus belli. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ! Δεν υπαρχει αυξηση. Ευχαριστω
Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν. ο καθένας καλό είναι να έχει την δική του άποψη. άλλοι λένε δεν θα αυξηθεί και άλλοι ότι θα αυξηθεί. εγώ επιμένω ότι θα αυξηθεί, αλλά προς ΘΕΟΥ δεν είμαι προφήτης, απλά λέω ότι ακούγεται έντονα και στον στρατό όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Καλε μου φιλε Ορθοδοξε βαλε "αυξηση θητειας" στο google και θα δεις αναλογες συζητησεις σε φορουμ απο αρχες 2000,2006 μεχρι και προσφατα!
Η ιδια καραμελα εδω και πολλααα χρονια!
Οσο θα εισαι μεσα γενικα μην πολυδινεις σημασια στο τι λενε γιατι δεν θα την παλευεις! Σου ευχομαι καλο υπολοιπο θητειας αν δν εχεις απολυθει ακομα. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DasBoot την Δευ Σεπ 06, 2010 9:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DasBoot έγραψε:Καλε μου φιλε Ορθοδοξε βαλε "αυξηση θητειας" στο google και θα δεις αναλογες συζητησεις σε φορουμ απο αρχες 2000,2006 μεχρι και προσφατα!
Η ιδια καραμελα εδω και πολλααα χρονια!
αυτο δεν σε ανοισυχει, προσπαθούν να το φέρουν με την συνήθεια. λεγε-λεγε μετά το πιστεύουν και δεν τους κάνει εντύπωση. είναι τακτική πειθούς και προσανατολισμού.
όντος λέγεται εδώ και πολλά χρόνια, αυτό σημαίνει οτι κάποτε θα γίνει. Και εχουν πει οτι το κάποτε είναι από το 2011.
Σας παρακαλω, ειναι επιγον κ σοβαρο για μενα, ξερετε κατι σιγουρο-οχι το γνωστο,''ακουγεται οτι θα γινει 14μηνος ο στρατοσ'' οσων αφορα την αυξηση της θητειας; παρακαλω οσο το δυνατον αν γινεται ψαξτε το θεμα γιατι με επιγει, σας ευχαριστω εκ των προτερων... φανταζομαι στη στρατολογια δε θα μου πουν το τι αλλαζει εαν ξερουν κι αυτοι, θα μου πουν το γνωστο, μπες τωρα να τελειωνεισ...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Σας παρακαλω, ειναι επιγον κ σοβαρο για μενα, ξερετε κατι σιγουρο-οχι το γνωστο,''ακουγεται οτι θα γινει 14μηνος ο στρατοσ'' οσων αφορα την αυξηση της θητειας; Παρακαλω οσο το δυνατον αν γινεται ψαξτε το θεμα γιατι με επιγει, σας ευχαριστω εκ των προτερων... Φανταζομαι στη στρατολογια δε θα μου πουν το τι αλλαζει εαν ξερουν κι αυτοι, θα μου πουν το γνωστο, μπες τωρα να τελειωνεισ...
Αμα ξεραμε να σου απαντησουμε δεν θα υπηρχε αυτο το τοπικ. Εικασιες κανουμε. Εγω πιστευω θα μεινει ως εχει.