Αύξηση θητείας (2010)
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Αύξηση θητείας (2010)
Εγω το ειχα πει και πιο παλια οτι η θυτεια ΔΕΝ θα αυξηθει, αντιθετα θα γινει 6 μηνο μεχρι το 2012 σταδιακα. ...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Αύξηση θητείας (2010)
ρε πανο ποιος θα πληρωνει τους επ. Οπ; Και ολους τους μονιμαδες που θα αντικαταστησουν τους κληρωτους...PrinCePanoSS έγραψε:Εγω το ειχα πει και πιο παλια οτι η θυτεια ΔΕΝ θα αυξηθει, αντιθετα θα γινει 6 μηνο μεχρι το 2012 σταδιακα...
Αύξηση θητείας (2010)
Θα κλείσουν στρατόπεδα.
Αύξηση θητείας (2010)
ntaniel έγραψε:Θα κλείσουν στρατόπεδα.
στο καλο και να μας γραφουν.
Αύξηση θητείας (2010)
Greek_Army έγραψε:Ότι γίνεται στην μείωση γίνεται και στην αύξηση δεν αλλάζει τίποτα και ρώτα όποιον θέλεις
Εσύ που το ισχυρίζεσαι οφείλεις να το στηρίξεις και με επιχείρημα καλύτερα του "ρώτα όποιον θες". Με άλλα λόγια να μας πεις πότε έγινε αύξηση θητεία που ίσχυσε και για όσους ήδη υπηρετούσαν.
Εγώ δεν το αποκλείω να έγινε 40 χρόνια πριν (η χρονική συγκυρία... Τυχαία) αλλά αφού το ισχυρίζεσαι, στήριξέ το.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Αύξηση θητείας (2010)
peiraiwths έγραψε:ρε πανο ποιος θα πληρωνει τους επ. Οπ; Και ολους τους μονιμαδες που θα αντικαταστησουν τους κληρωτους...PrinCePanoSS έγραψε:Εγω το ειχα πει και πιο παλια οτι η θυτεια ΔΕΝ θα αυξηθει, αντιθετα θα γινει 6 μηνο μεχρι το 2012 σταδιακα...
Αυτο δεν το ξερω, παντος αυτο που λεω ειναι ακρτα καλα ψαγμενο και αν θημαστε δεν εγυνε με την μια 9 μηνες αλλα σταδιακα ηταν 12 μετα η αλλη σειρα εκανε 11 και μετα 10-9 δεν θυμαμαι καλα και αυτο ειναι το αρχικο σχεδιο για τον Ελληνικο Στρατο του 2015.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Αύξηση θητείας (2010)
Με κάλυψε ο πάνος όπως στην μείωση μερικές σειρές επωφελούνται κάνουνε λιγότερο έτσι και στην αύξηση κάποιες άτυχες κάνουνε περισσότερη θητεία και πιστεύω ότι είναι δίκαιο ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Αύγ 06, 2010 1:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Αύξηση θητείας (2010)
Όχι greek army.
Αυτό που λες είναι απλά λογικοφανές.
Αυτό που λες είναι απλά λογικοφανές.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Αύξηση θητείας (2010)
Στην μείωση έπιασε τις προηγούμενες σειρές όχι επειδή θέλανε να είναι δίκαιοι, αλλά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.
Δίκαιο είναι το εξής. Έχεις συμφωνήσει να κάνεις θητεία χ μηνών. Θα κάνεις χ μηνών. Αν κάνεις χ+1,2,3 κοκ, τότε είναι άδικο, διότι έχεις συμφωνήσει ήδη. Αν κάνεις χ-1,2,3 κοκ, απλά απολαμβάνεις ένα προνόμιο. Δεν τίθεται θέμα δικαίου.
Δίκαιο είναι το εξής. Έχεις συμφωνήσει να κάνεις θητεία χ μηνών. Θα κάνεις χ μηνών. Αν κάνεις χ+1,2,3 κοκ, τότε είναι άδικο, διότι έχεις συμφωνήσει ήδη. Αν κάνεις χ-1,2,3 κοκ, απλά απολαμβάνεις ένα προνόμιο. Δεν τίθεται θέμα δικαίου.
Αύξηση θητείας (2010)
Τη να συφωνεισεις; Στρατο πας που νομιζεις εσυ οτι πας?GenerX έγραψε:Στην μείωση έπιασε τις προηγούμενες σειρές όχι επειδή θέλανε να είναι δίκαιοι, αλλά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Αύξηση θητείας (2010)
Ρε μαγκες εγω θυμαμαι λεγανε οτι η 306 θα απολυθει 1 μηνα πιο πριν η 307 2 μηνες και η 308 κανονικα 9μηνο! Και ολα αυτα γιατι θα υπηρξε προβλημα με την δυναμη των μοναδων! Η 306 θα επρεπε να απολυθει μαζι με την 305 αν εκανε 9 μηνο! Βαση αυτης της Λογικης εγω πιστευω οτι αν γινει αυξηση τον οκτωβρη, για παραδειγμα, δε θα πιασει την 312 γιατι δε θα παιζει προβλημα με τα ατομα στη μοναδα! Αν ειναι λαθος η ολη μου σκεψη ζηταω συγγνωμη!
Αύξηση θητείας (2010)
Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει πρόσφατο προηγούμενο αύξησης οπότε ο καθένας υποθέτει τι είναι λογικό να γίνει. Τα συμπεράσματα είναι προσωπικά του καθενός.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
Αύξηση θητείας (2010)
Οπως αναφερει η σελιδα του Γες δεν θα γινει καποια αυξηση της θητεις τουλαχιστον στο αμεσο μελλον
http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=52551&cat_id=55
http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=52551&cat_id=55
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Αύξηση θητείας (2010)
Παιδια ειναι αληθεια!14-15 μηνες θα παει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης